מבוסס מה ז"א שהMP מבוסס (מבוסס זיכרון פנימי)?
צ צנופקינית New member 13/10/05 #1 ../images/Emo104.gif מבוסס מה ז"א שהMP מבוסס (מבוסס זיכרון פנימי)?
W weird dust New member 13/10/05 #2 זיכרון פלאש זיכרון חשמלי ללא חלקים זזים והוא בנפח בין 256 מגה ל4 ג'יגה כיום. ניתן להשיג גם 128 באופן יחסית נדיר.
זיכרון פלאש זיכרון חשמלי ללא חלקים זזים והוא בנפח בין 256 מגה ל4 ג'יגה כיום. ניתן להשיג גם 128 באופן יחסית נדיר.
W weird dust New member 13/10/05 #5 אפל אייפוד נאנו. מגיע ב2 גדלים - 2 ו4 ג'יגה. 2 צבעים - שחוק ולבן. ועולה כמו המיני של פעם.
D Disposable Hero New member 13/10/05 #7 האם אין נגנים אחרים שתומכים בזיכרון פלאש של יותר מ- 1 ג'יגה??! חרשתי את כל הרשת ולא מצאתי כלום חוץ מהאיי פוד נאנו השברירי הזה.
האם אין נגנים אחרים שתומכים בזיכרון פלאש של יותר מ- 1 ג'יגה??! חרשתי את כל הרשת ולא מצאתי כלום חוץ מהאיי פוד נאנו השברירי הזה.
S stardust19 New member 13/10/05 #9 שיחליפו את המסך קודם ואחכ נראה אם הדגם הזה שוה משהו חוץ מאשר הנפח שלו בפלאש
W weird dust New member 13/10/05 #11 שווה? כן רק יקר רצח ואני מעדיף את המחיר של הג'יגה כי ה2 לא באמת 2 ועולה הרבה כסף. והבעיה באייפוד היא ב0.1 מהמכשירים ככה שזאת לא בעיה בעיהה והיא אמורה להיכלל באחריות.
שווה? כן רק יקר רצח ואני מעדיף את המחיר של הג'יגה כי ה2 לא באמת 2 ועולה הרבה כסף. והבעיה באייפוד היא ב0.1 מהמכשירים ככה שזאת לא בעיה בעיהה והיא אמורה להיכלל באחריות.
D Disposable Hero New member 13/10/05 #12 למה ה-2 ג'יגה הוא לא באמת 2 ג'יגה?! מה כאילו עובדים על הקונים בעיניים?
נ נדב8 New member 13/10/05 #13 לא... בנגן מותקנת מערכת הפעלה קטנה משלו, אשר נרקאת קושחה, או באנגלית firmware וגם היא תופסת מקום.
D Disposable Hero New member 13/10/05 #14 מין הסתם שיש תוכנה שמפעילה את המכשיר אבל הנפח בזיכרון שלה לדעתי הוא זניח ביותר. מה אתם אומרים על המכשיר הזה של איי אדיו:
מין הסתם שיש תוכנה שמפעילה את המכשיר אבל הנפח בזיכרון שלה לדעתי הוא זניח ביותר. מה אתם אומרים על המכשיר הזה של איי אדיו:
W weird dust New member 14/10/05 #18 איך קוראים לו? אני לא רואה משהו חדש באתר שלהם ואני לא זוכר שאחד מהם הוא פלאש כל כך גדול.
A amirxbox New member 14/10/05 #19 אתה צודק 100% יש טעות בZAP לגגבי נגן מסוים שכתוב שהוא מבוסס זכרון פנימי. הטעות הייתי בטוח שהוא על פלאש בגללם.
אתה צודק 100% יש טעות בZAP לגגבי נגן מסוים שכתוב שהוא מבוסס זכרון פנימי. הטעות הייתי בטוח שהוא על פלאש בגללם.