שירור תאריכים

˜Me˜

New member
../images/Emo104.gifשירור תאריכים../images/Emo104.gif

שרשרו לכאן- שם: תאריך לידה: סוס/ים אהוב/ים+תאריך לידה: סגנון רכיבה: סתיו/פיצי, השרשור יכול להכנס לטאג...

אופסי! *חכמה שכמותי*

שחכתי לכתוב את התאריך! 22.9.88 ולא צריך לכתוב סוסים אהובים אלא אם כן אתם יודעים תתאריך לידה שלהם!

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאני../images/Emo60.gif

אלה גולן
10.10.90
רוכבת אינגליש 6 שנים קפיצות ובעיקר דרסאג'
סוסים אהובים: אםםםם אםםם אםם אם טוי בוי השולט
ברור לא?! קליד!!!!!!!
ג'רי דהה!!!!
המלט הממוש!!!
סילבר בוב שלי!
ואת כולם בערך!!

אאאאאאאני ../images/Emo58.gif

תאריך לידה: 22.9.89 התאריך הכי שווה בארץ!!!!
סוסים אהובים: בי ג'יי קרמבו זאזו בל אולי טאקי ג'ינג'ר קיסרון ומיסושקה......... ( צ'יפי שוב הביתה!!!!! כנ"ל נגרו!!
)
סגנוןרכיבה: אינגליש-קפיצות... מתחרה 70-80
מוווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Shai Felton

New member
../images/Emo170.gifאני../images/Emo170.gif

שם: שי תאריך לידה: 16.11.1987 סוס/ים אהוב/ים+תאריך לידה: גבע ז"ל(15.4.1980) כפיר(2.4.1981) ואוטי(?) סגנון רכיבה: אינגליש

TauraMan

New member
אני..../images/Emo20.gif

שם: דורון גלאון תאריך לידה: 19/8/89 סוסים אהובים עם "תאריך" לידה- טאורה- 1/1/94 דיזל-1/1/98 נפו- 26/6/98(לא אהבו.. סתם אני זוכרת את התאריך
) בלייד-23/5/02 סגנון רכיבה-אייייינגליש! סתיו/פיצי, השרשור יכול להכנס לטאג..- אופס זה כבר לא..

niko girl

New member
אני!!!!

שם: צאלה תאריך לידה: 24.01.91 סוסים אהובים: שון, שחר וניק...אין לי את התאריך לילדה שלהם סגנון רכיבה: ווסטרן

S H I L G I

New member
קיי אז..../images/Emo29.gif

שם: נטע הראל ת.ל (תאריך לידה):25/12/89 סוסים אהובים: כאלה שעדיין בחווה שלי: שילגיה, חגי, לאדה, חומה, דיאנה, בלקי כאלה שכבר לא בחווה שלי/בחווה הקודמת/כרגע הם בחווה הקודמת שלי:אפולו, פאלקור, קוקו, ערבה, גאלה, גלאקסי, כספיאן

GrEeNwOmAn

New member
תורי!

אוקיי- תאריך לידה- 9.6.91 סוסים אהובים- פוצ'יני הבונבון, איקס הפצצה, פליקס המאמי ורוז המותק. אני מצרפת להודעה תמונה שלי עם רוז, ועוד מעט אני יוסיף אחת שאני עם בטי.

GrEeNwOmAn

New member
וזה בוטן הפשוש... שימו../images/Emo23.gif

אז קיצר, שימו לב בוטנין המלך והפשוש הבובי שלי.

אני..! ../images/Emo110.gif

רעות
שלומצי (אין לי מושג מה התאריך לידה שלה) לייט (אין לי מושג מה התאריך לידה שלה) בז (אין לי מושג מה התאריך לידה שלו) מיסטר (אין לי מושג מה התאריך לידה שלו)
3.4.89
אינגליש....! רעות

˜Me˜

New member
ואני, עכשיו... ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

שם- אלונה ת.ל- 20/8/91 9 חודשים ו11 שנים לפני הפורום...
סוסים אהובים: רד, תאריך לידה לא ידוע כנ"ל- פדרו, נירית, רפי ופוניטה. סגנון רכיבה, ווסטרן

krin88

New member
תורי :)

טוב אז תאריך הלידה שלי הוא ה 24.5.88..... כלומר, מחר!!! סגנון רכיבה הוא אינגליש... קפיצות+דרסז... קפיצות בעיקר.. הסוסים האהובים עליי הם : אפאצי אשלי ביגיי אדי ודורינקה... בנוסף גם את כל שאר הסוסים המדהימים בחוות דני היי וגם אלה שכבר אינם אלדין אזארו וטקילה...

למעלה