רוק עצמאות ב-
אנשים

../images/Emo104.gif רוק עצמאות ב-../images/Emo43.gif אנשים

* אביב גפן והתעויוט * עברי לידר * היהודים * מוניקה סקס * מופע הארנבות של קספר * * סינרגיה * בית הבובות * יוני בלוך* שייגעצ * terry poison * אלכס * מרפסות * 30 כרטיסים זוגיים לפסטיבל רוק עצמאות 2008 מחכים לכם! ענו על החידון ואולי תזכו בכרטיס זוגי מתנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=115777234

Lopezit

New member
אחרי שנה מוזיקלית

ג'ניפר תתמקד השנה בלעשות סרטים
Love And Other Impossible Pursuits מדברים עליו כמה הרבה זמן... יתחילו לצלם אותו בקיץ והשחקנים שיצטרפו אל ג'ן בסרט הם ליסה קודרו
(פיבי המלכה מחברים) ו Jeffrey Dean Morgan.. שחקן מעולה, שיחק בכמה סרטים וגם בסדרה אנטומיה (משם אני מכירה אותו
) בקיצור.. קאסט מעולה!
The Governess מסתבר שמדברים עליו כבר כמה שנים.. אבל רק עכשיו אני שומעת על זה.. או ששמעתי ואני לא זוכרת בקיצור אומרים שיתחילו לצלם את זה בספטמבר עלילה: As part of a trio of thieves, a woman is a con artist posing as a nanny for wealthy families. Their next job is in upscale Bedford, New York with the Barnards. Everything seems to go according to plan, until she discovers tha the mark is a handsome wido לא ממש הבנתי מה הולך שם... אבל שיהיה בהצלחה

boricua

New member
איזה כיף!!! ../images/Emo194.gif

רק חבל שזה יעלה עוד 20 שנה בערך...

הסרטים של ג'ניפר לא ממש מעניינים אותי בדר"כ

וגם הפעם לא הבנתי ממה התלהבת... הסרט הראשון - מה טוב בקאסט הזה? ליסה קודרו אקטואלית כמו סוסיתא שנת 78'... אני מקווה שלפחות התסריט קצת יותר אטרקטיבי. הסרט השני - נשמע מטומטם. משהו על בחורה ששייכת לכנופית גנבים, והיא מסווה עצמה בתור אומנת בבית של משפחה עשירה.

oren456

New member
ליסה קודרו אקטואלית כמו סוסיתא שנת 78'../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
הלו חוצפן

ליסה קודרו מלכה! תפסיק לקטר! לפחות היא עושה משהו השנה והעלילה של הסרט טובה!

למעלה