חג עצמאות שמח לעם ישראל

העגול

New member
../images/Emo104.gif חג עצמאות שמח לעם ישראל ../images/Emo104.gif

תהנו ותעשו חים , למי שעושה על האש - בלי חזירים , שפעת החזירים משתוללת במקסיקו .

saritbs

New member
../images/Emo104.gif חג עצמאות שמח לכולם ../images/Emo24.gif

הרבה אושר הרבה אוכל וכמובן הרבה מוסיקה טובה עם האוכל אין יותר כייף

myh350

New member
../images/Emo165.gifיום עצמאות שמח לכולם ../images/Emo165.gif

ברכות לבביות, ליום עצמאות שמח שנזכה לשלום לשמחה התפחות רוחנית בטחון ושגשוג כלכלי שיתמלאו כל שמאלותינו במידה טובה שנזכה לאחווה והבנה בין ישראל ושכנותיה ובין אדם לחברו. ואהבת לרעך כמוך. לכולנו: שתהיי דרכנו סוגה בשושנים בניחוחות נעימים של פריחה והצלחה

חג שמח רונן ולכל החברים המיוחדים ואניני הטעם

( לפחות במוזיקה ) , תעשו חיים ותהנו לכם , אני לא אוכל חזיר בכלל , ואת מקסיקו אני מעדיף לזכור מהדברים היותר יפים שיש בה , בכל מקרה שיהיה בתאבון בלי קשר למה שאתם אוכלים , לבריאות .

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif<i

למדינה שמח , לי עצוב בגללך . שמוליק נתן לי לחכות להופעה של פבליטו ליד במת הילדים , אחרי שעה וחצי אני מרגיש שמשהו לא תקין ...התחלנו לצעוד עוד קצת ..ואז הגענו לבמה המרכזית , אבל אחרי שפבליטו והחברה כבר נסעו
להקת סינרגיה היתה על הבמה ושאלנו חיל מג"ב אם פבלו כבר הופיע , הוא אמר כן והיתה הופעה מעולה ! , באותו רגע הרגשתי את הכאב חודר כמו חץ אל תוך הלב , כמעט והתעלפתי , טוב שהיה לי את המקל של השלט " פבלו המלך" ביד והצלחתי להשען עליו ...מקרה מביש ועצוב , אחרי נסיעה של שעתיים ומלא ציפיות , כך האכזבות
.

myh350

New member
כל כך מבינה לליבך!

אומרים שרק הלב יודע..... אבל תאמין לי שגם אני יודעת מהו הכאב והאכזבה הזאת ומי כמוך יודע.... אבל אני יודעת שאתה תפצה את עצמך על כך ומה שהיא חשוב שתשמח ביום חגה של המדינה ושיהיה לך רק טוב בלב כל השאר "פרסומת"

תודה מירב , גם זה יעבור לא נורא .

היינו בנמל אשדוד ראינו ספינות יפות של חיל הים ולאן הולכים כספי המיסים שלנו
עכשיו בודקים מה קורה במזבח
את פבליטו אראה בטח בקרוב .

karoleking

New member
וואי וואי וואי... איזה מסכן...../images/Emo10.gif

דווקא האחיות שלי אמרו שהוא הופיע כמעט שעה ושהייתה הופעה מעולה...
אני פשוט לא מבינה איך זה קרה לך... אבל איך היה ב"דפנה ודודידו"? נחמד לילדים לא?
סתם סתם... באמת שאני עצובה בשבילך... כל הדרך הזו ולא להיות בהופעה...

אמרו לי שהיה פיצוץ , ודיברו על זה ברשת ג'

עם פבליטו , לא נשארתי לראות את דודידו , הילדים לא באו איתי , ואותי הוא לא ממש מעניין , אולי קצת את איתן אלבז
נגן הבס המוכשר

למעלה