../images/Emo104.gif מאמר חדש באתר ועדכונים נוספים
נתחיל בעדכונים: גלריית מפגשים! - גלרייה למפגשים וכנסים נפתחה! לגלריה הזו נעלה תמונות מכל המפגשים והכנסים השונים שנעשים במסגרת קהילתית. כרגע אפשר למצוא שם תמונות מהמפגש האחרון בעזריאלי, מכנס מיתופיה ומהצילומים של המחשבון הזהוב. אם יש לכם תמונות להוסיף אתם מוזמנים
כמו כן אפשר (ומומלץ!) להגיב על התמונות שם בגלריה
ספרים על הסדרה - רשימת הספרים על הסדרה שבאתר, שבעבר הייתה מזעזת ומבישה חודשה וכעת מכילה חומר מעודכן ומסודר היטב, ביחד עם ספרים חדשים רבים. כמו כן הוספתי את תמונות הכריכות של הספרים ואני צופה שבקרוב הרשימה הזו תתעדכן שוב
ועכשיו, למאמר! המאמר הזה מאד מיוחד ושונה ממאמרים אחרים. אני חושב שאתם תבינו בעצמכם מדוע. גם הכותב, משה בן חיים שהיה איתי בקשר מזה חודש בהתכתבות אימיילים הוא בן אדם מאד מיוחד ואידיאליסט גדול. אני מאד ממליץ לקרוא את המאמר ואתם כולכם מוזמנים להגיב לו פה. אני אבקש ממשה להיכנס ולראות את התגובות. בברכת "מחר מצלמים את המזלג המעודן!", אודי
נתחיל בעדכונים: גלריית מפגשים! - גלרייה למפגשים וכנסים נפתחה! לגלריה הזו נעלה תמונות מכל המפגשים והכנסים השונים שנעשים במסגרת קהילתית. כרגע אפשר למצוא שם תמונות מהמפגש האחרון בעזריאלי, מכנס מיתופיה ומהצילומים של המחשבון הזהוב. אם יש לכם תמונות להוסיף אתם מוזמנים