כולנו יחד - כחומה ומגן

איה@

New member
../images/Emo104.gif כולנו יחד - כחומה ומגן ../images/Emo104.gif

כתמיכה וכעידוד בחברי הפורום שהעלו אתרים העוסקים בהסברה ישראלית ברשת, אני פותחת את השירשור הזה. (שיופיע גם בטאג ליין) אתם מוזמנים - לחזק לשבח - להפיץ - לשרשר לכאן הצעות רעיונות - לדווח על פעולות שאתם עשיתם - להביא קישורים מתאימים ו.......בקיצור הבנתם
תודה לאוהד שמשקיע ימים כלילות ב- The news, Uncensored תודה ללוריין שמקנדה הרחוקה מרכזת תמיכה בישראל ב- אני חבר גאה של ישראל חמדה ואני חשבנו על כפתור שעיצבתי כדי לעודד את "הביחד" שלנו מי שמעונין יכול להכניס אותו לאתרו. שנדע רק ימים של שקט ושנהיה חזקים.
איה.

כל הכבוד איה... זה מה שאת עושה

בלילות כשכולם ישנים??? תודה על הפירגון, אבל באמת קטונתי... כל מה שאני עשיתי בהקשר עם הכפתור הזה, היה לקטר לך ולמתוח ביקורת ולשלוח אותך להכין עוד סקיצה ועוד אחת.. בסוף דעתך ניצחה, אבל אני מוכרחה להודות שזה נראה אחלה! בשביל שזה לא יהיה סתם כפתור קישוטי, לאן את מציעה שזה יקשר? לניוז? ליוזמה החדשה של לוריין? חמדה

איה@

New member
לניוז יש כפתור משלו ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

אוהד עוד לא ראה אותו, ולא אישר, כך שזה עדיין בגדר סקיצה..... אז עד שהוא יתעורר, תגידו מה דעתכם? לגבי הכפתור של חומה ומגן - אני מתייחסת אליו כאל כפתור מחזק ומאחד בלי קישור לאף אתר. ללוריין - נעצב כפתור אחר
כן...כן......אני כבר שומעת מה אתם אומרים.......נו אז מה? אז יהיו הרבה כפתורים
אנחנו לא בזמנים רגילים. וכשיבוא השלום אינשאללה - נוריד אותם. ונפריח יונים.
איה.

ממש יפה הכפתור לניוז!!

בו´ינה, בסוד, איה, נעשה קנוניה על אוהד: אל תתני לו את זה עד שהוא לא יעשה בשבילנו גם כן כמה דברים... :)) תתחילי להכין רשימה..

ohad m

New member
אני עדיין לא מבין

איה, למה את לא עושה את הכפתורים בגודל הסטנדרטי ? הם תמיד יותר צרים וארוכים... חוץ מזה, הכפתור באמת יפה, למרות שגם אהבתי את הכפתור הקודם. חמדה - מה ? מה את רוצה ממני ? מה הרסת הפעם ?
אני מזהיר אותך, תתעסקי איתי יותר מדי והאתר שלך ייהפך לקזינו און-ליין. מיקרו-פוקר שכזה.

איה@

New member
80X30 זה הגודל של הכפתור

זו המידה הסטנדרטית? או שאני מפספסת משהו? אין בעיה לשנות, העיקר שאהבת.
איה.

למעלה