חזרנו אל בורות המים-הסיכום השבועי.

אושRתי

New member
../images/Emo104.gifחזרנו אל בורות המים-הסיכום השבועי.

שם:
עדכון תמונה של האווטר:
טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף:
מקום חנייה מומלץ(צרפו קישור+תיאור קצר):
מקום מומלץ לבילוי בסקנד לייף(צרפו קישור+תיאור קצר):
בילוי השבוע שלכם בסקנד:
משהוא שעשה לכם את השבוע ואתם רוצים להמליץ:
משהוא שהרס לכם את השבוע:
איך הגעתם לפורום:
מסר כל שהוא לפורום: שבת שלום לכולם

sha na na revol

New member
בחייך../images/Emo35.gif....

שם: גיל: 23 ניק בסקנד לייף: Nikon Starostin עדכון תמונה של האווטר: שזוף
תסרוקת זמנית...
טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף: חפשו הצעות משתלמות... וכמה שאפשר, תנצלו Freebies\פרסים... ותתקשרו עם אנשים, תצרו חברויות.
מקום חנייה מומלץ(צרפו קישור+תיאור קצר): לא ממש עושה חניות בזמן האחרון. מקום מומלץ לבילוי בסקנד לייף(צרפו קישור+תיאור קצר): RoN - 18 ומעלה - צ'אט פעיל +רקדניות + Stream, אנשים נחמדים... secondlife://Hae Hyop/195/99/24 בילוי השבוע שלכם בסקנד: המסיבת אייטיז בRoN נראה לי.
משהוא שעשה לכם את השבוע ואתם רוצים להמליץ: השעשועון החדש של אברי גלעד
... והאוסף הכפול של שירי אהבה של שלמה ארצי. משהוא שהרס לכם את השבוע: התקררתי, רק שזה לא ממש הרס לי את השבוע... רק נורא כאב בהתחלה.
איך הגעתם לפורום: הורדתי את המשחק לא הצלחתי לצאת מהאי הראשון, אז חיפשתי את הפורום בשביל קבלת עזרה... מסר כל שהוא לפורום: SHOW US SOME LINDEN LOVE!

בעעע תחליפי את השאלות כבר XD

כל שבוע עונים אותו הדבר. זה מעצבן
שם: טל. גיל: 16. ניק בסקנד לייף: Tal Yer עדכון תמונה של האווטר:
וגם הוספתי לזה גרביים פסים שחור + ירוק זוהר. שיהיה מאגניב. D= טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף: נע. מקום חנייה מומלץ(צרפו קישור+תיאור קצר): נע. מקום מומלץ לבילוי בסקנד לייף(צרפו קישור+תיאור קצר): נע. בילוי השבוע שלכם בסקנד: נע. משהוא שעשה לכם את השבוע ואתם רוצים להמליץ: שוםדבר לא עשה לי את השבוע. מתכונות מתכונות מתכונות. אין זמן לדברים אחרים
משהוא שהרס לכם את השבוע: הו כן. ללמוד למתכונות. איך הגעתם לפורום: בדרך מסתורית =) מסר כל שהוא לפורום: נע.

למעלה