יום עצמאות

../images/Emo104.gif../images/Emo104.gifיום עצמאות

יום עצמאות שמיייח לכולן!!
אז מה עשיתם אתמול? איפה הייתם אתמול? מה אתם עושים היום?
קיצר ספרו הכל מהכל!!
אני מאחלת לכן (ולישראל) להגיעה לגיל 120+
חח סתם דברים שקשורים לישראל... מזל טוב למדינה שלנו

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifיום עצמאות שמח DDDDD:

אמ אני הייתי עם המשפחה בביתי, ביקוז הזיקוקישיין אין חולון הם מול המרפסת שלנו אז כל שנה המשפחה באה וזה וזה
אמ היה מצחיק בעיקר וכיףXD קצת התבאסתי שלא יכלתי לצאת ><". אהמ, אריאלה, מסן.

sweet shir

New member
יום העצמאות שמחחח.D:

הייתי בפארק עם חברים.. (שם יש את כל הפעילויות ברעננה) והופיעו מוניקה סקס ומופע הארנבות של ד"ר קספר!! היה שווה ביותר! :) הדבר היחידי שביאס זה שמוניקה לא עשו את גשם חזק. :( והיום אני מתכוננת למתכונת בתנ"ך. וופי היי. ><"

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif וואי היום אחי חפר לי על השיר הזה

אני כבר זוכרת בע"פ " גשם חזק , קשה לי לראות אפילו שעיניי פקוחות .. " חחח . אח"כ אני חפרתי לו

rox love BSM

New member
חג עצמאות שמח!

אתמול לא עשיתי הרבה כי לא היה לי כ"כ מצברוח אחרי יום הזיכרון... והיום בבוקר הייתי עם המשפחה ועשינו על האש D:

../images/Emo84.gifיום העצמאות DD: ../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif../images/Emo116.gif

היי :) אז ככה, נכון אני גרה ביישוב שקוראים לו גינות שומרון ? אז יש יישוב קרוב אלינו שקוראים לו אלפי מנשה, ובעצם אנחנו לומדים שם, כי אין ביישוב חטיבה[
] רק באלפיD: , אז נסענו לאלפי [אני וחברות] כמו כל שנה מכיתה ו' בערך. אתמול- טוב אז בהתחלה באנו וזה ראינו את הופעות שהיו שם כל החברים וזה והיה ממש נחמד :) , ואז הלכנו לחטיבה, ישבנו שם והיה ממש ממש מצחיק ואז עברנו במלא דוכנים ועשיינו צחוקים , [ד"א שנה ראשונה בחיים שלי שאני לא עושה ספריי וזה
] , ואז עשינו על האש והלכנו לאיזה מקום כזה והיינו לבד, והיה ממש ממש ממש ממש ממש משעמם כאילו אין דברים כאלה
ואז התחלנו לעשות צוקים והיה ממש ממש כיףD: . בקיצור ישנו אצל חברה מאלפי 4 בנות, וחזרנו בחמש וחצי בבוקר הביתה והיה ממש כיף
היום- אבא שלי בא לקחת אותי ממש מוקדם בבוקר [9 וחצי ככה
] , אז ככה שישנתי ממש ממש קצת שעות . ומלא דודים באו אינו ועשינו על האש ואכלנו מלא דברים והיה ממש מצחיק ודיברנו על מלא דברים. והיום בערב אני נוסעת כי יש עוד הופעות וזה [ לפ"ת כנראה] , כי יש לי שם משפחה וזה ומחר לא הולכת לבצפר
. מקווה שנהנתן
הו ואני ממש ממש מצטערת על החפירה

JuSt My LuCk

New member
היום הולדת שמח יום הולדת שמח יום הולדת שמח

למדינה XDD חחחח , טוב אתמול ירדתי לכינרת, היה משעמם רצח אבל מצחיק מדי פעם XD ב-5 לפנות בוקר נתקענו אני ועוד 3 חברות לבד כי כולם ברחו אחרי שפרצו לאחד מאיתנו לאוטו(שברו לו את החלון) ובילגנו לו את כל תא הכפפות(אבל לא לקחו כלום...) ונרדמנו על השולחן פיקניק שהיה שם עד שאבא שלי בא ב-5 וחצי XD אמממ הלכתי לישון ב-7 על הספה וקמתי סופית ב-10.... הלכתי לעבוד מ-12 עד 3 XD ומאז אני ערה
אכלתי עוף XDD אני לא אוהבת כ"כ בשרים
ו............ זהו XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיום עצמאות שמח ../images/Emo6.gif

אוקיי ,אז אתמול הייתי במסיבה בקיבוץ . כי כנראה ילדות ( האמאריאלההאמ ) לא רוצות לצאת להופעות . ולא היה לי עם מי לעשות הסעות , ורציתי לסוע לפתח תקווה לראות את עברי .
אז נתקעתי בקיבוץ ... והיה משעממם . והזיקוקים היו מאוד מאוד מלחיצים
~ קיבוץ מטומטמם , אם הייתן שם , הייתן מבינות ~ והיום חגגו יומולדת לאח שלי ( הכלבלב
) אז כל המשפחה באה . והיה סוג של משעממם , אבל היה מקפליי D:
ויובל הייתה אצלי , וסוג של העבירה לי ת'זמן . אבל בכ"ז היה משעממם ><" ודוד שלי הביא טילים , והם עפו גבוה !! D: ( לרוב הם קופצים ונופלים , אז זה חידוש
) ועכשיו הוא הביא גם לי להעיף , וזה עף
, יאיי
~ למרות שהידיים שלי מריחות כמו חומץ
~ והאממממ זהו . D:

מה?!?!?!

בגללי את נשארת בקיבוץ?!?!? חצופה
את לא מבינה כמה ילדים הלכו לפתח תקווה!! יכלת לעשות איתם את ההסעות...
ובנוגע לזיקוקים? זה באמת היה ממש מלחיץ.. אחרי הזיקוק הראשון (נוו הזה שעף מעלינו..) אז את כזה היית צריכה לראות אותנו (אותי ועוד כמה ילדים שעמדנו ליד המנורות) ואנחנו כזה אוקי איפה בא הזיקוק הבא, מתי הוא מגיע ואנחנו כזה בשיא הלחץ ואז דן ועומר כזה מגיעים אלינובשיא הלחץ כי הם היו איזה חצי מטר מאיפה שיצא הזיקוק (נוו הזה שיצא מהעץ..) וזה היה כזה מצחיק!!! את מתהאיזה טוב זה היה למה את לא באת להיות איתנו?!?!?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif

אם מי אני אלך ?! עם גל ?! עם בשמת , מיטל ולאדעת מי ...
מה לי ולהם?! לא באלי להיות לבד. באלי להיות עם חברה.
אבל כמובן שאת לא רוצה ללכת
ד"א איזה מצחיק היה עם הילדה הקטנה שרצה לבכות . אחרי הזיקוק הראשון ש-איך שלא קוראים לה- באה לדבר , והילדה רצה אליה ובכתה...XDDDDDD זה היה עצוב אבל מצחיק XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמבריזה../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif

נכוןןן עלאק " תבואיי " ><"

../images/Emo11.gifוואי שתקי

זה שלנוי ולקאי אין הסעה אז חייבים לשנות את הכל חצי שעה לפני הפגישה כדי שיהיה להם אפשרות להגיעה למרות שזה דופק אותי אז זה לא אשמתי שלא יכלתי לבוא!!! וחוץ מזה מתי שדיברתי איתך אני כבר אז אמרתי לך שאין לי הסעה אז אני לא יוכל לבוא... אז אל תגידי שאמרתי שאני יבוא...

McLife135

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif../images/Emo116.gifיום עצמאות שמח לכוווולם :)

אני מקווה שכולכם נהניתם ביום העצמאות :) אני די נהניתי למרות שלא היה כל כך ממה =\ זה בכלל לא היה קרוב למה שהיה שנה שעברה
והיום הלכנו למסעדה ומרוב שאכלתי יותר מיד [וכמעט לא אכלתי!! אכלתי כולה חצי שיפוד פרגית ואיזה שלוש לבבות!!] כאבה לי הבטן ובגלל זה לא הלכנו בסוף לים כמו שתכננו
הקיצר אני מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב
יום עצמאות שמחח!!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo116.gif../images/Emo65.gif

