נראה לי שאני מתחילה במחאה

אליה ל

New member
../images/Emo104.gif נראה לי שאני מתחילה במחאה ../images/Emo32.gif

ראיתי היום בחדשות שועד הפעולה של ערביי ישראל או איך שלא קוראים לה, יוצאים כנגד מפעלי תעשייה שפועלים בשטחי יו"ש וקוראים להחרים את המוצרים שלהם. הם מסתובבים בחנויות ובסופרים במגזר הערבי ותולים שלטים על החרמת המוצרים. נראה לי שאם כך, אולי כדאי שאני ואחרים נחרים את המוצרים והחנויות שלהם. לי זה מפריע.

avi5199

New member
זה ועד אי פעולה חנטרישי שמייצג רק את עצמו

הערבים הישראלים (בשונה מהחרדים) הם לא עם אחד מאורגן, ולא מאוחדים בדעתם, וכל מי שמנסה להכליל ולדבר בשמם מדבר רק בשמו. אצל הערבים הישראלים יש רק את האינטרס של החמולה שלהם, אחר כך של הכפר שלהם, וכל השאר לא מעניין אותם אלא אם הוא משרת את האינטרס של הכפר או החמולה שלהם. לרוב הערבים הישראלים לא אכפת מהפלסטינים בדיוק כמו שלפלסטינים לא אכפת מהערבים הישראלים, ובדיוק כמו כמו שלמדינות ערב האחרות לא אכפת מהפלסטינים או זו מזו. ההחרמה הזאת לא תעבוד ממילא , הערבי הישראלי הממוצע בדיוק כמו הישראלי הממוצע לא נענה לשום החרמות כאלה. הוא קונה מה שהוא צריך ממי שמוכר לו הכי טוב והכי בזול. אני חושב שמה שצריך זה דווקא לקדם שיתוף פעולה ודו קיום עם הערבים בישראל, ולראות בהם חלק מאזרחי המדינה שלנו, ולא לראות בהם איזה נציגים של אומה פיקציונית\בדיונית פלסטינית שלא קיימת באמת ושלא היתה אף פעם קיימת, והומצאה בשנים האחרונות אך ורק כדי לנגח את מדינת ישראל.

אליה ל

New member
יכול להיות שאתה צודק אבי, מה שהכעיס אותי

היה שעוברים אנשים ומדביקים מודעות על חרם בכניסות לסופרים ונדמה לי שגם רשימת יצרנים. בתמונה אחרת הראו קונה באיזו חנות שבודקת היכן ממוקם היצרן שציינה שהיא קונה בהתאם לישוב. בתמונה שלישי התייחסו ליצרן הבייגלים שממוקם בברקן - שמחרימים את התוצרת שלו כמובן וכך הלאה. מאוד יכול להיות שאם הטלויזיה לא היתה נמצאת שם אז............................ אך הם היו שם והפליירים חולקו. מאחר ואני מתגוררת בצפון הרי שחלק גדול מהקניות שלי אני עושה במרר - המכולת דרוזים, הקצב דרוזי, הירקן - מוסלמי, שוארמה - במרר כמובן וכך גם המאפיה. לעיתים אני עורכת קניות גם בדיר אל אסאד. כך או כך זה מכעיס אותי וזהו זה.

מיקיטל

New member
אבי אתה חיי בסרט ניראה לי

אם היו יכולים לבלוע אותנו היו עושים את זה מזמן

BiggPoppa

New member
../images/Emo31.gif

ממש לא קשור לנושאי הפורום - אפילו לא בתור שרשור OFF. למה להכניס פוליטיקה לכל דבר?

אליה ל

New member
העניין הוא שאני לא מוצאת כאן פוליטיקה ../images/Emo65.gif

הדבר היחיד שאני מצאתי כאן הוא שפוגעים בפרנסה של אנשים. הפוליטיקה ממש לא מעניינת אותי ובכלל לא רלוונטית מבחינתי כך שאין סיבה שאתה תכניס אותה למקום שהיא לא נמצאת. בפועל כפי שאמרתי ישנה פגיעה באנשים, ביצרני מזון בין היתר והפורום הזה עוסק בין היתר במזון / אוכל.

לא ראיתי את זה

אני יושב בתוך טירה ומסתובב בחנויות שלהם לא ראיתי ולא שמעתי על פעילות כזו אולי בצפון ששם יש יותר פעילות לאומנית

למעלה