יום עצמאות שמח לכולם

ומה אתם אומרים על שאלון הכרות? ../images/Emo8.gif

יאללה מי מתחיל לענות? תהנו...
מהו שמך: שנת לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? מוצא: צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: הפיצה המושלמת שלך: את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? את/ה אוהב לרקוד? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת/למדת בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? חיבקת מישהו?אם כן את מי? רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?

veredmp

New member
אין לי בעיה להיות ראשונה אבל אני

לא מתכוונת לענות על כל הדבר הזה. אני אענה על שאלות נבחרות.

veredmp

New member
עונה על שאלות נבחרות בלבד!

אני אולי לא יוצאת השנה לבמות, אבל זה לא אומר שאני מתכוונת להיות כל הערב מול המחשב ולענות על כל הדבר הזה
מהו שמך: ורד שנת לידה: 1980 מקום מגורים: נתניה כמה אחים/אחיות? 0 מוצא: אשכנזיה טהורה (חצי רומניה, רבע רוסיה, רבע גרמניה) צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום כהה גובה: 1.58 מאכל אהוב: שוקולד, תפו"א, פטריות צבע אהוב: משתנה לפי מצב רוח דמות אהובה מסרטי ילדים: לא זוכרת כרגע שום סרט ילדים
סרט אהוב: יש יותר מדי.... אני אוהבת את ג'אנר המיוזיקלס, אוהבת סרטים של קתרין זיטה ג'ונס, אמה תומפסון, סרטים ישנים יותר של מישל פייפר ועוד ועוד ועוד ספר אהוב: כל דבר של אורלי קראוס וינר, אדיבה גפן ואורית הראל כיתה: כבר הרבה מאוד שנים שלא
הפיצה המושלמת שלך: טונה ופטריו *** שאלות שצונזרו עקב עצלנות שלי *** איפה היית רוצה לגור בארץ? נתניה או ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בנות גילמור נחשב?
יש לך פלאפון? שניים למי את מתקשרת הכי הרבה? האמת שאני לא מתקשרת כזה הרבה.... אין לי מושג איזה צלצול יש לך? בטלפון אחד "חדשות טובות" ובשני "צריך לצלצל פעמיים". אני מכורה קשה..... הקול הכי יפה ששמעת? אני חושבת שאם לא אגיד "מירי מסיקה" בטח יסלקו אותי מהנהלת הפורום, לא?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע מתחלף של תמונות נוף וחתולים ושומר מסך? שעון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שמה בבנק וחיה מהריבית
מה החלום שלך? מסווג איזה ספר היית לוקח לאי בודד? שאלה מצויינת! אין לי מושג
לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? אפשר לחזור לתקופה? תקופת היסודי. לפני שמתחילות מחוייבויות ובעיות של גדולים

../images/Emo6.gif קצת באיחור אבל עונה..

