עגלה לגיל שנה

• פותח הנושא meira
  • פורסם בתאריך

meira

New member
../images/Emo104.gif עגלה לגיל שנה ../images/Emo3.gif

אנחנו מתכננים להגיע לביקור בארץ בקיץ כשאור יהיה בן 11 חודש-שנה. האם כדאי להביא את העגלה הרגילה שיש לנו, שהיא מעולה ונוחה לקיפול אבל קצת כבדה? או שכדאי לקנות עגלת "מטריה" פשוטה וקלה? האם עגלה כזו בכלל מתאימה מבחינת הישיבה והנוחות לגב בגיל הזה? (נהייה בארץ בערך חודש וחצי-חודשיים). אם המצב יהיה כמו בחודשים האחרונים
אני מתארת לעצמי שלא נטייל יותר מדי

jole

New member
SIT&STROLL../images/Emo104.gif

הי מאירה, אני קניתי בארה"ב כסא שנקרא- sit&stroll (יש להם אתר אז את יכולה להיכנס לראות אותו) זו הייתה קניית המאה. הכסא מאושר תעופה כך שהוא מותאם למטוס (בעצם הילד לא צריך לצאת ממנו מהרגע שאתם יוצאים מהרכב) כי הוא עובר במעברים במטוס, והוא גם כסא לרכב, וגם עגלה (גלגלים וידית יוצאים) בקיצור במיוחד אם אתם טסים הלוך וחזור הוא מאד מומלץ. בשום כסא או עגלה הבן שלי לא ישב נוח יותר או ישן טוב יותר כמו בכסא הזה.

שרהודיה

New member
אני גם בדעה שכן שווה לקנות משהו ../images/Emo104.gif

יותר קל.. אני אישית לא ממש אוהבת את העגלות שיש בהם רק כסא רכב כי הישיבה בהם ממש לא נוחה (לטעמי..) א-ב-ל אם זה לתקופה קצרה אז אולי שווה לקנות עגלה מהסוג שהוצע כשהינו בלונדון לביקור בן שבוע, הודיה היתה בת 7-8 ח´ מאד נהנתי מעגלת הגרקו שיש לנו.. טבל כשהיא היתה בת שנה כמעט הרגשתי צורך בטיולון קל לנסיעות וקניתי טיולון של קומבי (שוקל 4.8 ק"ג) גם לגרקו יש עגלה קלה בשם טיולון סיטי ספורט (כשאנחנו חפשנו טיולון להודיה הדגם שלהם היה טיפה שונה מהחדש, ולדעתי לא היה נוח.)

zimes

New member
מטריה.

במיוחד אם נכונות האגדות שזה זול מאוד במחוזותיכם - אין צרך להסחב עם משהו כבד וגדול (קחי בחשבון את הטיסה, הנסיעה מהבית לשדה, מהשדה להןרים, ממארחים למארחים בארץ...)

meira

New member
../images/Emo104.gif די זול. אפשר ב- 15-20$ אבל...

יש לך מושג איך מבחינת הגב? העגלות האלה הרי לא נראות מי יודע מה (הפשוטות כמובן)

kari z

New member
על פי הניסיון שלי

כששני שלי הייתה בת 11 חודש נשעתי לארגנטינה איתה. לקחנו את העגלה הגדולה ובקושה השתמשנו בה, מרוב שהיא כבדה ומסורבלת. בדרך חזרה טיילנו כמה ימים בפריז ובן דוד שלי השאיל לי עגלת מטריה. זה היה נוח מאוד! לשני זה היה מספיק נוח! בתקווה שכש תגיעי לארץ יהיה שקט יותר קרי

michal@gal

Active member
מנהל
יותר נוח "מטרייה"

אבל עגלות מטרייה בארה"ב בדרך כלל אי אפשר להביא למצב שכיבה, וזה לא נוח, אז אם את רוצה עגלת מטרייה, כבר כדאי לקנות בארץ. איזו עגלה יש לך? אני קניתי טיולון של קולקרפט, והוא מעולה, לא כבד, אפשר להשכיב, ויש לו סל ענק. אני השתמשתי בו בהמון טיולים, והוא עבר הרבה טיסות בשלום.

למעלה