יום ירושלים

Yogev1982

New member
../images/Emo104.gif יום ירושלים ../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

שִׂישׂוּ אֶת יְרוּשָׁלַיִם, גִּילוּ בָהּ, גִּילוּ בָהּ כָּל אוֹהֲבֶיהָ, כָּל אוֹהֲבֶיה. עַל חוֹמוֹתַיִךְ, עִיר דָּּוִד, הִפְקַדְתִּי שׁוֹמְרִים כָּל הַיּוֹם וְכָל הַלַּיְלָה. עַל חוֹמוֹתַיִךְ, עִיר דָּוִד, הִפְקַדְתִּי שׁוֹמְרִים כָּל הַיּוֹם וְכָל הַלַּיְלָה, כָּל הַלַּילָה. אַל תֵּיחָת וְאַל תִּירָא, עַבְדִי יַעֲקֹב, כִּי יָפוּצוּ מְשַׂנְאֵיךָ, אַל תֵּיחָת וְאַל תִּירָא, עַבְדִי יַעֲקֹב, כִּי יָפוּצוּ מְשַׂנְאֵיךָ - מִפָּנֶיךָ .
מי ייתן וירושלים תשאר מאוחדת כבירתה של ישראל לעולמים
(רובי ושאר שמאלנים, תגובתכם בעניין מיותרת
)

GangLandx

New member
על הזין שלי עיר בירה

מבחינתי תשאיר או לא זה אותו הדבר .. בגלל קיר מעפן שבכלל לא קשור לבית המקדש אלא לחומה שהקיפה אותו אתם סוגדים .. אתה מבין אבסורד ? אנשים אשכרה מתפללים ומבקשים עזרה מפאקינג קיר ! חחחח על אותו משקל היית מאשפז מישהו שעושה את זה בבית שלו לא ? פאקינג קיר מסריחחחחחחחחחחחחחחחח !

GangLandx

New member
מה ההבדל

בין מטומטם שמבקש עזרה מפאקינג קיר מסריח לבין טמבל שמבקש עזרה מפאקינג פסל שקוראים לו בודהה ? אההה.... אנחנו העם הנבחר אנחנו צודקים ! יש הוכחות אין ספור לקיומו של אלוהים !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיפשות סוחבת טיפשות וזה העם שלנו

Yogev1982

New member
חמוריקו

אף אחד לא מתפלל ל"קיר" מתפללים לאלוהים שזה המקום שהכי קדוש והכי קרוב אליו על פי האמונה...וזה ייענו יותר "קרוב" לאלוהים

GangLandx

New member
אויש הטימטומידה

מילא היית יודע איפה אלוהים גיאוגרפית אבל אתה לא , אז אתה יותר קרוב לתחת שלי מאשר אליו ~!

Yogev1982

New member
אני לא אמרתי את דעתי

אמרתי מה האמונה אבל זה שאתה חושב שאני חן קטן שאתה מדיין איתו וזורק לו שטויות בלי שום קשר למציאות והוא יאכל את זה....אתה טועה דבר עובדתית אל דבר המצאות שלך עובדי אלילים וכו'

מה שהוא אמר לך בגדול זה תאכל תחת

תכלס יוגב מזה דבר עובדתית? יש עובדות בכלל בנושא הזה?

Yogev1982

New member
עובדתית הכוונה שלי

שאף אחד שם לא מתפלל לקיר כמו שהוא ניסה להציג את זה

עמי1986

New member
יא גולם

אלוקים נמצא בכל מקום אבל על מנת שיהיה מקום שעם ישראל יוכל לעבוד אותו, בנו את בית המקדש, ולכן מכיוון שבבית המקדש שרתה שכינה הוא היה נחשב המקום הכי קדוש ומתפללים במקום שהיה הכי קדוש וקרוב אליו שנשארר לנו, אבל באמת שזה מיותר אתה תשרף למעלה, יא גוי

hen1xc

New member
אמן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

GangLandx

New member
יא נעל אם אתה כל כך בטוח

שהדבר הזה בכל מקום תן הוכחה אחת מסכנה שיש כזה דבר , אחת ואני שם כיפה על הראש

עמי1986

New member
אתה לא צריך לשים כיפה על הראש

הכיפה שלמטה פוטרת את הכיפה למעלה בתקווה שיוגב לא הוריד לך את זאת שלמטה באחד מהסשנים שלכם

