כדאי לקרוא בבלוגיה 29.04.09

../images/Emo104.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 29.04.09../images/Emo104.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום. ניתן גם לצרף רשומות המתקשרות ליום העצמאות. המשך שבוע טוב לכולם.
מתוך הבלוג על מה כותבים היום מתוך הבלוג ספינותי

מנורה

New member
מצעד יום העצמאות 1968

לעורך על הבול נחמד לראות אותו שוב מוזמנים לראות צילומיים היסטוריים

wranger

New member
ענני קקאו (רשומה ליום העצמאות)

יום אחד, כנראה באיזשהו חופש מבית הספר, אני ואחותי מצאנו את עצמנו לבד בבית. אבא ואמא היו בעבודה, ואנחנו החלטנו שאנחנו הולכים לעשות להם הפתעה - ולהכין עוגה. לבד. כשאמא חזרה הביתה, חיכינו שהיא תפתח את המקרר ותגלה את העוגה. למרבה הצער, אמא הבחינה שמשהו קרה בבית הרבה לפני שהיא הגיעה למקרר...

TheWhiteTigris

New member
50 "חוקים" בלעדיים של ישראלים.

ממשיך את המסורת של השנים האחרונות: 50 "חוקים" בלעדיים של ישראלים - פעימה שישית, מוגש לכבוד יום העצמאות. יום העצמאות שמח. :)

CooknBake

New member
כדורי בשר ברוטב אפונה וגזר

למרות המנגלים ואולי דווקא בגללם. אוכל ביתי טעים
הרשומה כאן.

גאמי

New member
כשצ'וקו פגש את מוקו -סיפורו של רומן דביק../images/Emo23.gif

אחחח כמה כאלו יש....הרוב? מיעוט? איפה אתם בכל הסיפור הזה? איך אתם רואים זוגיות??

גאמי

New member
אוף רנג'ר, בצלאל....

אתם מעבירים אולי קורס בשימושי פורום? בורה שכמותי, אפילו בול פגיעה אני לא מצליחה לעשות, לא קלעתי לשרשור הנכון... כווצו אותי אם תוכלו למקום הנכון, שם ראויה אני להיות. סליחה שוב רנג'ר מכתב ההתנצלות נשלח אליך כבר בשלושה עותקים...אתה הלא יודע שבגילי טכנולוגיה חדישה כמו כאן כבר לא נקלטת כבעבר. ומוסיפה ברכה צרפתית עתיקה: "מאררררר" יא אללה פעם עשיתי את זה בכזו קלות, אני כבר צריכה כנראה שוב לעשות מטווח שרשורים, חלודה.

למעלה