סיכומי יום העצמאות, היום

odeia

New member
../images/Emo104.gif סיכומי יום העצמאות, היום

שאחרי ויום ההולדת של בעלי. בערב העצמאות ראינו זיקוקי דינור מדהימים. כשחזרנו הביתה השעה היתה אחר חצות, נתתי לבעלי את הקופונים שארגנתי לו (בעזרתם האדיבה של חברות הפורום - המון תודה לכן). למחרת קמנו, נסענו לראש פינה, להורי בעלי, וגם אחותי, בעלה ואמא שלי, הצטרפו. היה כייף, טעים ומהנה מאוד. אפילו הצלחנו לראות את מטס חיל האויר. אחה"צ נסענו הביתה, לקחנו תיק ונסענו לצימר לחגוג את יום ההולדת של בעלי. הגענו לצימר, הארגנו ונחנו. נפגשנו בערב עם חברים והלכנו לאכול בדג על הדן. היה כייף, טעים וממש נהנהו להפגש עם חברים. למחרת, היום יום חמישי, קמנו בבוקר (לאחר שלקחנו מראש חופש), ניגשנו לאכול ארוחת בוקר, מדהימה בתפריט ובטעם. מספיק ל-10, נתנו לנו, 2 מבוגרים וילדה קטנה. סיימנו, קיבלנו כרטיס כניסה לבריכה המחוממת בקב´ הגושרים, אודיה ואריה שחו ונהנו. אח"כ הלכנו למסעדה ולנוח. את אריה העירה ב-16:00, אשה שבאה לעשות לו שיאצו (כמובן שאני הזמנתי אותה). לאחר הטיפול שבעלי קיבל, הלכנו למארחים ושתינו איתם כוס קפה. ואז אני קיבלתי מתנה - בעלי קיבל טלפון - "המילואים שלך התבטלו" איזה כייף, אנחנו נשארים בבית. מכאן זה רק יכול להשתפר, וכל כך כייף לי. נכון שהילדה חולה, והיא חולה כבר כמה ימים, לקחנו אותה איתנו, היא נהנתה, שמחה והתנהגה למופת. בעלי נהנה מכל רגע, מההתחלה (הקופונים) ועד שהגענו הביתה. שיהיה לנו שבת שלום ומהנה

jole

New member
נשמע שהיה אחלה סבבי ודבל אחלה../images/Emo104.gif

בקרוב אצלינו.

מלמלה

New member
טפו טפו שרק ימשיך ככה

ואפשר לקבל תרגום על נושא הקופונים?

למעלה