מדינת ישראל בת 60

../images/Emo104.gif מדינת ישראל בת 60 ../images/Emo104.gif ../images/Emo77.gif

רוצים לזכות בסינגל "בת 60" של סאבלימינל והגבעתרון
ספרו לנו מה אתם מאחלים למדינה שלנו והאיחול המקורי ביותר יזכה
כל גולש יכול לכתוב עד 3 איחולים
ניתן להשתתף בתחרות עד יום שישי בחצות
להאזנה לשיר: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2341692

idanri

New member
מה שאני מאחל למדינה....

קודם כל שיהיה שלום עם כל מדינות ערב שסביבנו שלא נדע עוד מלחמות ורק שקט. שנזכה לחזור על כל הדברים הטובים שקרו במדינה ב60 השנים האחרונות. שיהיה טוב לכל אזרח במדינה,בלי הבדל גזע ,דת ומין. ושנזכה לעוד 60 שנה טובות
עידן

והשיר השלישי

שיר מלא תקווה למדינה אהובה. זרעי אהבה ושלום-© ורד מנדלסון לישראל שלי-למדינתי -האהובה מדינה של חלום, שתמיד יזרעו בליבך זרעי אהבה ושלום, זרעים-שיושקו בדמעות של שמחה, בטיפות של אושר ובגשמי ברכה, זרעים שינבטו ,יצמחו, יאירו ויחייכו ויהפכו לפרחים, פרחים צבעוניים ,גדולים עם הרבה חיוכים, שבגינת ליבך לא יקפאו עוד פרחים ולא יושקו בעצב בדמעות מלאכים, שיזרחו הכוכבים בעינייך, שתשמרי על מלח הארץ על טובי בנייך, שתאיר בנשמתך החמה שניצני התקווה יגדלו -ללא צל של מלחמה! לישראל שלי-למדינתי –האהובה- מי ייתן ותגשימי את החלום ותרווי נחת מפרחי האהבה והשלום.

מאיה28ח

New member
האיחולים שלי למדינתינו../images/Emo165.gif

אני מאחלת שלום ושלווה לכל האנשים שחיים במדינה, ואני לא מתכוונת לשלום עם אוייבינו הרבים בעולם (לא שאני לא רוצה.....) אני מאחלת שנתנהג בשלום אחד עם השני, שלא יהיו אנסים, רוצחים, גנבים..... שיהיה סוף לתאונות הרבות - הגוזלות מאיתנו "פרחים". שיהיה לנו טוב ונחייך, שנדע להעריך את החיים.

dani12343

New member
ברכה- אוהב את ישראל!!!

אני מאחל למדינת ישראל היפה והזורחת, שטופת השמש והידידותית, שתזכה לשנות חירות, ושלום. כמה שפחות אבדות לצה"ל. ושכל עם ישראל יהיה מגובש, ושתשרוד כאן התרבות העברית.

mamos75

New member
חשוב מאוד דאגו לחיות המחמד ביום העצמאות

למי שלא יודע, בזמן הזיקוקים מאות כלבים, חתולים וציפורים מתים ו/או מאבדים את ביתם בכל שנה. מופעי זיקוקי הדינור מביאים עימם גם רעשים בתדרים שאינם מוכרים לאוזן האדם, וגורמים לבהלה ואמוק בקרב החיות, מה שמביא אותן לברוח וללכת לאיבוד, להידרס, לאבד את דרכם וכיוצא באלה. מידי שנה מאות עד אלפי בעלי חיים נעלמים ונדרסים למוות עקב הבהלה האוחזת בהם בזמן הזיקוקים. יעידו על כך קווי הטלפון הקורסים מדי יום עצמאות של העמותות ברחבי הארץ. שימו לב: כלב הגר עם בעליו ברמת גן מסוגל לשמוע זיקוקים גם מאיזור פתח תקווה (לינקים מצורפים) http://www.petnet.co.il/blogs/vetstories/post/257 http://www.local.co.il/ramat-hasharon/5222/articles.htm בעלי חתולים המורגלים להסתובב בחצר - דאגו לסגור את החתולים בבית עוד בבוקר שלפני כניסת החג, על מנת למנוע חיפושים אחריהם בסמוך לאירועי החג כלבים המורגלים להיות קשורים בחוץ, עלולים לחנוק עצמם למוות מרוב בהלה, ולכן גם אותם יש להכניס הביתה יש לסגור חלונות ופתחים העשויים להוות פיתחי מילוט עבור החיות בזמן הבהלה. כמו כן, רעשי רקע כמו רדיו, מוסיקה או טלוויזיה עשויים לטשטש את רעשי הזיקוקים ולמתן את תגובת החרדה אנא העבירו הלאה הודעה מצילת חיים זו. יום עצמאות שמח לכולנו

מחלקיים את זה!

האיחולים שלי... שהיא תמשיך להיות ארץ קולטת עליה,כמו שהיא...ארץ שטוב לחיות בה למרות שהיא מוקפת במדינות יריבות. מדינה שהיא שלנו שבלעדיה המצב היה אחרת,לא יותר טוב...ארץ מפותחת בעלת ערים חשובות. שתמשיך לתת לנו את הרצות להגן עליה,להתגייס לצהל ובכך גם להגן על המשפחות שלנו או לתרום לזה. שתמשיך לכבד את הנופלים שהגנו עליה שתמשיך לזכור כל אדם ואירוע חשוב שקרה לה,לנו!.... הכי חשוב שתשאר כמו שהיא!ארץ מדהימה שאין כמוה!!... וחשוב לי לציין בלי קשר לתחרות. זאת הארץ שלנו חבר'ה,אם לא נאהב אותה אנחנו,מי יאהב אותה...היא שלנו!

אז ככה...

- שנזכה לעוד שישים שנים נפלאות ופי 10 יותר טובות מהקודמות. - שנתחרב ונצמח ושהעולם ידע ויכיר בטוב וביופי שבישראל. - קצת פטריותי ונאמר כבר מיליון פעם, אהבה תביא אהבה, אהבה תביא שלום!!!

למעלה