שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo104.gifשיר השבוע

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם? שבוןע מעולה לכולם בהצלחה בבגרויות/מתכונות/וואטאבר

I LOVE BMSF

New member
שלי..

מהו שיר השבוע שלכם? Daniel Poter--Bad Day-- Rihana - SoS שיר כל כך שולט!!!! Matt Willis - Goodbye Lucy מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Mr Brightside מהו אלבום השבוע שלכם?----- מהו משפט/בית השבוע שלכם? עוד מעט יומהולדת!! מהו סמיילי השבוע שלכם? ---

m i c k e y 15

New member
../images/Emo117.gifאניייי

שיר השבוע של מקפליי: mcfly- too close... שיר השבוע לא של מקפליי:Incubus - Drive The Vines - Don't Listen To The Radio Angels And Airwaves - The Adventure the vines-get free Hawthorne Heights - We Are So Last Year Taking Back Sunday - Make Damn Sure ודני קליפורניה- איןן על השירר The Killers - Mr Brightside Holly...I'm The One אלבום השבוע: אממ של incubus משפט השבוע: מנמלטים: Michael: It pays 90 cents an hour Tweener: That's slavery yo Michael: It's prison yo חש ראפר.. כ''כ ציטוט שולטט סמיילי השבוע:
הסולן של incubus ש=ו=ו=ה

oriaaaa

New member
../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אל תלכי ליייייי אל תלכי ליייי
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? לא יודעת
מהו אלבום השבוע שלכם? אממ אין
מהו משפט/בית השבוע שלכם? מי שלא משקיע- שוקע!!!
מהו סמיילי השבוע שלכם?

LovE BuSTeD

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?ballad of paul k מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?כנ"ל מהו אלבום השבוע שלכם?האלבום השני של מקפליי מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין מהו סמיילי השבוע שלכם?אין

Bartal j

New member
שלי!../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אמממ matt willis - up all night חח חריש מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?all about you מהו אלבום השבוע שלכם? אין חחח מהו משפט/בית השבוע שלכם?אוף אני רוצה את דאגי אני רוצה לונדון אלוהים תעשה שאני אראה את דאגי בלונדון פליז! מהו סמיילי השבוע?

לושהה

New member
Me =]

מהו שיר השבוע שלכם? Busted-Without You Hawk Nelson-Letters To The President Pink-Just Like A Pill Good Charlotte-We Belive Simple Plan-Welcome To My Life Simple Plan-Promise Simple Plan-Shut Up מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Don't Know Why מהו אלבום השבוע שלכם? Simple Plan-Still Not Getting Any.. מהו משפט/בית השבוע שלכם? "לה לה לה לה לה"
מהו סמיילי השבוע שלכם?

אלה בלה

New member
אניייייי../images/Emo163.gif

מהו שיר השבוע שלכם?someone else befor-hawk nelson
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? ill be ok אבל הזה שדאגיי
שררר
מהו אלבום השבוע שלכם?jest my luck
הזמנתי אותו ואמורה לקבל
אותו איי שם בתחילת יוני
מהו משפט/בית השבוע שלכם? i like big bats and i can not lie you other braders cant deny
מהו סמיילי השבוע שלכם?
פיףףף איזה שבועע

lotem levi

New member
שליייי

מהו שיר השבוע שלכם? aly & aj- no one , ashlee simpson- boyfriend מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? memory lane מהו אלבום השבוע שלכם? i am me- ashlee simpson מהו משפט/בית השבוע שלכם?--- מהו סמיילי השבוע שלכם?

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

כשאת רוצה להגיב לאיזשהי הודעה את לוחצת בה על "הוספת תגובה" ולא על ההודעה האחרונה באותו שרשור כמו שעשית עד עכשיו

Xx SharoN xX

New member
שלי ../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Just The Girl-The Click Five
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? DKW
מהו אלבום השבוע שלכם? האממ של The Click Five
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?

may90

New member
boo

מהו שיר השבוע שלכם? Butch Walker-Take Tomorrow No Use For A Name-Let Me Down Sublime-Santaria מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם? Incubus-s.c.i.e.n.c.e Incubus-A Crow Left Of The Murder Incubus-Morning View Incubus-Make Yourself מהו משפט/בית השבוע שלכם? --- מהו סמיילי השבוע שלכם?
[בתמונה אני זו עם הכובע והנקוות והבקבוק קולה בפה X_X]

למעלה