מהו שמך: נ', נסתפק עדיין בנ'..
שנת לידה: 1990
מקום מגורים: אי שם בהרי ירושלים
כמה אחים/אחיות? אנחנו 6 ילדים
מוצא: אשכונזיה, פולניה עם רבע רומני
צבע עיניים? חום ירוק
צבע שיער? חום בהיר עם גוונים
גובה: ואוו האמת ששנים לא בדקתי בטח 1.65 משהו כזה..
מאכל אהוב: פתיתים, תפוחי אדמה וכמובן שוקולד!
צבע אהוב: סגול, חום
דמות אהובה מסרטי ילדים: מרקו
סרט אהוב: יש יותר מידי... בעיקר סרטים דקומנטרים או שמבוססים על סיפורים אמיתיים וסרטי פסיכולוגיה..
ספר אהוב: גם פה יש הרבה אבל נלך לספרי ילדים. כל הסידרה של אליהו!
כיתה: כבר נגמר
הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום!
את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
את/ה אוהב לרקוד? לא במיוחד..
יש לך קעקועים? עדיין לא.
אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? כן.
אם כן,כמה ואיפה? 2, נזם וטראגוס.
באיזו מגמה את לומדת/למדת בביה"ס? במעט שלמדתי זה היה פסיכולוגיה.
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רפואה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה
מה המבחן האחרון שעשית? פסיכוטכני
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם אמא ואני ממש לא זוכרת איך קראו לו, אבל לא משהו מעניין.. נחייה את הרגע:
מה מתנגן עכשיו? גלגלצ
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מייל ואימייול
מה הספקת כבר לעשות היום? בעיקר לאכול
ישנת טוב אתמול? לא משהו..
תישן טוב הלילה? אני מקווה!
התקלחת? כן.
אכלת? בעיקר
שתית? כן
ראית טלויזיה? קצת
התכתבת אונליין? מיילים
ראית סרט? אם כן איזה? לא
ישנת? לא
חיבקת מישהו? אם כן את מי? כן, את האחייניות המתוקות שלי!
רבת עם מישהו? אתמול, רבתי קצת עם אמא.
פגשת אדם מפורסם? מלא. כמה שאלות כלליות
יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? וחצי
עונה אהובה של השנה: קייץ!
צבע אהוב: כבר דיברנו על זה..
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: עצבנות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיום אחד אהיה באמת בסדר..
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בפריז.. מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? לפני שעתיים בערך
אכלת? לפני 5 שעות בערך.
התאהבת? היום.
במי? כל פעם אני מתאהבת מחדש באחייניות היפות והמתוקות שלי!
נשבר לך הלב? לפני חודש וקצת
צחקת? היום
בכית? אתמול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום לאחייניות שלי, איך לא..
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? האחחיניות בחזרה
כבר אמרתי שאני מאוהבת?
לבשת חצאית? ואוו לפני שלוש שנים בערך..
קנית בגד? אני כבר לא קונה. אני תופרת!
הקדישו לך שיר? אם כן איזה? כן, כל פעם שאחת מהחברות הטובות שומעת במקרה איזה שיר של מירי ברדיו היא ישר מתקשרת ומקדישה לי..
שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? ברור! גם לתפור וגם (שוב) אחייניות
התקלחת: כן, וגם על זה כבר דיברנו.
נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? לא. אף פעם!
עשית קניות:אם כן מה קינת? בדים ועגילים לאחייניות.. (רק שאף אחד לא יספור כמה פעמים כתבתי פה "אחייניות"..)
היית חולה: לפני כמה חודשים
נסעת באוטובוס:: אתמול מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? ידיד של המשפחה
חשבת עליו? חברה שמלא זמן לא דברתי איתה
התקשרת אליו? אחי
התקשר אלייך? חברה
פגע בך? חברה
שימח אותך? תנחשו... מתחיל באחיינ... היום:
באיזו שעה התעוררת? 11:00
מה/מי העיר אותך? ושוב אחיינית שלי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? ואיי איך התגעגעתי ואני מתה עלייך!
מה היה הדבר הראשון ששמעת? גם אני!
מה היה השיר הראשון ששמעת? אני לא זוכרת..
מה אכלת? סלט, צ'יפס, חזה עוף, חומס, פיתה....
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני אתפור ואיך..
מיקום כרגע: מול המחשב.
חג מעודף: חנוכה
ערוץ מועדף: יס דוקו
מילה אהובה: מעופשת
להקה אהובה: "הפיל הכחול", "משינמה", וגם קצת "היהודים"
איזה כיתה את: נגמר כבר.
בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני לא טובה בזה.
הבנאדם הכי יפה שראית: ואוו לא יודעת..
הפאדיחה הכי גדולה שלך: אמרתי איזה משהו על מישהו שבדיוק נזכר להגיע שאמרתי את זה.. ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
הדבר הכי מטורף שעשית: יש יותר מידי ואי אפשר לפרט אותן פה.. <

המשך..

הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אין לי מושג בנאדם ש:
מתגעגע/ת אליו: חברה, ודוד שנפטר..
חסר לך: חברה
עושה לך טוב להיות איתו: אותה חבר ושוב תנחשו מי עוד...
הכי מצחיק: אחייניות
הכי מוזר: חברה
הכי כיף לדבר איתו: חברה הבנאדם-היום:
שרצית להרוג? אחותי
שצחקת עליו? אחותי
שאיכזב אותך? חברה
שחיבק אותך? אחייניות
ששימח אותך? אחייניות
שראית איתו סרט? אמא, אתמול
שדיברת איתו בטלפון? חברה
שראית? כבר דיברנו גם על זה.. ידיד של המשפחה
איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים!
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מלא..
יש לך פלאפון? למי אין?
למי את מתקשרת הכי הרבה? אין מישהו אחד כזה.
איזה צלצול יש לך? למשפחה יש "יום ראשון" לחברים יש לידי גאגא ולסתם אנשים יש ריאנה
הקול הכי יפה ששמעת? ברור ששל מירי!
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצלמתי בקניה
ושומר מסך? תמונות של המשפחה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי תורמת, מסדרת את עצמי וגם להורים קצת..
מה החלום שלך? צדק!
איזה ספר היית לוקח לאי בודד? אין לי מושג.. ואיייייי איזה מייגע!! מי עכשיו??

