עונה שמונה נחתה בארץ

../images/Emo104.gif עונה שמונה נחתה בארץ../images/Emo104.gif

בשירת הבאנו שלום עליכם אדירה ומחיאות כפיים
כןכן היא התחילה אתמול בערב ואנחנו שכחנו ממנה |ילדות רעות| אבל לכל מי שפספס יש שידור חוזר היום ב17:45
והנה התקציר לכל מי שהספיק לשכוח עברו חמישה ימים מאז כרסימיס ומהתאונה וריילי עדיין נעדר. וחושבים שהוא מת . קייט לא מוכנה להאמין לזה והיא מנסה לחפש אותו כל יום רק שיש הצפה שמעקבת אותה והיא מתעצבנת (בעיקר על גרייס). קייט מרגישה שהיא מאמשימה את גרייס במה שקרה היא מנסה לשמור את זה בבטן אבל היא לא מסוגלת ובסופו של דבר היא אומרת לגרייס שהיא חושבת שהיא אשמה בתאונה הזאת ושהיא בעצם אחראית למותו של ריילי. שרותי ההצלה מגיעים לדרובס לתקן דברים ופיל ראקיש עומד בראשם,הוא מגיע עם איש זר העונה לשם דן,כשקייט רואה אותם היא נוזפת בהם שהם מתעסקים בדברים אחרים ולא מחפשים את ריילי. כשדן מציע לה אוזן קשבת קייט בטוחה שהוא מתחיל איתה והיא דוחה את ההצעה שלו. קייט רואה איש במרעה והיא בטוחה שזה ריילי, היא מתחילה לרדוף אחריו והיא מגיעה למחנה שהוא הקים,אבל האיש נעלם ,קייט מואת במחנה את הסכין של ריילי. משוכנעת שזה רילי ,קייט לוקחת איתה את סטיבי למחנה ,שהן מגיעות הן רואות שהמחנה קופל וכל מה שיש שם זה הסוס הפצוע של ריילי שגם הוא נעדר מהיום של התאונה. בדרובס ,קייט שומעת שיחה בין גרייס לאינגריד, גרייס אומרת לאינגריד שהיא זוכרת שהיא הייתה שם ליד הנהר באותו לילה . קייט מחליטה לשים את הכעס שלה על גרייס בצד והן מחליטות לעבוד ביחד כדי לגלות את האמת. יחד הן מגלות שאינגריד היא הגיבורה שהצילה אותם מהאוטו, אבל אינגריד אומרת להן שאת ריילי היא לא הספיקה להציל. קייט מתחילה להבין שריילי לא חוזר. כשהדרכים נפתחות קייט מתנדבת לנסוע לגאלגלן לקנות מצרכים ,בזמן שהיא שם היא נכנסת לכנסייה והיא כועסת על אלוהים שלקח את ריילי. היא מקבלת תשובה, מדן שמתגלה שהוא הכומר החדש והוא שוב מציע לה אוזן קשבת. באותו לילה קייט קוברת את הסכין של ריילי ונפרדת ממנו.

n o g a m o o n

New member
החלטתי לצפות בפרק

ומה אגיד לך. בפעם הראשונה שראיתי אותו בכיתי עם קייט וכעסתי והכל. הפעם כלום. ממש לא דיבר אלי. אני צופה שוב גם ב"זהות בדויה" בערוץ AXN וגרייס מזכירה לי את לורן שם בסידרה שאותה אני שונאת כי היא רעה ומרגלת וככה. וגם את גרייס אני לא סובלת. נראה לי שגם את הפרק הבא אשכח לראות חחח

פנקיק

New member
קטסטרופה

אומנם אני בעיקר קוראת ולא כותבת פעילה אבל אני חייבת להוציא את זה: פשוט קטסטרופה!!!! התוכנית גרועה כ"כ, אני ממש רואה מכוח האנרציה, פשוט שעמום. הכול חוזר על עצמו, אין טיפת כבוד לדמויות מהעבר, לא מוציאים איזה צוות צוללנים כדי שיחפש את ריילי? לא רציניים האוסטרליים האלה. תחושה שישבו וכתבו 2 עונות רק כדי לצאת ידי חובה. באסה! אני יודעת שאני לא מחדשת פשוט רציתי לשחרר קצת..

yafash7

New member
האמת

הזדהיתי מאד עם קייט, היא שחקנית מצויינת.האמת החומרים חוזרים על עצמם (גם "כשג'ודי מתה") היא היחידה שחקרה והתעקשה לבדוק איך ומי הרג אותה וגם כאן. גם פטריק וטיילור חמודים. אני הכי מאוכזבת מסטיבי.אף פעם לא התחברתי אליה אבל בסך הכל המשחק שלה והדמות שלה היתה חיננית, אבל מאז "נישואיה" המשחק שלה והחינחונים שלה מעצבנים. בפרק היום היא כל כך אנמית שזה פשוט זילזול באינטלגנציה שלנו. מסכנה גם אותה הרגו.......

מסכימה עם מה שכתבת על קייט

למרות שמתחילים למחזר אותה היא עדיין אחת הדמויות שנשארו איכשהו מענינות

ואם כבר בענייני קיטורים...

