שאלת היום שלי היא

אופה3

New member
../images/Emo104.gif שאלת היום שלי היא ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

הייתי רוצה לדעת את המזלות שלכם ושל בני/נות הזוג, האם אתם ניגודים, או תאומים שווים. אני בת מזל שור ובעלי בן מזל בתולה, שני ניגודים שלפי כל האסטרולוגיה, והמפות בכלל לא מתאימים לחיי הנישואים, אלא רק לידידות טובה, אבל עובדה שאנחנו מוכיחים אחרת. מה איתכם? חג שמח האופה
את הדגל אימצתי מפורומים אחרים, על מנת להוכיח שעם ישראל עוד חי וקיים ואנחנו לא שוכחים, מקווה שגם אתם תאמצו

shelycat

New member
../images/Emo19.gif ו-../images/Emo80.gif מקימים בית ../images/Emo104.gif

אני דגים והוא שור ואין לי שמץ ידע באסטרולוגיה כך שלא ברור לי מה זה אומר. אבל אנחנו אוהבים וטוב לנו.

שמופית

New member
לפי האסטרולוגיה אנחנו אסון ../images/Emo13.gif

הוא סרטן ואני אריה... הפרש של שבוע בין ימי ההולדת... בינתיים, כבר שנה ושבעה חודשים, אנחנו בגן עדן של זוגיות. האמת היא שהיינו פעם אצל נומרולוגית שאמרה לנו שיש לנו התאמה מדהימה בשמות, שגוברת על חוסר ההתאמה במזלות...
אבל האמת היא שלא רק המזל קובע אלא גם האופק וכל זה, כך שיכול להיות שאם היינו עושים מפות אסטרולוגיות מפורטות, היינו מגלים התאמה. אנחנו גילינו את ההתאמה בדרך אחרת

dorlim

New member
גם אנחנו סרטן ואריה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני סרטן והוא אריה....

שמופית

New member
איזה קטעים !!! ../images/Emo6.gif

מסתבר שכנגד כל הסיכויים האסטרולוגיים - זה שילוב מנצח.... אולי נפתח פורום - אני אריה והוא סרטן ?

*מור

New member
יש לנו עוד זוג חברים טובים

שגם הם ככה, היא אריה והוא סרטן וזה פשוט מצחיק, אנחנו פשוט דומות באופי באופן מדהים וגם שניהם דומים אחד לשני באופי... וכל אחת יודעת בדיוק איך בן זוגה של השניה יגיב לדברים מסויימים וכנ"ל להפך.

שירי71

New member
../images/Emo110.gif(אמור להיות עקרב) ו-../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

הקיצר עקרב (הוא) ודגים (אני) לי אין שמץ במזלות והוא די נהנה להציץ (כשאני "לא רואה" באסטרולוגיה שבועית מדי פעם).

dili

New member
זה הזיווג המושלם!!

עפ"י האסטרולוגיה...אלה שני המזלות שהכי מתאימים!!

kisses

New member
אני דגים ובעלי עקרב

ואנחנו ניגודים מושלמים אני רגישה נורא לכל דבר והוא מזה אדיש אבל לפי הספרים אין אהבה יותר גדולה מאשר עקרב ודגים

dili

New member
אנחנו ממש לא מתאימים!

אני דגים והוא קשת ועפ"י האסטרולוגיה, שנינו יחד זה קטסטרופה!! אבל בינתיים הקטסטרופה הזו נמשכת 6.5 שנים (וילד) ותוסיפו לזה עוד 7 שנים לפני החתונה...בקיצור, אנחנו יחד כבר מליון שנה בערך...כשלפי האסטרולוגיה הוא מזמן היה צריך לצלות אותי על החץ שלו!

אתי@

New member
אנחנו- בתולה (אני) ודלי (הוא)

ולכל הדעות, בכל הספרים ובכל ההורוסקופים השונים - הקשר ביננו נידון לכישלון ידוע מראש, אין שום סיכוי להתאמה ולהצלחת הקשר ביננו. אחרי 7 שנים מאושרות ביחד אני לא מאמינה בהורוסקופים...

תוכי

New member
בוקר טוב

אני בת מזל עקרב ובעלי בן מזל שור שנינו מזל ניגודים אך משלימים ואך אני יודעת זאת?? בעלי לומד נומרולוגיה ומניסיון זה השילוב המנצח (לפחות מבחינתי)

maz

New member
אסטרולוגיה ואנחנו ../images/Emo104.gif

בשבוע שבו יצאנו פעם ראשונה הוא הסתכל בהורוסקופ בעיתון (לא ברור לי למה כי הוא אף לא עושה את זה) וראה שכתוב לגבי המזל שלו שהוא צפוי להתחיל קשר השבוע אבל הוא יהיה קצר מאד. אז זהו - שלא! הוא סיפר לי על זה רק כמה שבועות אחרי כי הוא אמר שהוא לא ידע אז אם אני מאמינה בזה והוא לא רצה שזה ישפיע עלי... כאילו משהו כזה יכול היה לשנות לי. ולמי שמתעניין - אני קשת והוא אריה

למעלה