קצת חדשות ישראליות!

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifקצת חדשות ישראליות!../images/Emo104.gif

קודם כל אני שמחה לספר לכם שראש אחד הרגע הגיבו לנו! כתבתי להם מהמשתמש של אטל בפייסבוק והם הגיבו. "אני בעד שתכתבו על אול טיים לואו! עומד לצאת להם אלבום חדש ממש בקרוב! ;)" והם הגיבו: "נשקול את ההצעה, תודה :)" קישור להודעה פה! דבר שני... כמו שאתן בטח כבר יודעות, האלבום החדש של אטל אמור לצאת בסביבות מרץ (ויש מצב שה22 במרץ כמו שמישהו מילואוקארד כתב זה נכון...
) ויחד איתו ייצא סינגל. בגלל שאנחנו רוצות שהלהקה תצליח גם בארץ אנחנו מתכוונות לשלוח את הסינגל הזה לכל התחנות בארץ. מה שאומר שאנחנו צריכות להתכונן נפשית להצבעות בלי הפסקה
דבר שלישי ואחרון. אני לא יודעת אם שמתן לב או קראתן את הטוויטים של אטל אבל הברזילאים שוב הגיעו לTT בטוויטר עם "ATL BRAZILIAN TOUR". אנחנו ננסה לעשות דבר כזה ממש בקרוב גם (בקרוב=די רחוק כי צריך הרבה אנשים ו... אין
) אז כדאי שתתכוננו גם לזה! אם יש לכן רעיונות נוספים לקידום הלהקה בארץ תשלחו אותם לפה! בינתיים אני מקווה שכולן שמחות מההודעה של ראש 1!

StayAwake

New member
אני מקווה שזה אומר שהם יכתבו עליהם../images/Emo6.gif

כמו שכשאמא שלי אומרת אולי זה כן

Adi641

New member
../images/Emo113.gif איזה כייף שהם הגיבו ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהם יעשו עם זה משהו

2MayaN2

New member
כל הכבוד על כל הפעילות../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

כנראה שללחוץ עוזר

2MayaN2

New member
וקצת חדשות בכללי ../images/Emo221.gif

אלכס צבע את השיער לסגול

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לאאאאאאאאאא ../images/Emo10.gif

מה לעזאזל הוא חשב לעצמו ?
למרות שהוא חתיך תמיד. XD

AdiA12

New member
לא יודעת מה איתכן אבל ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היה יפה לו חום, היה לו בסדר בלונד, היה לו זוועה הבלונד הראשון, אבל אחרי בלונד זוועה אני בעד הסגול הזה, זה לא סגול זוועתי שכזה אז שיהנה D:

PnutButterNinja

New member
אול טיים לואו הקליטו שיר לסימס ! XDD

האהאהא הם עומדים לבד את אחד משירי האלבום החדש לסימילית XDD *שפת הסימס , כאילו דדדדדדדהה :p* אם זה מעניין אותכן , גם ביקשו ממי כימיקל רומאנס להפוך את נה נה נה לשיר בסימילית D: http://www.kerrang.com/blog/2011/01/all_time_low_record_a_track_fo.html D: ככה שזה מקור מוסמך - מקראנג D:

למעלה