שנת 2004

../images/Emo104.gifשנת 2004../images/Emo141.gif

שנת 2004 אצל גלי:
13/1 גלי מופיעה לראשונה בהיכל התרבות, הביקורות שהיא מקבלת הן מאוד חיוביות, וכל העולם מפרגן!
"הלהקה" - הסרט המיתולוגי שבו גלי משחקת יוצא כל גבי DVD
גלי נכנסה לרשימת 100 מובילי התרבות בישראל, למקום ה-38
גלי מוציאה סינגל חדש + קליפ עם מומי לוי "שמש אדומה". השיר זוכה להצלחה גדולה
10/9 - יוצא אוסף נוסף לגלי, לכבוד החגים: "גלי עטרי - אוסף להיטים"
13/9 יוצא סינגל חדש לגלי - "והאדמה לא ידעה", לדעתי השיר לא שווק בצורה נכונה, וגם לא בזמן הנכון, לכן לא הצליח.
גלי מנחה לראשונה בקרייה שלה תכנית טלווויזה
גלי ממשיכה בסיבוב ההופעות של "חבק אותי לאט"
גלי מופיעה בהמון תכניות טלוויזיה: יצפאן, ערב אדיר, כוכב נולד, יובל כספין, ספיישל יום העצמאות, יער בר זוהר ועוד ועוד ועוד! שנת 2004 באתר
האתר נפתח מחדש, ממש בתחילת שנת 2004
בהתחלה היה הפורום הישן של סוסיתא, הפורום בקושי היה פעיל וגם מחקו לנו אותו יום אחד בלי להודיע, אחרי זה עברנו לפורום של TULZ, וכעבור כמה חודשים החלטנו לעבור לתפוז. כעת הפורום ממש פורח
וגם הכרנו מלא חברים חדשים.
האתר משנה עיצוב כל שני וחמישי, אני עד עכשיו לא סגור על העיצוב שאני רוצה לאתר
ערכנו מפגש מעריצים, גלי שוב במפגש עם מעריצים אחרי 10 שנים
האתר גדל והתפתח באופן משמעותי ביותר, שרית סורקת המון תמונות מדהימות. היא ורובי סיפקו המון חומר לאתר! עדי מתחיל את פינת "מבחני גלי", הילה מכינה חידות על שירים של גלי ויפית עוזרת לנו לסקר את אלבומי גלי. בכמה הופעות של גלי הייתם השנה? איזה דיסקים של גלי קניתם השנה? האם אתם מרגישים שהשנה "התאהבתם" יותר בגלי? מהי "תמונה השנה" שלכם? יש לכם דברים נוספים להוסיף שקשורים לשנת 2004 אצל גלי? פרוייקטים שהייתם רוצים שגלי תתמקד בהם בשנת 2005?

hilali1

New member
איזה יופי!!

אני הולכת לחשוב ולהוסיף את התייחסותי...

שרית7

New member
מענה לסקר שנת 2004

כמה הופעות הייתי השנה? נראה לי 8 אם אני לא טועה (היכל התרבות, תיאטרון ר"ג, גבעת ברנר, תיאטרון נגה, 2 הופעות בקמלוט, 2 הופעות בצוותא והופעה בפיוז'ן) כנראה 9 בעצם איזה דיסק קניתי? אף אחד כי יש לי כבר את כל מה שיצא עד עכשי - קניתי את "הלהקה" בדי.וי.די. מיום ליום שאני רואה את גלי הן בהופעות והן במפגשים אישיים אני אוהבת אותה יותר. תמונת השנה שלי היא ללא ספק תמונץ השער מעיתון "את" שמופיעה בכניסה לאתר. (דווקא לא זו עם השמלה הפרחונית היפהפיה ללא ספק) אלא תמונת הפנים כשכבר נכנסים לאתר) פרוייקטים שהייתי מאושרת שגלי תתעמק בהם ב2005 הם קודם כל הוצאת דיסק ודיוידי בהופעה חיה, ונייתי שמחה (וגם גלי עצמה היתה שמחה) אם היא היתה פונה גם לכיוון של משחק והנחית תכניות טלויזיה כי היא שחקנית דרמטית מצויינת ולאחרונה הפתיעה גם בכשרון הנחיה מלא קסם. אלבום חדש עדיין מוקדם מדי היא צריכה לחכות עוד שנה אחת לדעתי.

טוב גם אני יענה../images/Emo9.gif

בכמה הופעות של גלי הייתם השנה? 4, השנה הלכתי לראשונה להופעות של גלי, בזכות רובי ושרית שלימדו אותי ללכת
מאוד התבאתי שפספסתי את הופעה בהיכל התרבות
איזה דיסקים של גלי קניתם השנה? כל דיסק שיש לי של גלי קניתי השנה: אמצע ספטמבר, צעד אחד לפני הנהר, נסיך החלומות, רק אתמול. יש לי גם את חבק אותי לאט אבל אותו קניתי ב-2003
האם אתם מרגישים שהשנה "התאהבתם" יותר בגלי? כמובן
אין שום ספק
נהייתי מכור לפורום הזה
מהי "תמונה השנה" שלכם? אני מצרף אותה להודעה
פרוייקטים שהייתם רוצים שגלי תתמקד בהם בשנת 2005? אין שום ספק שהייתי רוצה קודם כל אלבום הופעה חיה
גם אני חושב שאלבום חדש זה מוקדם מידי. שתתמקד גם יותר בטלוויזיה, משחק יהיה אחלה

סיכום שנת 2004

שנה זו היתה השנה של גלי (אין ספק)
הייתי ב 4 הופעות מדהימות , ( נהנתי כל פעם מחדש )
דיסק שאני אקנה בקרוב: אוסף השירים שיביאו לך אהבה
אני מקווה שבקרוב יהיה DVD הופעה של חבק אותי לאט.
ותתמקד גם בהנחייה ושירה בטלוזיה.

למעלה