למה אין זהות השבוע

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifלמה אין זהות השבוע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא שאני מתנגדת ל"פרל הרבור" , אבל....למה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifוואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דווקא חיפשתי שרשורים בנושא לפני שפתחתי,כנראה שלא ראיתי טוב... יש לך קישור לאחד מהשרשורים

rifkin1

New member
מה? יש את בן אפלאק במקום את מייקל?

הקרצייה הזה נדחף לכל חור שהוא לא צריך להיות בו... הנחמה היחידה היא שקייט בכיסא משתתפת בסרט וג'וש הארטנט המתוק.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifקייט בכיסא../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif,אהבתי..

ג'וש חמוד לאללה, סרט מעולה
ראיתי אותו 4 פעמים כבר...

joeys pizza

New member
לא פייר

מוררררררר???????? אני כועס. גנבת בדיחות- ומה הבעיה שלך עם בן. הוא לא כזה נוראי. אני גם שונא אותו -אבל לא ברמות כאלה. בפרל הארבור הוא טוב(אפילו שהוא "מת" בכיתי). ובדרדוויל הוא היה בסדר וגם בדוגמה וזהו. הוא ברקע פשוט לא מתייחסים עליו בתור בן. אלא בתור דמות.

rifkin1

New member
לכל חברי הפורום: הודעה חשובה!

כללללל הקרדיט של הבדיחה על "קייט בכיסא" (על השחקנית המדיהמה קייט בקינסייל שמשחקת ב"פרל-הארבור" כמה הודעות מעליי) שייך אחך ורק לאחד והיחיד (מהתינוקות שבנינו כ?) ג'ואיס פיצה!

דיD

New member
שימו ../images/Emo23.gif גם ג'ניפר גארנר משחקת

בפרל הארבור...בתור סנדרה האחות. אל תשכחו זאת!

דיD

New member
תסתכלי בתאריך 26.11 זאת לא הודעה

חדשה זה שירשור בתוך שירשור....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifגרעע זהות בדויה - פרל הרבור זהות בדויה - פרל הרבור זהות בדויה - פרק הרבור זהות בדויה - פרל הרבור ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gifברוררררררר שזהות בדויהההההההה../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif ערוץ 2 טיפשים../images/Emo46.gif רוצה זהות בדויה../images/Emo7.gif לפחות אפשר להתנחם בג'וש... הוא דומה לצ'ארלי מבאסטד../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif, אבל אין../images/Emo128.gif כמו מייקל../images/Emo99.gif מקסימי../images/Emo140.gif בליל../images/Emo29.gif חמישי סגריר../images/Emo188.gif (או שלא../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif) גרע, שיהיה../images/Emo3.gif

למעלה