תנחומים

../images/Emo104.gif תנחומים ../images/Emo104.gif

אז כן עכשיו זה רשמי מעבורת החלל "קולומביה" נעלמה, התפוצצה לרסיסים... ממש קשה לעכל איך 16 דקות יכולות לשנות חיים שלמים של 7 משפחות שלמות ורגע היסטורי בעיקר עבורנו, גאוות ארצנו אורי רימון - האסטרונאוט הישראלי הראשון מכאן ישראל רציתי למסור את תנחומיי לרונה רימון ולכל המשפחות אשר שכלו את יקירהם....
יהי זיכרם ברוך סאנשיינס

טוב חבר'ה....

ראשית אני חייבת לציין שמכל מה שכתבתי מצאתם רק את הטעות??? כאילו הלו?? אבל כן פדיחה אורי רימון היה קצין שלי בצבא שיטטטט לא נעים

hatul

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

מי יתן והמשפחות לא ידעו עוד צער.

campari

New member
../images/Emo46.gif אוף, רק אני חושב ש...

עם כל הצער אז יש דברים הרבה יותר עצובים שקורים ממש פה אצלנו ואף אחד לא שם עליהם? כאילו, 8 אנשים יצאו לטיול די מדהים בלי לשלם שקל, בהתנדבות, תוך ידיעת הסיכונים. ואכן, זה מסוכן והם הסתכנו ומתו. בזמן המסע שלהם בחלל מישהו ספר: כמה אנשים נהרגו כאן בתאונות דרכים? כמה נהרגו בגלל הכיבוש? כמה מתו מזיהום אויר בגוש דן? לכל המתים האלמוניים האלה אני מדליק

עודד א

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל צוות המעבורת

shirhayam

New member
../images/Emo16.gif***../images/Emo104.gif***../images/Emo16.gif***../images/Emo104.gif***../images/Emo16.gif

למעלה