לא נראה לכם מוזר שאשתו בהריון עם הילד שלהם, והוא בכלל לא לידה??? הזוי לחלוטין. נכון, החומרים אכן חוזרים על עצמם באמת נראה שאין להם מה לחדש. אם מסתכלים אחורה, המוות של קלייר היה מכת מוות גם לסדרה, אבל דומה שאכישהו הצליחו להתגבר על כך, אבל אחרי שטס וניק עזבו, ובכן הסדרה אכן התחילה את כל הדרך למטה. בעונה השביעית "עזבו" עוד כמה דמויות אהובות, וזהו... דומה שהתסריטים כואבים את עזיבתם של כל אלה שהיו ואינם, אחר-כך לא ברור למה לא מצליחים לחשוב על רעיונות מקוריים לסדרה. וגולת הכותרת של הטמטום זה שסטיבי "נשואה" אבל לא רואים את בעלה.... באמת, כל כך לא אמין. ואם גרייס הייתה פה לידי, הייתי שואלת אותה, למה לעזאזל היא הגיעה לסדרה הזאת??? לא סובלת אותה, אבל גם זה נטחן עד דק פה בפורום... הנחמה היחידה, הייתה שיר הפתיחה שהביאו אותו בהשקעה, ונחמד היה לשמוע את הפתיח... שוב (לא חשוב, שאני שומעת אותו כל פעם שמצלצל הפלא, זה לא אותו דבר כמו לראות בטלוויזיה)...

sivi16

New member
להגיד לכן מה באמת הזוי!?

התחנת רוח נפלה!!!!? איך התחנת רוח נפלה!! היא היתה פה מאז ומתמיד! זה פשוט מדהים אותי!
אני ממש מסכימה עם כל מה שנאמר (חוץ מהפתיח שממש ממש לא אהבתי!). סטיבי באמת עיבדה את כל האישיות המעניינת שלה, פטריק וטיילר באמת חמודים(כסתם תוספת לעלילה...) וקייט נורא ריגשה אותי! וכמובן גרייס שאני עוד מנסה להבין מה היא עושה פה.. אבל לא משנה!

שלום רב שובך

נעלמת לנו, מה קרה?? דווקא שאלתי והתעניינתי עלייך בפורום אך אף אחת לא ידעה לאן נעלמו עקבותייך. ברוך שובך

תודה רבה לכולכן!! ../images/Emo13.gif

גם אני מאוד התגעגתי. האם גם אתן נהניתן מהגברת אתמול (שידור חוזר) בפרק עם הפה הגדול? כי אני חייבת לציין שהיא ממש הברקה, והלוואי שנראה אותה שוב במהלך העונה. ואני רוצה לשתף אתכן בפדיחה שקרתה לי, התיישבתי אתמול לראות את ההפרק בשמונה ורבע, ומכיוון שהעלילה לא התקדמה, והייתי מאוד עייפה, פשוט נרדמתי!! מזל שיש שידור חוזר...

yafash7

New member
גם אני רוצה לקטר ולשפוך

השבוע שברתי את הרגל ולצערי אני מגובסת למשך 6 שבועות. מאחר ואני מוגבלת וחייבת להיות לפחות בשבוע הראשון עם רגל מורמת אז יש לי זמן בין כאב לכאב להכנס לפורום וגם לראות את הסדרה שהיתה אחת האהובות עלי. היום למשך נכנסתי לארכיון של הפורום כשהיו העונות הראשונות ואין היתה התרגשות ותכונה רבה לפני כל עונה חדשה. היתה ציפיה דרוכה כי אז היתה סידרה עם שחקנים איכותיים וסיפורים מענינים וקולחים. היום מה שנשאר זה הפורום החביב הזה ותו לא, הסדרה מלבד שמה והמוסיקה המקסימה אין לה שום קשר לבנות מקלאוד ואני יודעת שאני לא מחדשת כלום. אבל אנחנו חייבות להוציא את הקיטורים איפשהו כי בעלי צוחק עלי כשאני רואה את הפרקים החדשים ומתעצבנת, אבל אתן חברותי בטוח מבינות אותי. חוץ מזה גם ראיתי את קצת את שני הפרקים הראשונים כדי להנות ומה אגיד לכם התרחב לי הלב והיום בערב שוב יצבוט הלב לאן היא הגיעה "בזכות" כותביה ההזויים שלא ידעו לסיימה בזמן ולא להפוך אותה למסחטה ולמשחטה. אני מרשה לעצמי לקטר בפניכן חברותיי שכן גם כואבת לי הרגל וגם הרסו לי את הסדרה שהיתה כפי שאמרתי אחת האהובות עלי. מראש סליחה על "בלבול השכל" כפי שבתי אומרת.

yafash7

New member
תיקון

התכוונתי לשני הפרקים הראשונים של העונה הראשונה שהתרחב לי הלב לא של העונה האחרונה שמתכווץ הלב

שברת את הרגל?

לי יש עבר מאוד עשיר של רגליים וידיים מגובסים, ממש מנוי במרפאה האורטופדית בביה"ח. הגבס האחרון שהיה לי... שברתי את הקרסול, במשך 5 ימים החליפו לי 4 פעמים את הגבס פשוט כי הייתי שוברת אותו (שיחקתי כדורגל בהפסקות), בפעם הרביעית שחזרתי לביה"ח להחלפת הגבס האורטופד החליט שעדיף לא לגבס את הרגל, כך לפחות אני אתן לה לנוח... סתם נוסטלגיה...

למעלה