שאלה חשובה לאחר ההצגה,מאיפה השחקנים יוצאים מהבימה-רובינא
T TetiBETTY New member 25/10/04 #1 ../images/Emo104.gifשאלה חשובה ../images/Emo9.gif לאחר ההצגה,מאיפה השחקנים יוצאים מהבימה-רובינא
M Mary Mindland New member 26/10/04 #3 צריך לבנות עוד כניסה להבימה ! "כניסת אמני על" וכמובן רק לאסף יהיה מותר להכנס ולצאת ממנה !
M mary lou New member 26/10/04 #4 אתה מסתכן ... בזה שאם אסף יהיה מבודד אז לא תהיה לך דרך לפגוש אותו. אומני על לא יורדים אל העם אתה יודע...
אתה מסתכן ... בזה שאם אסף יהיה מבודד אז לא תהיה לך דרך לפגוש אותו. אומני על לא יורדים אל העם אתה יודע...
M Mary Mindland New member 28/10/04 #7 דווקא לא אם אסף יהיה מבודד יהיה לי יותר מקום ויותר זמן לראות אותו ולדבר איתו כמו שאתה יודע אסף הוא לא סנוב, הוא לא מחזיק מעצמו השאקל של הבימה (למרות שהוא כזה) ולמרות שהוא אומן על הוא עדיין יורד אל העם ולא מתנהג כמו סטאר. כך שמהצד הזה אין סיכון
דווקא לא אם אסף יהיה מבודד יהיה לי יותר מקום ויותר זמן לראות אותו ולדבר איתו כמו שאתה יודע אסף הוא לא סנוב, הוא לא מחזיק מעצמו השאקל של הבימה (למרות שהוא כזה) ולמרות שהוא אומן על הוא עדיין יורד אל העם ולא מתנהג כמו סטאר. כך שמהצד הזה אין סיכון
T TetiBETTY New member 28/10/04 #6 ../images/Emo104.gifועוד מש'ו... כמה זמן אחרי סוף ההצגה בערך,הם יוצאים
M Mary Mindland New member 28/10/04 #8 אני לא כל כך יודע עדיין לא ניסיתי לשכנע אף אחד מהם לצאת איתי (זה גם יגיע )
M mary lou New member 29/10/04 #10 ../images/Emo6.gif ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif