All Time Low 2 Israel

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low 2 Israel../images/Emo104.gif../images/Emo206.gif

מעריב לנוער פרסמו בפייסבוק שלהם הודעה. הם ביקשו לכתוב בקשות וכל ההודעות יועברו למערכת! למזלינו המאוד רב, סיוון (purpleminnie) כתבה את התגובה הראשונה! כתבתי אחר כך עוד כמה תגובות מהמשתמש של אטל ועוד כמה אנשים כתבו (גם כאלה שלא מכירים את אטל. יש שם תגובה שהולכת ככה:"תכתבו על אול טיים לואו. אני לא מכירה אותם אבל הרבה ביקשו אז אולי אם תכתבו אני אכיר" *לא הצלחתי להפסיק לחייך אחרי שקראתי את זה
)... בקיצור, תיכנסו למעריב לנוער, תעשו עליהם לייק ואז תעשו לייק גם על כל התגובות שמדברות על אטל. יש שם בסביבות ה8 הודעות אם אני לא טועה. קישור להודעה - http://www.facebook.com/home.php?#!/permalink.php?story_fbid=167284533303306&id=77875485559 שימו
! אם אתן רוצות לכתוב תגובה משלכן אתן צריכות קודם כל לעשות לייק. ניסיתי לרמוז להם שיעשו על הפרויקט שלנו כתבה, אני מקווה שזה עבד. והנה עוד לינק שצריך שתעשו עליו לייק, ההודעה של נועה בדף שלהם - http://www.facebook.com/pages/maari...p?story_fbid=10150090262445560&id=77875485559 וזהו, בואו נקווה שזה יעבוד!

AdiA12

New member
למה את חסומה? ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

AdiA12

New member
חחח טוב זה שווה ת'חסימה ../images/Emo8.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הגבתי ../images/Emo13.gif

ועשיתי לייק על כל הודעה שהייתה קשורה לאטל XD

purpleminnie

New member
יש הרבה אנשים שעשו לייק אני מקווה שהם יתייחסו

דרך אגב סיון זה עם ו אחת

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif הצעה למפגש -

נמממ חשבתי שנוכל לעשות קליפ במפגש ל כמו הקליפיםשכל מפגש עשינו אלא הפעם קליפ פאן מייד [ חפשו ביוטיוב שיר כלשהו שאתם אוהבים ורשמו בצד פאן מייד -קליפ בסגנון הזה רק הרבה יותר יםפה [- דהה - ] מה אתם אומרים ?

purpleminnie

New member
מחר יוצא מעריב לנוער

מי עוד מנויה? להודיע לכן אם הם פירסמו משהו?

purpleminnie

New member
מעריב לא הגיע היום

אם הוא לא מגיע מחר אני רוצחת אותם, ואם הם לא הזכירו את אול טיים לואו אני מתאבדת (הרצון התמידי שלי)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני לא חושבת שכתבו עליהם ../images/Emo4.gif

זה השער של העיתון החדש לפי העמוד שלהם בפייסבוק
לא רשום עליו כלום עליהם, נקווה שבפנים בזכירו אותם לפחות טיפה... וזה מה שהם רשמו אצלם בעמוד: "השבוע במעריב לנוער: רגע אחרי שהסרט האחרון (כמעט) בסדרת "הארי פוטר" יוצא, השחקן דניאל רדקליף מתפנה לדבר על החיים בצילו של הקוסם הממושקף ועל הסצינה שגרמה לו לרצות לטפס על קירות. עם חצי מיליארד חברים, אין ספק ש"פייסבוק" היא הרשת החברתית החזקה בעולם, אבל האם יכול להיות שמדובר באשליה אחת גדולה? אחרי שהוציאו אלבום חדש, האם "מיי כמיקל רומנס" בדרך להודיע על פירוק? וגם, הפציעה של ג'סטין ביבר, פוסטר של האחים ג'ונאס ועוד מלא..." וכלום על אטל !!!

למעלה