חוצה ישראל -סינגלים ישראלים חדשים 3/11

העכביש2

New member
../images/Emo104.gif אבי עברי – אושר בטוח

אבי עברי – אושר בטוח מה קורה בגזרת אבי עברי? אחרי שני סינגלים דיי מצליחים הנה מגיע לו סינגל נוסף על טהרת הסופט. לעברי יש קול מחוספס וכאן הוא לוקח אותנו לכיוון האתני של הסקאלה. אני העדפתי את העברי של שני הסינגלים הראשונים. http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=1169#

ady18

Well-known member
לא אהבתי בכלל אף סינגל ממה שיצא

לא התלהבתי

העכביש2

New member
אורטל אופק - בשדות של המושב

אורטל אופק - בשדות של המושב היא מוכרת לחלקנו מהפרוייקט של רייכל, ועכשיו היא יוצאת לסולו אישי. בשיר הנ"ל יש משהו מעצבן שלא מסתדר באוזן ואילולא הוא השיר הזה היה נהדר. אבל כאמור – משהו פה חסר שלא לומר שוב- מעצבן.

hilali1

New member
ממש לא מעצבן../images/Emo70.gif שיר מקסים לדעתי../images/Emo70.gif

העכביש2

New member
../images/Emo104.gif נעם רותם – לפני תהום

נעם רותם – לפני תהום סינגל חדש לרותם מתוך האלבום המדובר שלו "עזרה בדרך", ובסינגל היפה הזה הוא בהחלט קופץ מדרגה. יש משהו בקול שלו שקשה לעיכול, מאידך, יש כאלה שיגידו שזה מה שעושה אותו ואת האלבום מיוחדים כ"כ.

ady18

Well-known member
העדפתי סינגל אחר

דווקא פחות התחברתי לשיר אבל הוא לא רע אבל בתור סינגל שזו לא ההחלטה הכי טובה היו סינגלים יותר טובים ושיהיה בהצלחה

העכביש2

New member
../images/Emo104.gif קובי אפללו- ים הרחמים

קובי אפללו- ים הרחמים אחרי שיר געגועים, מפציע קובי אפללו המיוחד עם שיר חדש נוסף- "ים הרחמים" שמו, וממשיך בקו האווירתי שהביא לנו בשני שיריו הקודמים. מומלץ להאזין.

העכביש2

New member
../images/Emo104.gif איתי פרל – אפילו לא אני

איתי פרל – אפילו לא אני סינגל ראשון לזמר איתי פרל מתוך אלבום שני הצפוי לצאת לו. ביצוע טוב מאוד שלו עם לחן קליט ובסה"כ שיר חביב להאזנה כמעט בכל שעה. על ההפקה אמון אלון אולארצ'יק. (וגם תודה לאושרתי שפרסמה את השיר בפורום באמצע השבוע).

למעלה