../images/Emo104.gifATL ISRAEL - DRITY WORK TOUR../images/Emo104.gif
טוב אז בזמן האחרון יש הרבה פעילות של הדירטי וורק טור שלנו (יחסית לכמה חודשים היבשים שהיו לנו
) והחלטתי שהגיע הזמן לכתוב הכל מסודר ולדעת אם יש למישהי יש רעיונות חדשים ויצירתיים (אהמ הוד! אני יודעת שיש לך מוח יצירתי במיוחד
)
חולצה אז אם קראתן בימים האחרונים בפורום אתן בטח יודעות שאנחנו מוציאות חולצה ישראלית של אטל. אלי עובדת על עיצוב ובינתיים אנחנו מחכות אבל אם למישהי יש רעיונות זה המקום לשרשר אותם (ראיתי שיש למטה כל מיני תמונות שהעלו אבל זה בעיה להגיב שם כי השרשור לא קופץ וחבל
). חוץ מזה, אם יש לכן עוד רעיונות כאלה, שוב, זה המקום. מפגש אז גם מפגש אנחנו מתכננות וכל הפורום שלנו מוצף בהודעות מפגש
רעיונות לגבי פעילויות במפגש עצמו יתקבלו בברכה
סרטון עוד 12 ימים תהיה לסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=Tr4rBsllySs שנה שלמה! עם 500 צפיות. זה די גרוע אבל עד עכשיו לא מצאתי שום מדינה אחרת שעושה דברים כאלה אז כל הכבוד לנו! לגבי הסרטון החדש - בעיקרון יש רעיון שלם שכנראה יעבוד אבל השאלה שלי היא אם יש לכן רעיון אחר? חשבתי על זה ואנחנו צריכות להעלות סרטונים כל הזמן. אנחנו לא יכולות להעלות סרטון, לחכות שנה ואז להעלות עוד אחד. אם אנחנו כבר נפגשות אחרי הרבה זמן שלא היה לנו מפגש כזה גדול (הפעם באמת יגיעו הרבה בנות
) אז כדאי לנו לנצל את הזמן כמו שצריך
אינטרסקופ מה דעתכן לנסות ליצור איתם קשר? אולי אפשר לקבל כתובת שאפשר לשלוח דרכה חבילה לאטל? אני בטוחה שהם לא מקבלים כל כך הרבה דברים ממעריצים כי לרוב המעריצים שלהם הם מגיעים וכי המעריצים שלהם לא משוגעים כמו המעריצים של ג'סטין ביבר, לדוגמא. אפשר לשלוח להם חולצות של איי לאב ישראל ואפילו לצרוב להם את כל הסרטונים שהכנו ונכין ולעשות מזה דיוידי
ואם לא הלייבל שלהם, תזכרו שאבא של זאק אוהב אותנו!
וזהו סוף חפירה, מוזמנות לחפור בחזרה!
טוב אז בזמן האחרון יש הרבה פעילות של הדירטי וורק טור שלנו (יחסית לכמה חודשים היבשים שהיו לנו