טוב אז ככה :] הלכנו עם חברים לטיילת של בת ים והסתובבנו הסתובבנו, היו מיליון איש בקושי היה אפשר לזוז, בשביל זה בהתחלה ההורים שלי הביאו לי 70 ש"ח .. אח"כ התחיל להיוץ משעמם אז עליתי לדוד שלי שעשה ברבקיו בגג שלו שהוא גר ממש מעל הטיילת אז איך שבאתי הביאו לי צלחת עם סטייק, 3 קבבים, לבבות ו2 בצלים ><" לא אכלתי הכל XD אח"כ ירדתי לחברים שוב .. הסתובבנו קצת ואז הערסים התחילו לצאת מבתיהם והתחילו המכות
כל אחד מחפש לריב והיו מלא שיכורים
אז עליתי שוב לדוד שלי ולא ירדתי שוב וזהוו, הלכתי הבייתה ^^ הוו וסבתתא שליי חזררה אתמוול מארה"ב @#%$&^*&) !!

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifיום עצמאות שמח../images/Emo23.gif../images/Emo116.gif../images/Emo165.gif

אתמול: אמ אתמול היה די מבאס \: בגלל שהלכתי עם "חברות" והסגנון שלי במוסיקה ושלהן הוא שונה לגמרי האמפאקצותהאמהאמ . אז הם חיכו לאיציק קלה [?] ואני חיכיתי ליהודים . אבל שמעתי אותם רק מרחוק ולא יכלתי לראות כי הן לא רצו ! וזה ממש ביאס אותי ובגלל זה רבתי איתן באמצע הערב. אבל אח"כ מצאתי חברה אחרת שלי והיינו שעה וחצי ככה ביחד ועלינו הביתה \: כי כולי הייתי מבואסת ועייפה\: אבל ההופעה של היהודים נשמעה כל כך טוב ! ומלא אמרו לי שהם היו טובים .
היום : היום היה ממש כיף ! קמתי ב9 ככה , D: וליד הבית שלנו יש פארק ענק אז קמנו מוקדם ויצאנו לשמה כדי לתפוס מקום . עשינו על האש היה כיף ~וטעים~
ואח"כ דודים שלנו גם הצטרפו ועשינו על המנגל מרשמלו
והיה ממש חם , אחר כך החלטתי שבא לי מוסיקה
אז הכרחתי את אבא שלי להביא לי את הרמקול הענק מהאוטו וחיברנו אותו לנגן אמפי4 של דודה שלי .
ושמתי מקפליי ונראלי ששמעו נורא חלש |NOT| והיה ממש כיף ודי כיפה על אתמול . D: חזרתי עייפה ושרופה משמש
אבל היה שווה (; חג עצמאות שמח . (L) למרות שנגמר

../images/Emo60.gifיום עצמאות שמח!../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

אוקי יום העצמאות השנה היה אחד המשעממים!!!! זה אפילו לא התקרב לשנה שעברה! בהתחלה סתם אני ולילך הלכנו לבית של ילד מהכיתה שלנו והשתעממנו ואז הלכנו להופעות שם והיה נחמד.. נפגשנו עם כולם ובשום דוכן לא מכרו ספריי אז רק לי היה.. אז ביקשתי משובל שתרוץ אחרי ותשפריץ עלי ספריי (אני יודעת יצאתי מטומטמת אבל זה כיף :)) ואז ראיתי ילד עם חרב ממש מגניבה ואני התחלתי לרוץ אחריו כזה ולשאול אותו ואיי ילד איפה קנית והוא מסתכל עליי כזה וממשיך ולא עונה
חחח זה היה מצחיק! וזהו אחרי זה הלכנו למצפה ישבנו שם שעה והשתעממנו ואז הלכתי הביתה.. בקיצור יום עצמאות משעממם ברמות!!! היום נסעתי עם המשפחה לאיזה יער ועשינו על האש והיה מגניב.. למרות שהייתי חייבת להשתין ולא היו שם שירותים אז התאפקתי איזה 4 שעות!!!! אני מקווה שכולן נהנו!:)

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיום עצמאות שמח =]

ואו *-* היה ממשש כיף,פגשתי מלא אנשים מהיסודי,הכרתי מלא אנשים ונשארנו ברחוב עד הבוקר :] חוץ מזה שחברים שלי השתכרו ממש,ושלא היה שום דבר מעניין בחיפה- היה ממש נחמד!

למעלה