צריך או אסור?

../images/Emo104.gif צריך או אסור?

אני עדיין לא מתנדבת מד"א, אבל יש לי ידע די בסיסי, אז אם אני נמצאת ברחוב וצריך לעזור למישהו, ואין אנשים אחרים באותו הרגע שיוכלו לעזור לה (עד שמגיע מד"א) אז אני צריכה לעזור לה? מצד שני- אני יכולה לעשות לה נזק בלתי הפיך! אז זה או עזרה שאולי תצליח או עזרה שתגרום לנזק כפול! ואותו מקרה אם אני מתנדבת מד"א אבל אין עליי כלום (חוץ מהידע שבראש, שלא עוזב אף פעם) זה תיאורטי אבל אני אשמח לדעת...

pirtza

New member
תלוי...

שלום זה ממש תלוי במקרה... אם למשל מישהו נופל מעבד את ההכרה אז כדאי שתתחילי לעשות לו החייאה...תעבדי לפי ה ABC ובקשר להנשמות...קחי שקית תעשי בה חור שימי על הפה שלו ותנשימי... אני תמיד מסתובבת בתיק עם כמה כפפות בתיק וכמה פלסטרים ותחבושות...לצערי עדיין לא הצלחתי להשיג מסיכת כיס.... אבל עדיף שתעזרי..כמובן שאם את לא בטוחה במה שאת צריכה לעשות אז על תעשי כי אז את יכולה להזיק...אבל אם את יודעת מה צריך לעשות אז תעשי..וכמובן שכדאי מאוד מגם תזמיני אמבולנס אבל זה באמת תלוי במקרה.. נעמה

The_VIP

New member
אם תדעי מספיק אז....

אם תדעי מספיק אז לא יהיה מצב שבו תגרמי לנזק בלתי הפיך... ואם תדעי אז תמיד תוכלי לעזור אפילו בלי ציוד... גם הניסיון עוזר במצב כזה...מצב לחץ...המנוסים שבינינו בטח יודעים שכמה שיותר ניסיון יש יותר ביטחון בעבודה...ופחות נלחצים ועובדים טוב יותר

Action force

New member
תשובה מלומדת לשאלתך...

אני מצרף קישור שיסביר לך את העניין. המאמר נכתב לפראמדיקים - אך תהפכי כל מילה של פראמדיק לעובר אורח, וזה יתאים לך... הנה: http://www.paramedics.co.il/article.php?sid=31 מקווה שעזרתי! יום טוב

למעלה