עזרה לאתר

this is my way

New member
../images/Emo104.gifעזרה לאתר../images/Emo104.gif

אבל הפעם ברמה קצת יותר רצינית. א.אני צריכה מתנדב שיעזר לי להרכיב ביוגרפיה על קלי משהו ארוך ופרטני ובנוסף תעודת זהות שיהיה מין בקצרה של הביוגרפיה. ב.אם מישהו יכול לעזור למצוא שרת תמונות שמציג אותם בצורה מסודרת זה יעזור מאוד. ובאותה נימה מישהו שמבין ב html ורוצה להיות אחראי להעלת תמונות. ג.אממ אני לא יודעת אם מתן והדר יודעים את זה אבל אני ואסי בחרנו בהם לאנשים שיעדכנו אותנו במצבי מצעדים וחדשות על קלי. מסכימים? [אם לא אסי חוסם אתכם]
ד.למישהו יש עוד הצעות לגבי האתר ? טנקס. אה ו....*הכתוב נאמר בלשון זכר אך מכוון לשני המינים

Deanb

New member
אמרתי ואומר שוב... אשמח לעזור

בכל מה שיתאפשר לי... HTML אני ממש לא יודע... אבל להרכיב מאמרים וכאלה אני יודע ואשמח לעזור

this is my way

New member
אוקי אז אני מגייסת אותך להרכיב תביו

תביוגרפיה של קלי? זה אומר פרטים עליה מהיום שהיא נולדה [לפחות כאלו שפורסמו] ואפשר גם לנסות לפרש את מה שרשום באתר הרישמי שלה ולקחת גם משם.

Deanb

New member
סבבה... אבל זה ייקח לי כמה ימים

טובים... אני גם אהיה בטיול עד סופה"ש... האם התרגום דחוף?

this is my way

New member
אין בעיה תגיד לי רק בערך תאריך סיום

כאילו קח תזמן אבל תגיד לי מתי לצפות לו בערך

Deanb

New member
מה בדיוק את רוצה שאעשה? שאקח

את הביוגרפיה המלאה שלה באנגלית ואתרגם את כולה?

bhadar

New member
אמממ סתם הערה קטנה

אם אתם באמת מתכננים לכתוב ביוגרפיה על קלי, אז תדאגו שהמקור שאתם לוקחים ממנו אמין.... והכי הכי חשוב,תשנו קצת את הטקסט!!! כי אלו זכויות יוצרים
וזה לא חוקי פשוט לתרגם לעברית ולהכניס לאתר שלכם

C o s m i C

New member
צודקת :)

ו...אם אתם צריכה עזרה או בתרגום, או בכל מיני פרטים על קלי..אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית דרך תפוז :) ...אני עם קלי מההתחלה לפני 3 שנים, אז אולי אני אוכל להבהיר דברים אם אתם צריכים. :)

this is my way

New member
אני יודעת

אמרתי שאפשר לקחת קטעים משם ולתרגם אותם לא הכל [אנשים לקרוא קצת יותר בין השורות] ושאני צריכה שתאספו מידע עליה מי שהיא הייתה קטנה ועד היום ושיהיה אמין נגיד ציטוטים שלה או מגזינים אמינים.

bhadar

New member
לא הבנת אותי....

התכוונתי ש"אפשר לקחת קטעים משם ולתרגם אותם לא הכל" זה לא חוקי. אסור לך לקחת "קטעים" מביוגרפיה של אתר אחר,פשוט לא|: זה משנה אם תיקחו את כל הביוגרפיה או חלקים ממנה? אני חושבת שלא. בכל מקרה,תעשו מה שאתם רוצים,זאת רק הערה בונה:] לדעתי זה לא בסדר,אבל שיהיה

this is my way

New member
לקחת את הקטע ולשכתב אותו בשפה שלנו

וניסוח אחר..כי העובדה תמיד תיהיה אותה עובדה

Harajuku boY

New member
הדר צודקת בעקרון

אבל אם אנחנו נותנים קרדיט למקום שממנו לקחנו+קישור לשם, אני חושב שזה בסדר. אני אברר עם תפוז את העניין ואודיע לכם

this is my way

New member
אסילה תקרא טוב את דברי ^^^^^

אני אומרת שהביוגרפיה באתר הרישמי שלה רק עוזרת לדעת שהמידע אמיתי ולא הומצא רק שאנו נכתוב אותה במילים שלנו וניסוח אחר כי עובדה נשארת עובדה אלא עם כן תגיד לי עכשיו שקלי בת 40

C o s m i C

New member
נו..אז מה אתם רצים שאעשה? :)

וכן...קשה לי לא לעשות סמיילי אחרי מה שאני כותבת. חח שונאת את הריפלקס הזה. :) (אוף!)

Harajuku boY

New member
אמממ

אין משהו מסויים, כל מה שנראה לכם שיהיה שימושי באתר. אולי דיסקוגרפיה, או וידאוגרפיה... או אפילו מאמר אם כל הפרסים שהיא זכתה בהם..

14מתן

New member
וידאוגרפיה דיסקוגרפיה אפשר לקחת

מהשרשור שפתחת לא מזמן על כל סינגל שהיא הוציאה אפשר אולי רק להוסיף מעט לאלה שאין עליהם מספיק ולהוסיף תמונה של הסינגל

this is my way

New member
ראיון טוב מאוד-בנתיים העיצוב גמור

יש עמוד המכיל מילים לשירים. ועכשיו צריכים לעבוד על השאר אבל לאט לאט אסי דבר איתי שנצחיל כל יום לעבוד על דף אחר וככה זה יזרום יותר מהר. ומתן יש לך אייסי/ מסנגר?! שנוכל לדבר

למעלה