ofree15

New member
אנייי ../images/Emo3.gif

מהו שמך: עופרי שנת לידה: 1995 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? אחת מוצא: חצי עירקית, רבע פולנייה ורבע צברית
צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.61 מאכל אהוב: פסטה צבע אהוב: סגול, ירוק ותכלת. דמות אהובה מסרטי ילדים: מיקי מאוס סרט אהוב: יומני הנסיכה ספר אהוב: סדרת ספרי חירות כיתה: ט' הפיצה המושלמת שלך: ריק
את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
את/ה אוהב לרקוד? לא כל כך.. יש לך קעקועים?
יש לך פירסינג?
באיזו מגמה את לומדת/למדת בביה"ס? כרגע מדעית והתכנון הוא רפואה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רפואה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם אחותי, דלתות מסתובבות נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? ערוץ 24 עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פייסבוק מה הספקת כבר לעשות היום? לישון ולאכול ישנת טוב אתמול? סביר תישן טוב הלילה? לא אמורה להיות בעיה עם זה
התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ישנת? בערך.. חיבקת מישהו?אם כן את מי? חברה רבת עם מישהו? חברות.. פגשת אדם מפורסם? כן כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר סבלנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שגלעד שליט יחזור! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי כאן
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות אכלת? לפני 7 שעות התאהבת? עדיין לא.. נשבר לך הלב? גם לא צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא לבשת חצאית? לא.. לא אוהבת.. קנית בגד? לפני שבוע הקדישו לך שיר?אם כן איזה? חח היה יום ראשון ברדיו וחברה התקשרה.. נחשב? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? קנו לי גלידה
נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור?
עשית קניות:אם כן מה קינת? לפני שבוע- 4 חולצות, 5 מכנסיים ומשקפי שמש
היית חולה: כבר שלוש שנים שלא
נסעת באוטובוס: לפני שבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? חברה שהייתי מאורה לפגוש אבל לא יצא.. התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? חברה פגע בך?
שימח אותך? חברה היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד 5 דקות מה היה הדבר הראשון ששמעת עופרי קומי מה היה השיר הראשון ששמעת? טיפה טיפה מה אכלת? סלט, פרגית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? רעיונות חדשים לפימו
מיקום כרגע: החדר שליי חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: אין.. מילה אהובה: מהבהב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: דיברתי על מישהו.. ופתאום הוא הגיע.. הדבר הכי מטורף שעשית: הלכתי מים תיכון לים כינרת ברגל.. בארבעה ימים
עם נקע בקרסול
ושרדתי! בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: סבתא שנפטרה חסר לך: סבתא.. עושה לך טוב להיות איתו: חברה
הכי מצחיק: אבא הכי מוזר: ידיד הכי כיף לדבר איתו: חברה הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? אבא שאיכזב אותך? חברה שחיבק אותך? אמא ששימח אותך? חברה שדיברת איתו בטלפון? אמא איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הדרדסים יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? חברה- כל בוקר! להזכיר לא לאחר לי
איזה צלצול יש לך? אהובי הקול הכי יפה ששמעת? מירי מסיקה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הדשא והעננים ושומר מסך? שחור.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משפחה ולתרום.. מה החלום שלך? להיות וטרינרית או רופאת ילדים.. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? משהו ארוך.. לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לגן
מתיששש וחופררר :-O

pRimaVeriTaVIV

New member
יש הרבה דברים שאת לא יודעת עליי... ../images/Emo8.gif

(אני מאמין ששברנו את שיא הקריצות ברצף)

ady18

Well-known member
עונה חלקי

:שם יעל שנת לידה: מקום מגורים:ישראל כמה אחים/אחיות?בת יחידה מוצא:אשכנזי צבע עיניים?חום צבע שיער?חום גובה: מאכל אהוב:על האש\פסטה צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה ממלך האריות סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: הפיצה המושלמת שלך:פטריות\טונה את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה את/ה אוהב לרקוד?כן יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה?ל יש לך פירסינג? לא אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת/למדת בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?טלוויזה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פורסט מסנגר אינטרנט מה הספקת כבר לעשות היום?היום להיות עם המפשחה על האש לראות טלוויזה לשמוע רדיו ולדבר עם חברים ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן התקלחת?ברור אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ראית סרט? אם כן איזה?קצת חגיגה בסנוקר ישנת?לא חיבקת מישהו?אם כן את מי? רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?מיטה וחצי עונה אהובה של השנה:קיץ צבע אהוב:כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להקים משפחה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר אכלת?לפני שעתים התאהבת? במי? נשבר לך הלב?מזמן צחקת?אתמול בכית?בטקס יום הזכרון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית?מזמן לא קנית בגד?לפני 3 שבועות הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת?דברים לעל האש בשישי האחרון היית חולה: נסעת באוטובוס::ראשון האחרון מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?ההורים חשבת עליו? התקשרת אליו?לחבר התקשר אלייך?חבר פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת?9 וקצת מה/מי העיר אותך?אני מה היה הדבר הראשון שאמרת?מתי נוסעים נראה לי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלפון בבית מצלצל או מדברים בו מה היה השיר הראשון ששמעת?משהו ב24 לא זוכרת אבל מה חח מה אכלת?על האש (פרגיות סטייק קבב)סלטים שונים ,תפוח אדמה ,מרשמלו,גלידה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?החום שקצת הפריע לעל האש מיקום כרגע:מחשב בחדר שלי חג מעודף:עצמאות ערוץ מועדף:10 מילה אהובהסבבה:

