חדש בפורום!

../images/Emo104.gif חדש בפורום! ../images/Emo168.gif

1. נוסף סקר חדש! 2. נוסף מאמר על כנסיית השכל באדיבות N a V e! אתם מוזמנים לנמק את בחירתכם בסקר כאן ולהביע את דעתכם על המאמר של נוה... (שרשרו להודעה זו...
) בברכה, הנהלת הפורום.

Superunknown1

New member
שנות ה-90.

קרח 9, אביב גפן, היהודים, קספר, אינפקציה. אם הייתה גטגוריה של 1999-2003 הייתי מצביע, כי בין השנים האלו החל גל הלהקות הצעירות, כמו וואקום- להקה "חדשה שגיליתי" או ג´ינג´יות ופרט שולי להתפתח, ולהריץ הופעות ומרתונים, כמו שהיה באקסטרים רוק- מרתון הופעות של יומיים- מעל לחמישים להקות.... והיה טוב. מה שלא טוב בהתפתחות החדשה הזאת- זה שצריך לחפור הרבה מתחת לאדמה רק כדיי להכיר את הלהקות, וכדיי לקנות דיסקים שלהם (שנעים בין 15-30 שקלים) צריך ללכת להופעות (שנעות בין כניסה בחינם לבין 40 שקלים בערך) ואי אפשר להוריד שירים שלהם מהקאזאא או מאודיו גאלאקסי

yuli c

New member
תראו...

אני בחרתי בשנות ה-90 האמת כי זה המוזיקה שאני מכירה הכי טוב... אני בת 18 (כמעט) והתחלתי לשמוע רוק ישראלי בערך בכתה ט . אז שנות ה-90 זה בשבילי בעיקר היהודים הלהקה שאני מעריצה, ברי סחרוף, אביב גפן וגם קרח9 מהיותר ישנים אני דיי אוהבת את משינה ויובל בנאי.

גם אני הצבעתי לשנות התשעים...

דבר ראשון, מנקודת המבט שלי על משינה (בכל זאת, הם הלהקה הישראלית האהובה עליי)- זה השלב שבו משינה הפכו ללהקה יותר רצינית... לפני כן, לפחות מבחינת הטקסטים, הם לא היו רציניים, היה פעם משהו קצת ילדותי... וכמובן שרשימת הלהקות החדשות שצצו ארוכה כל כך.. הוזכרו כאן אביב גפן, קרח9, ברי סחרוף והיהודים.. אני אוסיף- זקני צפת, כנסיית השכל, כרמלה גרוס ואגנר, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר... וזה עוד ממשיך...

Wh0Af

New member
שכחתם את...

שנות ה-90 כמובן, בגלל סחרוף, קספר, כנסיית השכל, ו..... המכשפות!המכשפות!!המכשפות!!!

N a V e

New member
שנות ה-80...

משינננהההההההההההההההה יוצאים לאוויר העולם,ומשמיעים בארץ סאונד חדש ושונה. וגם תיסלם-תחילת הרוקנרול בעברית!!!

maayan15

New member
אבל אין רוקנרול בעברית.....

סתם..בצחוק..... גם אני בחרתי שנות ה-80... משינה, משינה, משינה... איי איי איהיהייי..... (אמור להיות בקצב של השיר "משיח"...)

casperit

New member
שנות ה90

במיוחד 95 כל מיני דיסקים מעולים (הו הו, פצעים ונשיקות ועוד) יעל

למעלה