ומי היום בתוכנית

מילי17

New member
הערב בתוכנית../images/Emo24.gif

הערב, יום שלישי, ה 18.1.05, ישוחח יאיר לפיד עם ראש עיריית שדרות, מר אלי מויאל ועם הדוגמנית שירלי בוגנים. על השאלון המורחב יענה מנחם הורביץ, על המוסיקה יהיה דיוויד ברוזה, ועל הפרשנות הפוליטית-מדינית יהיה שלום אסייג. שוקי ושחר יספרו לנו את רשמיהם ממסע קניות מרתק שעברו השבוע. יאפ הם חוזרים שוב... רוני אל תתעצבני, אבל רק לראות את יאיר צוחק זה הדבר הכי מצחיק בעולם
. תהנו.
מילי

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif, ממתי הם כותבים באתר../images/Emo35.gif

חוץ מזה, שבחיים לא ראיתי את יאיר צוחק ככה מהסטנד-אפיטים שלו. צחוקים איתו
ויהיה נחמד...מחכה לאנשים מעניינים יותר

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמילי...את חייבת לי תשובה

%^$#^%#$^ ובאמת שלא הבנתי ת'קטע של רוני/מילי
מחכה להסבר

מילי17

New member
אוקיי אז ככה

לא הלכתי לתוכנית מפאת מתכונת חוזרת ו****** בהסיטוריה.... וכל כך רציתי לראות את נועה תשבי המדהימה... (ואגב איך לא דיברנו על דידי הררי ששר ראפ (?!) עם שראל שזה היה באמת אחד הדברים היותר קשים בטלוויזיה בישראל...) וכמעט פיספסתי את התוכנית אפילו בטלוויזיה.... השבוע אותו דבר עוד יומיים בגרות ואני לא יכולה ללכת היום לתוכנית.. שבוע הבא אין כי יש טקס של ורייאטי שזה דבר חשוב מאוד, והוא גם מנחה אותו אז בכלל.. (והממ אין על זה תגובה מחמת סקילה בפורום...).. ורוני זאת טיפטיפי (איך חשפתי אותך מאמי...
והיא מרגלת מטעם התוכנית של יאיר...).
מממ.. הסתדר?
מילי.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהבנתי ../images/Emo13.gif

ואת רוני את מילי עדיין לא הבנתי, או שכן אבל לא ממש
ו
ענקית

טיפטיפי

New member
אני היא רוני לכל המעוניין

ואני אוהבת את מילי התותחית שלי!!!!!!! מלכה תאמינו לי!!

טיפטיפי

New member
שונאת את שוקי הזה. מה נסגר??????

לא מתאים ליאיר בדיחות כאלה רדודות אני אומרת - בואו נלך לתכנית ונגיד לו: 1.אתה חמוד בטירוף 2. תוחזר עדי לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נפרוץ את המאבטחים ונתפלח לחדר שלו!!!!!!!!! אתם איתי??????!?!??!?!?!??!?!?!??!?!?!??!?!?!??!!!?!!?

למעלה