מוטב מאוחר מאשר אף פעם:) עונה...

מהו שמך: תום שנת לידה: 1985 מקום מגורים: תל אביב כמה אחים/אחיות? 1 מוצא: חצי פולניה חצי ספרדייה צבע עיניים? כחולות צבע שיער?חום גובה:1.64 מאכל אהוב:שניצל ופירה צבע אהוב: וורוד סגול ותכלת. דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: הפיצה המושלמת שלך: את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? את/ה אוהב לרקוד? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת/למדת בביה"ס?למדתי אופנה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עוד לא התחברתי למסן אז עם אף אחד,חחחח ישר נכנסתי לפורום,כי בדקתי משהו בפורום אחר בתפוז. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום. מה הספקת כבר לעשות היום?לעבוד... ישנת טוב אתמול? בסוף,כן.. היה לי חוסר שינה בגלל יום העצמאות ובלילה ישנתי 9 שעות :) תישן טוב הלילה? מקווה... התקלחת?בבוקר.. אכלת? עכשיו,אוכלת סלט,רוצים?:) שתית? ראית טלויזיה?בבוקר התכתבת אונליין?בבוקר... ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? חיבקת מישהו?אם כן את מי?כן,את הילדים שלי בעבודה:) רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה: חורף. צבע אהוב: וורוד,סגול,ותכלת. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאביב גפן יכתוב למירי מסיקה שיר (אני רצינית!! זה חלום בשבילי חח).. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצימר בצפון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?ב-11:00..חחח וחזרתי לא מזמן.. אכלת?עכשיו! התאהבת?לפני כמה חודשים... במי?אתם לא מכירים:) נשבר לך הלב?תמיד! צחקת?היום בצהריים.. בכית? ביום הזיכרון לחללי צה"ל מאיזה סרט בטלוויזיה על חייל שנהרג במלחמה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית?לא לבשתי חצאית מאז שהיתי קטנה,רק מכנסיים ושמלות.. קנית בגד?שבועיים בערך. הקדישו לך שיר?אם כן איזה?מזמן... שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת:בבוקר נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס::לפני שעה... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00 מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?!" לאימא שלי... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אימא שלי עונה לי:S מה היה השיר הראשון ששמעת? גאון-נורית גלרון (שיר שאביב גפן כתב). מה אכלת? סלט..חחחח זה הדבר הראשון שאכלתי היום,לא היתי רעבה כל היום בגלל היום עצמאות הזה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: בסלון בבית.. חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: 22 מילה אהובה:שלום. להקה אהובה: התעויוט של אביב גפן. איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: לולה הכלבה שלי שנפטרה לפני פחות משנה למרות שהיא לא בנאדם,אבל עדיין. חסר לך: לולה. עושה לך טוב להיות איתו: עם החברות המדהימות שלי! הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?השיר שלנו יש לך פלאפון? אייפון למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת?מירי מסיקה :) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לדעת שאביב גפן בא לרוק עצמאות ושאין שום הר געש או ענן בשמיים ולהנות מהרוק עצמאות כמו שצריך,אומנם הייתי והיה הכי כיף בעולם! אבל לא בגלל ההופעות אלא בגלל שהיתי עם אנשים שכיף לי איתם.

pRimaVeriTaVIV

New member
תסלחו לי שאני אענה על חלק קטן מהשאלות...

מהו שמך: אביב שנת לידה: 1993 מקום מגורים: נתניה כמה אחים/אחיות? 2 מוצא: מעורב...
צבע עיניים? מממ...כחול אני מניח, או אולי אפור... צבע שיער? חום כהה גובה: 1.76 כיתה: י"א את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קלידים בקטנה וגיטרה את/ה אוהב לרקוד? לא יש לך קעקועים? לא יש לך פירסינג? לא, לא אוהב

למעלה