סכמ"ש שנשאר בארץ

veredmp

New member
../images/Emo104.gif סכמ"ש שנשאר בארץ ../images/Emo104.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש?

Music4Life

New member
../images/Emo160.gif סכמ"ש אחרון שלייייי ../images/Emo160.gif

כן כן, 1:30 בלילה ....ואני ערה
הלילה שלי הסתכם בשעת שינה אחת בקושי רבבבבבבבבב
הלכתי ב8 בערב לישון (או לנסות לישון) ול-א יכולתי לעצום עיןןןןןןןן. מהתרגשות עצומה, ועכשיו התעוררתי לראות מה חדש בפורום, וראיתי שיש סכמ"ש חדש
אז החלטתי לענות עליו, שעה לפני שאני יוצאת לשדה התעופה.....אז הנה : שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"ברכת המלך" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כל השירים של להקת NIGHTWISH
תמונת/פליקס השבוע: ----- תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ממממ ...וואלה לא יודעת, לא הכי יוצא לי לראות טלוויזיה.... ציטוט/י השבוע: ------------ איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו מה, איזה שאלה .....היום היום
ועוד 8 שעות כשאנחת
אין דבר כזה!!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
לא שבוע הבא, אני מצפה לעוד 8 שעות בכליון עיניים ....ולא רואה דבר מעבר לזה בעיניים שלי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
את מירי הנשמה לא ראיתי השבוע, אבל אני בקרוב בהופעה ואשלים את הפער
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
עמוס ומרגש מאד מאד! שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש?
אני כבר נוסעתתתתתתתתת
גרמניה-הולנד שומקום אחר כרגע
אבל אם היתה לי עוד אפשרות, הייתי בוחרת ב......נו יורק (כמו תמיד) ובאמריקה הדרומית, מצריים, ארגנטיה וכו'...לא חסר לאן.... טוב זהו
בוקר טוב, לילה טוב .... נתראה עוד שבוע רק
זזה להתארגן ולשדה התעופהההההההה
אין מאושרת ממני!!!!
שבוע טוב!

kid106

New member
../images/Emo140.gif

תרשום תרשום ... גם אני ערה נו באמת איך אפשר לישון אחרי הופעה כזאת כמה אנרגיות שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ברכת המלך" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "שער הרחמים" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סרט " לא ניתנת לעצירה" ציטוט/י השבוע:מלךךךך...... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום ברור משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שאין יותר מ24 שעות ביום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: נס חנוכה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מהמם קסום מרגש והרבה יותר מזה סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: תענוג שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש? ברצלונה
מוקדש לורד אם בלי לשיר... תשיר אם בלי לשמוח...תשמח

veredmp

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה../images/Emo70.gif

אסתי עונה על סכמ"ש. עכשיו באמת ראיתי הכל

איריס מ

New member
מסכמת ../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל השירים מההופעה אתמול
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מה עוד ביקשת" של אריק ברמן והיה עוד שיר שלו שגם אותו שמעתי ברדיו, שכרגע לא זוכרת את שמו
מעבר לכך, הביצועים של אוהד חיטמן במפגש אתמול לשיריו וביחד עם שלומית אהרון "בת הים הקטנה" ו"מדרגות הרבנות". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "חברים", "רוקדים עם כוכבים", "משמר המפרץ". ציטוט/י השבוע: זה רק מתבקש אז... "את זה, היית צריכה לצלם"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול, אני חושבת שאף פעם לא הרגשתי כזו משוחררת ונתתי לעצמי לזרום עם ההומור שמקווה שלא הציק לאף אחד יותר מדי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
אם היה כבר לא זוכרת וטוב שכך
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לשבוע סטנדרטי, לדעתי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה כל הנ"ל ואפילו חביק
מילה חדשה שלמדתי ממירי
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוסיקלי. שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש? שווייץ, הייתי חוזרת לשם לעוד ביקור בכיף

