יום השואה ויום הזיכרון במכבי.

../images/Emo104.gifיום השואה ויום הזיכרון במכבי.

איך ציינתם/תציינו את יום השואה ויום הזיכרון בסניף? טקסים? פעולות? הפעלה כלשהי? מה הולך להיות בכל אירוע.. ספרו, שתפו ותנו רעיונות.

אצלנו... (מערב).

התחלנו תהליך משואה לתקומה. אתמול הייתה פעולה על השואה. יום שלישי תהיה פעולה ויהיה טקס על יום השואה. ויום שישי הבא תהיה פעולה על יום הזיכרון ופינת זיכרון בסניף.

5may5

New member
אצלנו בעמידר

בידיוק הפוך ממכם, הייתה פעולה על יום השואה ותיהיה פעולה גם ביום שלישי עם פינת זיכרון, מחר בערב, כל הסניף הולך לטקס הרשמי של העיר, על חאקי מדוגם לייצג את התנועה, נבחרו שני בוגרים מכל התנועות ברמת גן (בניהם אני) להניח זרים.. שבוע הבא ביום ראשון, אנחנו עושים טקס ממש יפה ומושקע, כתובות אש, הצגה- מחזמר (בהתאם ליום הזיכרון...תחשבו עם ארבעה פעמונים...הולך להיות מדהים!) בחרנו דווקא לעשות טקס ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בגלל שזה מסורת וגם כי לפני פחות משנה נהרגה מבוגרת של הסניף שלנו בצה"ל..גדוד קרקל, למי שמכיר... בהצלחה לכולם

5may5

New member
אני מופיעה

אני כדמות ראשית((חברה של החייל)) זה הולך ככה: להקה צבאית של חיל האויר, שמצטרף אליה חייל מגולני שלא עבר קורס מסוים, כמו בכל להקה יש מפקת חזרות ושירים, השירים הם כמובן תואמים ליום הזיכרון, אותו החייל ניהיה חבר של אחת הבנות מהלקה שאבא שלה נהרג לפני שנה מחדירת מחבלים, הוא מבטיח לה שהוא לא יעזוב אותה ותמיד יהיה איתה, לאחר מכן שוב קוראים לחייל לקורס בחזרה לגולני, ולאחר פעילות מבצעית הוא נהרג... ואז מקדישים לו שיר וזה ממש עצוב...((הכל בהצגה)) זה נשמע ממש פשוט, אבל זה כל כך מדהים יש לנו טקסטים שכתבנו... וזה הולך להיות ממש יפה! מה איתכם...?! שתפו אותנו

נשמע ממש יפה ומרגש. ../images/Emo9.gif

יש לך אולי קטעים להוסיף לפה? תמונות יהיו?
מחכה בקוצר רוח. ^^

5may5

New member
הטקס שלנו:

היה מדהים!!! כל התגובות היו חיוביות..אין אחת שלא!!! והיו מלא מלא מלא מלא אנשים... ואמא אמרה לי שכולם בכו! בהמשך כשיגיעו אלי התמונות אני אצרף

למעלה