All Time Low to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to ISRAEL../images/Emo104.gif

די הזנחתי את הפינה הזאת אבל משום מה אין לי כל כך חשק לאטל בזמן האחרון בגלל בית ספר וכל השטויות של זה... (אל תהרגו אותי
זה יעבור לי עוד שעה
) בכל מקרה, כבר נגמרו לי הרעיונות של מה אפשר לעשות בשביל שאטל יבואו וחוץ מזה שצריך להיות ביחד
אז מה שהפעם כולם כותבים זה איך אנחנו מביאים את אטל לארץ? אל תגידו שצריך להגדיל את הקהילת מעריצים, תגידו איך. אל תגידו שצריך ליצור קשר עם אנשים שמכירים את הלהקה, תגידו איזה אנשים ואיך אנחנו עושים את זה (תיזכרו שיש לי את האי מייל של ג'ף מייקר+אוון
). אל תגידו שצריך לכתוב מכתבים למפיקים/ג'ף/אוון, תגידו מה לכתוב. בקיצור, הבנתם את הפואנטה
תגידו איך לעשות דברים ומה לעשות. היה שרשור כזה בקומונה הראשונה לפני יותר משנה וזה היה שרשור ממש מוצף. אני לא חושבת שיש סיבה שהשרשור הזה לא יהיה אפילו יותר טוב ממנו
כשתהיה לנו תוכנית פעולה נוכל לחזור ולעשות את מה שצריך לעשות. אז קדימה, שתפו פעולה!
שבת שלום!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif עוד פחות מחצי שעה

מתחיל צ'אט עם ויני ! לדעתי חשוב שניהיה שם הרבה ונציף ! מי איתי ?

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif המממממ... S:

אפשר לשלוח לג'ף/אוון/המפיקים מכתב שמסביר שקהילת המעריצים יותר גדולה ממה שחושבים. אפשר גם להכין סרטון שבו יראו מלא אנשים מחזיקים שלט "אול טיים לואו טו ישראל" ושהם אומרים את זה, ולצרף את הסרטון למייל. אין לי כל כך רעיונות עכשיו, אני אוסיף אחר כך... S:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo55.gifהאהכאעא!

לשלוח לראש 1 ומעריב לנוער הודעות. יעני מכתבים באימייל ולכתוב על הלהקה ולהתחנף אליהם. D: ולשלוח תמונות וכל מיני מידע קצת ושיפרסמו פוסטרים וחדשות וכו'.XD זאת התחלה וזה גם מרחיב את הקהילה ואת המודעות ללהקה בארץ. אם באלכם אני יכולה לכתוב ולשלוח. (אנחנו יכולות להרכיב פה משהו ביחד). כבר עשיתי את זה פעם אחת ושבוע אחרי פירסמו מה שכתבתי. Lol

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בקשר לראש 1 ומעריב לנוער ../images/Emo45.gif

אף פעם אין פוסטרים או כתבות על אטל

StayAwake

New member
יש לך את הכתובת לאן לשלוח?

תתעלמי מהמשפט העקום, אני מקווה שהבנת

Xx Haley xX

New member
../images/Emo55.gifLOL לשתכן.../images/Emo6.gif

וכן בטח שיש לי. ^_^ יש לי כאילו רק לראש 1. מישהו פה יכול להשיג את הכתובת של מעריב לנוער? וכמובן שלא נשלח להם את אותו המכתב.אלה כל מכתב יגע במשהו אחר.XD ולפני חודש+ או יותר כתבתי את הכתובת פה של מעריב לנוער, כולל אימיל ופקס ועוד משהו.XD

StayAwake

New member
אה ושכחתי לגמרי...

לא חייבים לשלוח להם לאי מייל, אפשר לכתוב להם על הוול וכולנו נעשה לייק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בדיוק מה שבאתי להגיד ../images/Emo45.gif

אפשר לכתוב להם בעמודים של שניהם בפייסבוק ואם צריך - גם לגרום שם לעומס XD ומקסימום אם נראה שזה לא עובד, נפנה אליהם דרך המייל :)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוה מגניב, גם רעיון.XD

איפה וול בדיוק?XDDDDDD יש להם בפייסבוק?XD תביאו קישורר. אני יכולה לכתוב להם גם משהו.XD

אמ... התעצבנתי על גברת ביבר מסויימת...

וכמעט מלאכים... וזה היה בתקופה שהיא משו לדבר עליו על אטל... ואמ... היו מלא שביקשו אטל והם פשוט התעלמו... והתעצבנתי, מאוד, אז זה די הגיע לקללות ובוםטראח קבב חסומה

StayAwake

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחח!

למעלה