כאבי שיניים רק בלילה

• פותח הנושא meira
  • פורסם בתאריך

meira

New member
../images/Emo104.gif כאבי שיניים רק בלילה

בשני הלילות האחרונים אור מתעורר בלילה כמה פעמים בוכה
ולא מצליח להירגע אחרי 2-3 דקות כמו בעבר. אני מתארת לעצמי שזה שיניים (יש לנו רק אחת בינתיים) כי במשך היום האצבעות כל הזמן בפה וכמובן כל צעצוע ישר ננשך. האם יתכן שרק בלילה החניכיים מציקות לו? ציצי כמובן מרגיע מיד ובנוסף ניסינו לילה אחד למרוח משחה והוא נרגע מהבכי. האם כדאי למרוח כל לילה (כמובן רק אם הוא מתעורר בבכי) או שבאיזו שהוא שלב זה כבר לא ישפיע?

רותי ע

New member
בהחלט יכול להיות

התאוריה ששמעתי שמסבירה את התופעה שבלילה יש פחות רוק, הפה מתייבש ואז כואב יותר. אצלנו עזר לתת מים והוא היה שותה כאילו לא שתה כמה ימים. עדיף לא להרגיל אותו שציצי הוא המרגיע כיון שלטווח הארוך זה יכול להתנקם בך. לגבי משחה-לא שמעתי שיש מגבלה.

meira

New member
../images/Emo104.gif לציצי הוא כבר רגיל ../images/Emo8.gif

כמרגיע ומנחם וזה ממש לא מפריע לי להניק אותו בלילה. אני רק לא רוצה שהוא יסבול מכאבים ומצד שני לא רוצה סתם למרוח לו את הג´ל שלא לצורך

אין כמו ציצי... מאירה התגעגעתי אלי

אליך!! מתי את באה? בכל אופן, אם את רוצה את יכולה להשאיל את העגלה השניה שלי (ז"א הראשונה, הונציה הכבדה) כי אנחנו כבר בטיולון אל אם אנחנו נוסעים (לא נראה לי לאור הנסיעה האחרונה) היא אמנם כבדה אבל אם את כבר פה היא מאוד נוחה כל זמן שאין לך מדרגות לעלות ורק מעליות (לנו יש מדרגות) בקשר ללילה, חוץ מזה שיכול להיות מאוד שהשיניים מציקות בלילה כמו דברים אחרים - שיעול וכו שיכולים להופיע רק בלילה, יכול להיות שיש לו כבר חלומות רעים. בר לאחרונה מתעוררת בבכי איימים שבהתחלה חשבתי שהוא קשור לשיניים (יצאו לנו 5, היתה רק 1..) והיא לא רוצה לינוק מיד ונורא בוכה. קראתי באיזה ספר על חלומות ועכשיו שמתי לב שאם אני באה ממש מהר - בריצה - אני מצליחה להרגיע אותה צ´יק צק. לא יודעת למה, האינטואיציה אומרת לי (לגבי בר) חלומות. אין ממש מה לעשות - לפי הספר, רק להיות שם ומהר. תנסי, אולי..

meira

New member
../images/Emo23.gif אני ישנה פחות ממטר מאור

אז אני מגיעה מהר וקודם כל מנסה לטפוח קלות על הגב וללטף את הראש. אם אבא קם אז הוא נותן מוצץ. בדרך כלל זה עוזר והוא נרדם בחזרה ב-2 שניות אבל בלילות האלה היו כאלה בכיות שממש כואב הלב
והענין הוא שכששמנו את המשחה על החניכיים זה הרגיע אותו והוא נרדם בחזרה. בינתיים הלילה האחרון היה יותר טוב אז אני מקווה שהשן תבקע כבר ויהיה לו קל יותר. תודה על ההצעה להשאלת העגלה
אבל אני רוצה להביא איתי כדי שיהיה לי קל בין הטיסות, כי בהלוך אני אטוס לבד עם אור. בטיסה הקודמת אור היה עלי במינשא וזה הציל את חיי. עכשיו כשהוא גדל אני לא בטוחה שאוכל להחזיק אותו על הידיים... ואנחנו מגיעים בערך עוד חודשיים, תחילת-אמצע יוני. אני מאושרת ובקושי מתאפקת כבר

kari z

New member
../images/Emo7.gif

אני לא יודעת בן כמה הוא, אבל, זה בטוח שיניים, אולי התחיל עם חלומות מפחידים? קרי

למעלה