פורום אמיר פיי גוטמן

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifפורום אמיר פיי גוטמן ../images/Emo26.gif

סתם שאלה... מישהו היה בפורומים בזמן שהיה קיים פורום אמיר פיי גוטמן, או שאני ה"זקנה" שבעניין
(שהיה מורכב מ 4 בנות שלא הפסיקו לריב, מנהלת שלא הייתה ועוד כמה אנשים שאהבו להיכנס ולרדת על אמיר, אקס להקת בנים בהתהוות)....)

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif חחח נראה לי שאת היחידה...

ולא בגלל שאני לא ותיקה בעניין, להפך! אני כבר 8 שנים בעניין!!
פשוט אז עוד לא היה לי אינטרנט... חחחחחחחחחחחחחחחח

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמנצל"שת את עצמי ../images/Emo6.gif

כך אמרה אורנה בנאי-בראיון אצל יאיר לפיד. ציטוטים נבחרים....שיפילו אתכם מהריצפה
"בהיריון היו לי ממש סיוטים שהגוף שלי לא יחזור להיות כמו שהיה,ואני אשאר מתאבקת סומו"
"כשפתחתי את הפה זה היה בשביל לאכול או בשביל להקיא, לפעמים שניהם. הקאתי דברים שאפילו אני לא אכלתי אותם."
"חמדה המיילדת שאלה אותי מה את עושה פה? חמודה, מה אני עושה פה? באתי לעשות טסט לאוטו! תקראי לרופא."
"הרגע הזה שהתינוק יוצא ומראים לך אותו, נכון ששמעתם שאז עובר כל הכאב ומתחלף באושר? זובי!!" (וכאן היא גם עשתה אצבע משולשת
)
"בחדר של אמיר חיכתה לו עריסה מתוקה, מעליה תליתי מובייל עם חיות מזמרות. היתה לי ציפייה שאניח אותו בעריסה,והוא ישתלב בצבעי התכלת והוורוד. הדבר הראשון שהוא עשה היה לפלוט על החיות המזמרות הנחתי אותו שנייה כדי לנקות את הנזק,הוא חרבן לי על כל המצעים.זה השלב שהבן אדם הראשון שאת רואה את רוצה להגיד: "קח,להחזיר,מקולקל"!!"
"כשנגמר היום הראשון והגיע לילה,זחלתי למיטה. אמרתי לעצמי נישן טוב נאגור כוחות למחר. אחרי 10 דקות האזעקה התחילה לפעול. קמתי מהר לכבות אותה,ואז נזכרתי שאין לנו אזעקה."
"נגשתי למתוק ניסיתי להרגיע אותו, הפכתי אותו על הבטן, חיפשתי כפתור ON ו-OFF לא היה." **************************************** מדהימההההההה
תותחית על

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifפשששששש יפה!!! חחחחח

זה היה טוב אם היו ממציאים את זה קודם...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה הבאת את זה בת-אל??

למעלה