רוצה להכין עוגיות

../images/Emo104.gif../images/Emo102.gif רוצה להכין עוגיות

מקושטות ליומולדת של בת של חברה טובה שלי. כמה שאלות לי: 1. איפה אני מוצאת מתכון שיתאים לעוגיות שאני רוצה לנעוץ בהן מקל? ואיך עושים את זה? 2. איך מגיעים לצורות המגניבות שאני רואה בתמונות בפורום המתקדם? לא ראיתי חותכנים בצורות האלה... (למשל עריסת תינוק, או כל מיני מיוחדים כאלה) 3. העבודה עם הרויאל: האם אני יכולה להכין מראש כמות גדולה בסמיכות דלילה למילוי, וממנה להפריש כמות אחרת ולהסמיך אותה לקונטור? 4. איך מגיעים לצבע השחור של הקונטור ברויאל? והכי חשוב: זמנים: כמה זמן מחכים מסיום האפיה לקישוט? (כשהעוגיות קרות/חמות) כמה זמן מחכים בין צביעת הקונטור למילוי? כמה זמן מחכים בין הנחת צבע אחד לשני בתוך המילוי? כמה זמן מראש אני יכולה להכין את העוגיות והן ישארו טריות וטעימות? סליחה על ההפצצה - אבל חשוב לי שיצאו מושלמות
 

michahz

New member
תשובות...

*מתכון במאמרים של פורום מתקדמים של גילגולית, יוצאות מעולות. *הכל זה חותכנים, יש בכל מיני צורות, אם לא בארץ אז בהזמנה מאתרים בחו"ל. *אין שום בעיה להכין כמות ואז להסמיך. *צבע שחור עם צבע מאכל שחור. *מסיום האפיה לחכות לקירור העוגיות *הקונטור צריך קצת להתייבש ואז אפשר למלא. *לצבעים נוספים אם את רוצה שיתערבבו אז מיד, אם את רוצה שהצבע הבא יהיה מעל אז לחכות לייבוש. *אני חושבת שנטע אמרה שאצלה החזיק שבועיים. בהצלחה
 
ואוו - תודה על התשובות המפורטות!

עזרת לי מאוד. אני אכין את העוגיות במהלך השבוע הבא, אני מקווה שיצאו מוצלחות
אני אלך על פרחים - קניתי ביום רביעי חותכנים בשתי צורות של פרחים גדולים. נראה לי שבשביל עוגיות ראשונות מקושטות - עדיף משהו עם קונטור וצבע אחיד בפנים, לא? שלא יהיו סיבוכים מיותרים
 

net the jet

New member
אצלי החזיק יותר משבועיים-הילדים

טרפו ( אני אישית לא אוהבת עוגיות עם רואיל-הרויאל הורס להן חלק מהפריכות ולדעתי העוגיה אבודה סופית...אז אני לא אוכלת את זה, אבל הילדים מתים על זה ולא מפריע להם ) בפעם האחרונה שהכנתי, אחרי שאפיתי-הקפאתי את העוגיות לשבועיים, ואז אחרי הפשרה-קישטתי ( זה חסך לי זמן ) והיה בסדר גמור.\ שמעתי גם על כאלו שהקפיאו את העוגיות כבר מקושטות. ( לרויאל לא מפריע הקפאה )
 
לדעתי דווקא הרויאל מוסיף המון טעם

וקריספיות לעוגיות. דבר נוסף שאני מאוד ממליצה: להוסיף וניל למתכון העוגיות. בלעדיו הן מאוד אנמיות.
 

beky1

New member
המתכון לעוגיות ושאלה

מתכון: עוגיות מבצק פריך רכיבים: 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר 2 ביצים 3 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה האם יש להמיס את החמאה או להמתין שתהיה בטמפרטורת החדר????? אופן הכנה: לשים הכל ביחד מצננים מעט במקרר מרדדים וקורצים צורות אופים בחום בינוני 7-10 דקות. הערות: מתאים במיוחד לעוגיות מקושטות מקור המתכון- גילגולית
 
למעלה