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):בעיקר!! באה אליכם,ושירה... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל אלבום המכתב ועכשיו מעונן של אביב גפן, תן -רוני דלומי,פיג'ו 92-קרן פלס (ראיתם אתמול שנדבק לי..) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מסאטר שף,רוקדים עם כוכבים... ציטוט/י השבוע: "את, שלא יודעת להבחין בין טוב לרע בכל יום מתרסקת ואז שואלת "מה קרה?" כל שעה יוצרת לך סיפור ללא מוצא, כל כך רוצה לגדול, אבל תמיד תהיי ילדה.." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ההופעה אתמול!!! רק ההופעה... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מה לא?! נתחיל בזה שהיתי אמורה לנסוע עם חברה לצימר היום עד מחר, ותכננו את זה שבועיים מראש!! את הדבר הכי חשוב כמו איך נוסעים ואיך חוזרים בסופ"ש שאין אוטובוסים מן הסתם, היא נזכרה לברר בדקה האחרונה,היא חשבה על להשכיר רכב, והסתבר שאי אפשר בגלל משהו בכרטיס שלה... מצד שני זה גרם לי להבין שעדיף לסמוך רק על עצמך וכשיוצאים לטיול עם חברה גם אני צריכה להפעיל קצת מהלכים ולא לתת לאחרים.. ומזל שלא שילמנו מראש!!! דבר נוסף ההורים שלי במצב לא טוב עם סבתא שלי, כי סבתא שלי קצת לא מתנהגת יפה לאחרונה:S אבל אני די קשורה לסבתא שלי ואני די מרגישה באמצע... ובנוסף בנוסף בנוסף גם לא קל לי בעבודה בתקופה האחרונה מאוד לחוץ,מאוד קשה, לפחות אני יודעת שמתי שאני אסיים ללמוד (עוד שנה),עם קבוצה של 25 ילדים אני לא יעבוד!!! מקסימום עשרה תינוקות ולא יותר מגיל שנתיים כי אז הם כבר מופרעים :p ...עם כל הקושי אני לאט לאט מתחילה להבין את היכולות שלי ובמה אני טובה ובמה לא...שעם כל הרע,זה טוב גם,לא?! :S למרות שזה תקופה שאמורה להיות יחסית טובה בשבילי,שאני איך שהוא (?) מצליחה להתמודד עם הקושי (לעיתים רחוקות),אני פשוט מאוהבת בילדים האלה.. ואני לא רואה את עצמי עוזבת עכשיו באמצע השנה בגלל שקשה, עם קשה לא בורחים...צריך להתמודד עם הקושי. בדמעות,אבל להתמודדS: (ורד אמרתי לך שאני אחפור)... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מקווה שיהיה שבוע יותר קל,אני אסתפק אפילו בטיפה יותר קל... ושישי הבא הופעה של אביב בזאפה,שבת הבאה הופעה של מירי בברל'ה... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:כן,אתמול, היא מקסימה!!!ומהממת וקסומה..היא נסיכה!!! ומשהו נוסף שיש לי להגיד,אני ממליצה לכם ללכת להופעה שאתם מתוסכלים/מצוברחים/חסרי מצב רוח, תאמינו לי שזה עולם אחר לגמרי מללכת להופעה שאתה במצב רוח טוב לבוא להנות מהשירים וללכת..זה פעם ראשונה שבאתי להופעה אחרי שהיה לי שבוע נאחס ואני כבר רואה איך השבוע הבא מתחיל בצורה אחרת:) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מתסכל... שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש? אני אסתפק אפילו באילת...כל מקום!!! העיקר נופש...

../images/Emo201.gif

מקווה שהשבוע החדש יהיה טוב יותר! את צודקת שעם קשה צריך להתמודד ולא לברוח. המון בהצלחה בהמשך

חחח חמודות אתן...

