All Time Low to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to ISRAEL../images/Emo104.gif

הפרויקט הקטן שלנו (סטייל סמול פאקאג' טור
) חוזר ובגדול! המפגש מתקרב וצריך לקבוע כמה דברים חשובים לגביו! צילום סרטון לימי הולדת של אלכס וריאן הימי הולדת שלהם הם ב14 וב18 (ממש עוד מעט
) וצריך להחליט מה מצלמים. יש את הפרויקטים של כל המעריצים ביחד שמארגנים דרך הטוויטר. צריך להצטלם עם שלט או להגיד ברכה ולשלוח להם והם יערכו את זה לסרטון אחד גדול שרוב הסיכויים שאלכס/ריאן יראו אותו ולא סרטונים קטנים... אז חשבתי על זה טיפה ואולי אפשר לצלם אותנו אומרים את זה ולבקש שידגישו שאנחנו מישראל (כי הרי נצלם מלא אנשים אומרים את זה...) ואז אם אלכס/ריאן יראה את זה, ישראל תקבל את המקום שלה. מה דעתכן? צילום סרטון לאטל יש לי שלוש דרכים לשלוח לאטל את הסרטון והוא באמת יגיע אליהם הפעם. הבעיה היא ש...אין רעיון לסרטון! הרעיון שיש בינתיים די לא גמור ולא מקורי... להכין מסכות של אטל ולצלם להם שיר שלהם. אני אישית חושבת שלצלם להם שיר שלהם זה לא טוב כי הם עוד מעט יוציאו אלבום חדש ואז זה לא יהיה חדש ומעניין אלא בתקופה של NP ואטל התקדמו מאז... בקיצור אז אם אין שיר זה יהיה קצת קשה. אפשר אולי סתם לצלם את המסיכות האלה (אני אכין אותן בכל מקרה
ואתלה בחדר אחר כך כמו מה שעשיתי עם הפלייארים שנשארו לנו
) בכל מיני מקומות כמו שתכננו פעם קודמת עם הסרטון טוויטר... מה דעתכן? שעה למפגש אם השעה 11 וחצי היא בסדר מבחינתכן? נהיה ביחד שעה וחצי ואז נסע לפגוש את הלהקות האחרות ובינתיים נכיר אחת את השניה ונעשה מיני מפגש פורום. שבת שלום ותענו!

StayAwake

New member
../images/Emo124.gifתיקון../images/Emo124.gif

אי אפשר לצלם את הסרטון ימי הולדת ולצרף אותו לפרויקט של כל המעריצים כי הדד ליין היה ה1 בדצמבר
אני אנסה לשאול אם עדיין אפשר לשלוח אבל אם לא... רעיונות אחרים?

למעלה