רוק עצמאות ב-
אנשים

../images/Emo104.gif רוק עצמאות ב-../images/Emo43.gif אנשים

* אביב גפן והתעויוט * עברי לידר * היהודים * מוניקה סקס * מופע הארנבות של קספר * * סינרגיה * בית הבובות * יוני בלוך* שייגעצ * terry poison * אלכס * מרפסות * 30 כרטיסים זוגיים לפסטיבל רוק עצמאות 2008 מחכים לכם! ענו על החידון ואולי תזכו בכרטיס זוגי מתנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=115777234

S p r i n g B

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מחר מימונה D: חג שמח אנשים

S p r i n g B

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו מלא דברים... אחד מהם: ת"א משהו רע שקרה לך השבוע: בגלל מוכרת ממש ממש מפגרת (שלא הורידה לי את המדבקות של הבאז' מהג'ינס) ציפצפתי בחצי מהחנויות בת"א
היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: שיר 6
שיר השבוע לא של ביט 69: כל הדיסק האחרון של יוסלס ושירים של : three days grace סרט השבוע: נפלאות התבונה והיו עוד כל מיני... סדרת השבוע:gossip girl (כי, תכ'לס :"אחת שיודעת" נשמע מעפן אשששש) ספר השבוע: התחלתי את "ימי שלישי עם מורי" מאכל השבוע: גלידת וניל
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: רוני, ת"א הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:--- התחדשות השבוע:ג'ינס , "ימי שלישי עם מורי", חולצה של האפי טרי פרינדס, חולצה של רחוב סומסום (3>), תיק ו.... סוף סוף redemption של useless id יאאאאא /m\ יציאת/בילוי השבוע:ת"א, באולינג, קיריון.... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואו היו הרבה הזויות.... תמונת השבוע:יוסלסססססס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה
שבוע הבא: הדיסק של ביט

ברלץ

New member
סיכום שבוע- פסח שמח...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין... משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי אוכל.... היום הכי הכי של השבוע: אין שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אפקט הפחד ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מצה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הטלויזיה הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אין התחדשות השבוע: בגדים לחג יותר מזה נאדה יציאת/בילוי השבוע: יערות הכרמל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : אל תקנו וודקה ב25 שקל!!!!!!!!!!!.... תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא..!!

ליעתע

New member
להלהלהלה הופ! היי! אעעעעעעעעעע

למה לא פתחת שירשור חדש? משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"אף פסחת מעולה, 3 חודשים עם עודדי
משהו רע שקרה לך השבוע: דרי ומעייני לא באו לת"א היום הכי הכי של השבוע: רביעייי! שיר השבוע של ביט 69: נו לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: חליפות- הדג נחש סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כנל ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: מצה ברייט דההה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי 3> הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: חניכה בד' "את לא הכי הכי יפה, אבל יש לך אישיות כובשת!" אעעע זה גם מעצבן וגם יפה! התחדשות השבוע: כלום יציאת/בילוי השבוע: ת"א ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בלע פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שסידרתי את המגירות שלי בחדש היום לראשונה לאחר 5 שנים?! תמונת השבוע: אין אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההה

ליעתע

New member
נו זה הפלאפון טיפש ../images/Emo7.gif

גמני התקשרתי למעייני 789023790172 פעמים! ואת תסתמי... בכלל לא באת

Maddie

New member
שבוע מעוווווולללה../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי את אופקה D: #@&*#%@
משהו רע שקרה לך השבוע:ערס התחיל איתי O_O
היום הכי הכי של השבוע:שישי!!!!!!11
שיר השבוע של ביט 69:נמאס, את לא רוצה
שיר השבוע לא של ביט 69: Lesley Gore-It's my party
זה כזה שיר ענק
McFly-No worries כל האלבום של פרארמור-RIOT!
סרט השבוע:כ"כ אסקימו לימון וחופשיות על הבר
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:שוקולד נוטלה D:
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אופקה 3>3>
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:שיש לי ציצי יפה O_O [הערס הזה היה ממש אידיוט ><]
התחדשות השבוע:חצאית וחולצה מפול אנד ברD:
יציאת/בילוי השבוע:אופקה 4%&U#@!*$ ^^
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:" [c=50]TheMostGorgeousSlipper[/c=#FF80C0] בסוף לא היה סושי אומר/ת (08:24): יש לי כוחות על של זבוב כל פעם שאני לובשת את המשקפיים אי הופכת ל....וונדר-זבוב!" אופקה ברגעי משבר של 8 בבוקר >< Formissiah. אומר/ת (08:21): בקיצור אני אומרת שאלוהים הוא סדיסט ביותר [c=50]TheMostGorgeousSlipper[/c=#FF80C0] בסוף לא היה סושי אומר/ת (08:22): חהחהה [c=50]TheMostGorgeousSlipper[/c=#FF80C0] בסוף לא היה סושי אומר/ת (08:22): כן אה Formissiah. אומר/ת (08:22): הבנאדם בן פאקינג 99!!! למה לכרות לו חצי בולבול!? Formissiah. אומר/ת (08:22): נכון, הוא לא ישתמש בזה כבר...אבל עדיין! Formissiah. אומר/ת (08:22): סדיסטיות אני ברגעי משבר מתוצאה שקמתי ב-5. ילדים - לכו לישון מאוחר. *אני וסיגל רואות מישהו תולה את השלט של אחת החנויות בביג, וזה ממש גבוה* סיגל:"תראי נוי אני מחקה פקאצה 'יוווווווו אני גם רוצה למעלה! אני רוצה למעלה! אני רוצה למעלה! אני רוצה למעלה! מעלים אותה למעלה. זה לא טוב! אני רוצה למטה. לא טוב לי כאן, אין יותר גבוה מזה...זה...אין. אני רוצה למטה!" אני:"סיגל, שתית יותר מידי קולה"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :למה כל פעם יש את זה?
תמונת השבוע:עוד מעט
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פאן אין דה סאןD:

Maddie

New member
תמונה. כי משעמם לי >:../images/Emo185.gif

BTW, מצאתי את הכבל לפלאפון, אז רק השבוע הצלחתי להעביר את התמונות מהטיול [שהיה לפני חודשיים
]
אני רוצה שוב

Maddie

New member
תראו מה הכריחו אותנו לרדת!../images/Emo185.gif

אני:"קובי, אם אני נופלת..מה קורה?" קובי:"בואי נגיד את זה ככה, אני כבר אכין לך את המצבה"

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ הרבה דברים? משהו רע שקרה לך השבוע: היה חם
היום הכי הכי של השבוע: כולם שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: slipknot - eyelessness סרט השבוע: לא ראיתי כלום כמעט...... סדרת השבוע: כמעט לר ראיתי טלויזיה!!
ופיספסתי האנטומייה! ספר השבוע: שומרת אחותי מאכל השבוע: קניידלעך ומצה-ברייט
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אממ לא יודעת הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: -- התחדשות השבוע: -- יציאת/בילוי השבוע: חיפה, טיול, כרמיאל, חיפה, ים שב"צ, ים מכמורת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: * "אני רוצה לדחוף שום!!! * "עשיתי אימו. יפה לי?" * "לאיתיופי אין מחשב. הוא גר על עץ" * היו עוד לא זוכרת... פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת ש....... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

מסכמשת ../images/Emo161.gif../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המון תל אביב, פגשתי מלא אנשים שלא ראיתי שנים!, אנשים חדשים וחמודים, תערוכת אולסטר וביקור בפתח תיקווה. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הייתי בהופעה של אידקור היום הכי הכי של השבוע: אמממ... ואיי זה קשה מידי... אמממ... שני שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: כל עבודה עברית2 סרט השבוע: זולנדר סדרת השבוע: גוסיפ גירל ספר השבוע: מאכל השבוע: פנקייק הולנדי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: דאדון, מיכי, בוחי, לילוש, שלי, סוק, סוקי, עדו, רונקיפוד, נויקיפוד, הילה, תומר, ניר, שידו וקרן
הדבר הכי יפה שאמרו לכם השבוע: עדידי מתי את מתחתנת איתי? אני מת עליך! התחדשות השבוע:משקפי שמש, תיק ועוד כל מיני דברים קטנים יציאת/בילוי השבוע: תל אביב ופתח תיקווה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נסטייייייייייייייייייייייייי פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שנסטי ממסטל אשש! תמונת השבוע: אני והמתופף של אידקור!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע מעולההההה!

חחחח ../images/Emo161.gif../images/Emo113.gif

אז הגיני שזאת הייתה אני
למה לא באת להגיד שלום?

למעלה