תודה רבה!:) אני בעמק עכשיו,אצל אבא שלי... השקט והירוק כבר עושים לי טוב יותר.. ואומנם עבר עלי שבוע קשה אבל מכל הקושי הזה למדתי המון,אני לומדת הרבה לקחים לאחרונה שזה כבר טוב!!:)

../images/Emo265.gifשבת שלום../images/Emo265.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):תן לי סימן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני של קרן תמונת/פליקס השבוע:אני ברגע זה מורידה תמונות מהופעה אתמול. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:טופ שף. ציטוט/י השבוע:מיקי אל תסע.... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעה של מירי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מיגרנה נוראית שתקפה אותי היום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של קרן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
כן. אין כמו חיבוק ממירי. מחכה שוב למחר. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:הופעתי. שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש?יש כ"כ הרבה אבל אגיד כנראה תאילנד לשם כנראה אאוס לירח דבש
למרות שגם ארה"ב בא בחשבון.

ofree15

New member
סכמ"שש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר תקווה, אתה אף פעם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני קרן ושלמה ארצי. תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: בלו נטלי ציטוט/י השבוע: "מורות צריכים תיקות" (מורות צריכות תיקים) רגע של טמטום תקף את המוח של חברה שלי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום ני.. יומולדת לאחותי.. הלכנו יחד למסעדה כל המשפחה
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כל השבוע הזה.. שבוע מאכזב.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של קרן בזאפה, משמרת ראשונה במד"א להציג את הפרויקט שאכזב לי את השבוע, ולבקר את הקבר של סבתא בבית העלמין בפעם הראשונה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- זה היה לפני שבוע
והיה וואו! פשוט וואו! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מאכזב ומתיש שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש? כל מקום שאין בו אף אחד ויש שקט

veredmp

New member
../images/Emo48.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "האורח" ו"על מדרגות הרבנות". שלומית אהרון הורסת את הבריאות!
תמונת/פליקס השבוע:
היד טיפה מטושטשת, אבל היא מסתכלת בדיוק למצלמה
ציטוט/י השבוע: "תחילת קטע מרגש" "סוף קטע מרגש"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חמישי, כמובן!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבת, ברגשות מעורבים..... הכי אני מצפה ליום ראשון ה-5.12 בשעה 14:00......
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה לגמרי קסום
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חביק
שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש? לונדון ו/או ניו יורק! על לונדון אני חולה, ובניו יורק עדיין לא הייתי....... שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!

veredmp

New member
אוי ואבוי! לא עניתי על השאלה הראשונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מירי: מההופעה בעיקר "שער הרחמים" ו"ברכת המלך". ו"באה אליכם" ששמעתי איזה בוקר בדרך לעבודה שהייתי קצת עייפה והוא העיר אותי

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי ילדה שהתבגרה שיר לא של מירי שיר כלולות יזהר כהן יום הכי מוצלח הופעהבפסטיבל הפסנתר ,ואתמול יום כייף עם החבר משהו שהוריד ריב מסוים.. משהו שמצפים לו:בילוי עם חברים וחתונה השבוע במילה אחת :מוסיקלי

NaniBani

New member
סיכוםם בניחוח בננה ../images/Emo94.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): תמונה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אתה זורם אצלי בדם, במכונית ליד הים תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סינדרלה.. חחח.. ראיתי היום עם אמא שלי.. אין על דיסני!!!!
ציטוט/י השבוע: "אל תביט אליי ככה, לא אל תחבק, ואולי כבר עדיף לוותר. כי כל לילה אני ישנה ליידך- וחולמת על מישהו אחר" (הייתי חייבת) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי ויום שישי. סיימתי קורס מיכא"ל. קורס מדהים! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הדג שלי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבת חנוכה
בצופים סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מסובך שאלת בונוס: לאיפה הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו לחופש/נופש? בית הכרם (חח.. בבית מסויים) / איטליה, פשוט חלום!

למעלה