כנס מאבטחים ב-22.3

• פותח הנושא joshh
  • פורסם בתאריך

joshh

New member
../images/Emo104.gifכנס מאבטחים ב-22.3../images/Emo104.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חבר'ה, בקרוב יתפרסם פרטים על הכנס מאבטחים אשר יחול בתאריך 22.3.06. נא שמרו את היום הזה פנוי לכנס, הכנס יהיה בשעות הערב. נא הפיצו זאת לכל שומר ומאבטח. joshua

אני מציע לך לפרסם שעות נוחות ! ....

.........כדיי לך לארגן את הכנס הזה בשעות נוחות אחרי העבודה ש-רבו המאבטחים והשומרים כבר לא עובדים ! .

מותר לי לדעת למה זה ארוע פוליטי ../images/Emo35.gif

מדוע הכנסתם את " הפוליטיקה " עם " מפלגת תפנית " דווקא עכשיו בתקופה של הבחירות

avi1976

New member
זהו לא ארוע פוליטי...

אמי"ל לא בעד פוליטיקאים! ג'קי אדרי נלחם למען עובדי הקבלן ומשום כך משתף פעולה. בעסקים כמו בעסקים צריך לדעת מתי אפשר להשיג דברים מאחרים... זה שאנחנו משתמשים כרגע במנוף כלשהו עם מישהו מסויים זה לא אומר שהוא ישתמש בנו והכל בניגוד לארגונים אחרים. כמו שאמרנו בעבר אף אחד לא מתקצב את אמי"ל ואף אחד לא ישלוט עליה וינצל אותה. רק המאבטחים והשומרים יחליטו מה לעשות!!! וכמו שהאזרחים רוצים חייבים לחוקק חוקים חדשים ולאכוף את הישנים ובשביל זה ובשביל דברים אחרים צריך להגיע לגורמים מסויימים. "אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה..." מובהר במפורש שאמי"ל אינה תומכת באף מפלגה!!!

avi1976

New member
לא עושים פרסומות לאף אחד...

אנחנו לא ארגון פוליטי! המטרה היא לקדם חברות "הוגנות" שמתגמלות עובדים ולקפח ולפגוע בחברות "לא הוגנות" שלא נותנות יחס ראוי לעובדיהם. בואו נמצא ביחד דרכים חדשות בכנס...

avi1976

New member
להזכירך אנחנו קמים בגלל שהסתדרות

קיימת!!! ופוגעת בעובדי הקבלן!

avi1976

New member
הכנס בבית ציוני אמריקה בת"א בשעה 18

עד לשעה 21... עידכונים נוספים בהמשך (-:

avi1976

New member
ונישאר על המפה!!! יש לנו משימה...

מה דעתכם שכל אחד יחתים עצומה של מאבטחים ושומרים ו/או הצטרפות לאמי"ל? מה דעתכם שכל אחד יחתים עצומה של אנשים שאינם מאבטחים או שומרים? והכל עד לכנס! מי יצליח להחתים הכי הרבה ולהגיע לכנס עם אנשים ו/או עם חתימות? אתם מעוניינים בטבלאות לדוגמה להחתמה? ואנשים בהצלחה לכולנו, שהכנס יהיה מפוצץ ויתחיל להביא לשינויים חיוביים... צפו להפתעות בכנס. מי שלא בא מפסיד!!! (-:

הכנס בחסות ואינו פוליטי

שלום רב לחברי הפורום. כנס מאבטחים ושומרים הוא אכן בחסות מפלגת תפנית אבל הוא אינו פוליטי. בכנס פוליטי לא מקרינים סרט ובוודאי לא מצניעים את הסממנים של מפלגה. השתדלתי מאוד להצניע את נושא המפלגה וציינתי את נושא החסות בלבד. אני מאמין שיש חשיבות רבה לכך שהכנס הזה יתקיים ויהיה מודל לעוד כנסים רבים שיקדמו את השיח של זכויות המאבטחים והשומרים בישראל. אני לא חבר ארגון אמי"ל או כל ארגון אחר, אבל אני חבר למאבק למען זכויות עובדי קבלן מאבטחים ושומרים שהיום במדינת ישראל רומסים ברגל גסה. פוליטיקה זה לא בושה, פוליטיקה זה כלי לקדם מאבקים ובפרט כשיש מנהיג אמיץ איש ישר כפיים שמקדיש הרבה לחברה הישראלית עוזי דיין, עוזי דיין הוא האיש והמנהיג היחיד שלא פחד להניף את דגל מאבק עובדי הקבלן וחברות הכח - אדם. לידיעתכם זה כנס מאבטחים ושומרים ראשון שמתקיים בישראל, אני מבקש מכל אחד ואחד להרתם ולסייע בהצלחת הכנס, הצלחתו זה עוד צעד חשוב בהתארגנות שתוביל לעבוד בכבוד ובמלוא הזכויות. אשמח להפגש עמכם ולקדם כל מאבק זיכרו.. מאבק צודק הוא מאבק מנצח - אנחנו בצד המנצח. קישור להזמנה לכנס באינטרנט: הזמנה:

היום קיבלתי " תלוש משכורת " ../images/Emo30.gif

קיבלתי חושך בעיניים ! שראיתי איזה מתנה יפה ! וניפלאה הם נתנו לי לפורים ! . לא מספיק שהם הורידו לי יום עבודה ! , הם גם הורידו לי את התעריף מ- 19.10 ל- 17.89 ! ........................ וככה ירדו לי 300 שקל כי חסרים להם שומרים ! .

למעלה