מצביעים לשיר "מסע חיי"בקדם אירוויזיון

אושRתי

New member
../images/Emo104.gifמצביעים לשיר "מסע חיי"בקדם אירוויזיון

מסע חיי- מילים ולחן - איתי פרל, זה שיר שאורי זך הפיק ועיבד
ב-25 וב-26 בפברואר יערכו שני שידורים חיים בערוץ 2. בערב הראשון יוצגו השירים ובערב השני תערך תוכנית אמנותית במהלכה יוכרז השיר הזוכה. תחרות האירוויזיון תיערך בבלגרד, בירת סרביה, ב-24 במאי. נפתחה גם קבוצה בfacebook - הצטרפו בהמוניכם
http://www.facebook.com/group.php?gid=10639213335 ושיהיה בהצלחה
.

ניצנץ63

Well-known member
שלום. אני מפורום אירוויזיון בתפוז

ואני מבקשת להסב תשומת לב חברי הפורום של איתי פרל לכך שהשיר פרפרים עלול לקטוף את הזכיה מחר בערב. כאחת שאוהבת מאד את השיר של איתי "מסע חיי" אבקש מכל אחד מאלו שאוהבים את השיר לא להרדם בשמירה, לדבר עם חברים וקרובים ולשכנע ביופי השיר. הרבה מדי אנשים בפורום אירוויזיון עוברים מהשיר של איתי לשירים אחרים, וחבל. לא נשאר הרבה זמן, רק עוד 24 שעות. מקווה שנצליח להביא לבחירת השיר הנפלא הזה. בהצלחה!

ניצנץ63

Well-known member
שלום שוב - בקשה לעזרה דחוף!

אני פונה אליכם בבקשה, האם מישהו יודע איך אפשר לפנות אל איתי פרל בכדי לבקש שיתרגם חלק קטן מהשיר לאנגלית עד מחר?? עושה רושם שהרבה אנשים לא יבחרו בשיר הנהדר הזה בגלל שהוא רק בעברית וחבל. זאת עולה מהרושם שקיבלתי מהשתתפותי בפורום אירוויזיון ומהביקורות שקראתי. אודה לעזרתכם.

אושRתי

New member
היי,

לא יודעת אם הספקת לשמוע את הראיון עם איתי ברדיו ירושלים, אבל אמר שהשיר יהיה בעברית..

ניצנץ63

Well-known member
לא הספקתי, אבל תודה

לי אישית אין שום בעיה עם השפה, רק שיש אנשים בקרב חובבי האירויזיון שחושבים שהעובדה שאין אנגלית מורידה מכוח השיר להבחר... בעיני זה שטויות אבל מה לעשות?! נקווה שהשיר יצליח לעבור בכל מקרה את האחרים.

למעלה