GangLandx

New member
חמודי חובת ההוכחה על הטוען לקיים

לא עליי
לא ניתן לא להוכיח משהו שהוא גישמי או לא בנמצא כי אין דבר שאני יכול להפריח ... זה הנפלא בספר הזה ..

amith11

New member
בוא ניתן לך כיוון חשיבה קצת שונה

הבנו את זה אתה לא מאמין בה' . בוא נגיד ככה, לדעתך, הרוב המוחלט של הכפר הגולבלי פשוט מטומטם וטועה על דורותיו ב 5000 שנים האחרונות עשרות מילארדי אנשים פשוט מטומטמים וטועים, ואתה ועוד מיעוט זניח (הכול יחסי) צודקים. סטטיסקית שאתה צודק וכולם טועים, זה שואף לבלתי אפשרי. ונכניס לפה את השיקול שהבן אדם הוא יצור אינטלגנט ובר דעת, שלא לדבר על המצאות וגילויים גאונים באלפי שנים האחרונות. אזז רק בגלל שאי אפשר להוכיח שיש כוח מז'ור אתה שולל את זה על הסף. היש מאין.. בוא נדבר" מדעית "אז .. המוסלמים קוראים לכוח אללה, היהודים אלוהים הערבים בודהה אתה מאמין למדע נכון, אז קבל, על אנרגיה אפלה שמעת? החומר הגלוי והידוע הקיים ביקום הוא רק 5%, שאר הכוחות הם לא ידועים, והפיסיקה של היום קובעת שחייב להיות כוחות נוספים כדי שייתמכו בגילויים שנעשו בסופר נובות והתפשטות היקום. מהם אותם כוחות? תקרא לזה איך שאתה רוצה, ה' או אללה או זובי. בלי הכוחות האלה שום דבר לא היה קיים פה היום

Yogev1982

New member
בירת ישראל לעד ../images/Emo70.gif

מבחינה דתית או לא, מורשת ישראל נמצאת שם מזה שנים....וכל הבני דודים שלך, שיחפשו מקום אחר ירושלים תשאר מאוחדת על אפכם ועל חמתכם שמאלנים !!! אגב רובי, נרשמת למרמרה יא שמאלן ? ? ? ?

GangLandx

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מורשת ישראל אכן כן ואני לא בעד להחזיר את ירושלים יא חמור ... אני בעד להחזיר את הגנים שלך למבנה האטומי של היקום כי אתה ביזבוז של חומר ..

Yogev1982

New member
למה אתה מתעלם ?

נרשמת למרמרה עם שאר השמאלנים או לא ?
שמאלנים תמורת שטחים !!! שמאלנים תמורת שלום !!!

hen1xc

New member
נסביר לך ימצביע מרצ

הדת היהודית מתבססת על משמעת עצמית ועל אמונה לא תמות מזה שלא תשמור שבת או שלא תקיים מצוות יש אנשים שטוב להם להאמין במשהו וזו ההרגשה שלהם עכשיו אני מדבר עליך ואליך אתה תמיד אומר שכל בן אדם רשאי לעשות מה שבא לו ואתה נגד כפייה דתית לא זכור לי שמצמידים לאנשים אקדח לרכה ואומרים להם תתפלל או שאני אהרוג אותך יש להם את זכות הבחירה להאמין במה שהם רוצים ולך אין זכות להטיף להם ! אז שב בשקט כבר יפעיל מרצ

למעלה