כולה רציתי לישון

../images/Emo104.gif כולה רציתי לישון ../images/Emo1.gif

זה לא ממש קשור לשעה, ובבקשה על תעירו אותי על הבוקר עם "כבר היה" למרות שבעצם הנושא כבר הוזכר... יש לי דירונת מקסימונת (
), היא כמעט מרוהטת אבל לא לחלוטין... חסרה מיטה... (
). איך אפשר לחפש מיטה? אין לי יותר מדיי בקשות... מקום להניח עליו את הראש בלילה ולקום בלי כאבי גב ולא לגלות עוד עשר שנים שהוא בעצם לא ממש שלם... אה, כמובן- התקציב... בעיקרון חיפשתי באתר הסטודנטים ובהומלס אבל אני אשמח לעוד הצעות (ד"א מדובר בחיפה אם זה עוזר).

איקאה

יש להם מבחר והם לא נורא יקרים - אני קניתי שם אחלה מיטה בפחות מ-600 ש"ח (אבל לישון עליה אני עדיין לא יכולה כי לא אהבתי את המזרונים שלהם...) אז אם יש לך יום/אחה"צ פנוי תקפצי לאיקאה ובהצלחה!

../images/Emo104.gif ומה עם לסחוב? ../images/Emo10.gif

הייתי מביאה מיטה מיותרת מהבית (מי היה מאמין שכל הדברים שאמא מתעקשת כל השנים לשמור יועילו יום אחד?) הבעיה היא להביא את מוחמד אל ההר... (למרות שבאיקאה הבנתי שזה אמור להיות נגיש מהבחינה הזאת). אני צריכה משו בחיפה
די, זהו, פרשתי למיטה.

EyalPolo16V

New member
יש כאן סתירה פנימית

איך את פורשת למיטה אם אין מיטה? לדעתי כדאי לך לעשות סיבוב באזורי תעשיה, שם יש חנויות מפעל וכאלה. השכירות הנמוכה מאפשרת להם להציע מחירים אטרקטביים... תקני בסיס למזרן בסביבות ה100 ש"ח ותשקיעי את יתר התקציב שלך במזרון. אפשר לסגור עניין במתחת ל1000 ש"ח , ראיתי לאחרונה מיטות ב600-700 ש"ח באזור תעשיה בנתניה (מזרן + בסיס) אם יש מיטה בבית של ההורים, אז תשלמי לאיזה מישהו 100 - 200 שקל שיוביל אותה.... (מאיפה צריך להביא את זה אמרת?)

../images/Emo104.gifאני לא מאמינה שאני אומרת את זה

אבל איזה מזל שיש את הבית של ההורים כדי לישון
צריך להביא מחדרה. תודה על העצות

את לא חייבת לסחוב

אם את לא באה עם אוטו הם מספקים שרותי משלוחים במחיר סמלי. את גם יכולה לבוא עם האוטו יום אחד (חיפה-נתניה זה לא כזה נורא, לא? מקסימום שאבא ינהג) ואין שום בעיה להוביל את זה בעצמך - האריזות שלהם מיועדות לכך שתוכלי להכניס אותן לאוטו. בקשר לחיפה - אין לי מושג...

JaneLame

New member
עמותת "לתת"

מעניקה ריהוט חינם והובלה בזול לעניים וחלכאים למיניהם. צריך להביא מכתב מעובדת סוציאלית ולפנות אליהם.

למעלה