קריאה אל הדגל

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo222.gifקריאה אל הדגל

חברי הפורום היקרים, אתם נקראים לדגל (פרס) בעצה אחת עם יועץ הסתרים שלי, הלא הוא לא אחר מאשר נסיך הפורום (ולמי שלא הבין, פרויז
) שהעלה את הרעיון המצויין הבא: אנו רוצים להגדיל את מעגל חברי הפורום, על מנת שיהיה לנו פורום עשיר ופורה אף יותר. ולכן, הנכם נקראים לעמוד תחת הדגל הפרסי
ולהעלות כאן רעיונות והצעות : איך להביא לידיעת יותר אנשים את בשורת הפורום תרבות פרס, ואיך להביאם ליהנות מחברה משותפת? כל רעיון/הצעה יתקבלו בברכה. יאללה, shoot

נייה,אל תדאגי ...

אנשים יבואו לאט לאט,יש חשיפה ענקית באתר תפוז-קחי בחשבון שתמיד יש קוראים סמויים שאחרי זמן מה מצטרפים כגלויים, פשוט קודם הם "מריחים" מה -מי -מו.כל פורום חדש מתחיל מכמה אנשים ובשיא השגשוג יש עשרות משתתפים פעילים ומפגשי פורום לעתים תקופות. אני למשל גיליתי את הפורום בהודעה של "תפוז" -"פורומים חדשים בתפוז", נכנסתי, ראיתי כטוב, והנה עכשיו תנסי להתפטר ממני
אני רוצה רק להגיד לך שדגל איראן יכול להבריח(אולי) אנשים עם רקע דתי (ולא רק)-לא כולם יודעים שעם האיראני הוא לא אויב ,המשטר הוא אויב אך לא אנשים פשוטים.אין מה לעשות, דעות קדומות חוגגות בארצינו.ילידי איראן לא יבהלו ,אך ילידי הארץ....מי יודע? איך להגדיל כמות משתתפים?אולי מישהו עשיר מעדה הפרסית יסכים לתת חסות לפרסומת ברדיו למשל?גם שמועה מפה לאוזן היא עושה את העבודה-כל פעם שאת קונה אצל בני עדתך תספרי להם.אפשר אולי ליצור קשר עם מנהלי פורומים אחרים וברשותם לכתוב הודעת פירסום חד פעמית שמזמינה פרסים ולא רק לכתוב כאן... אין לי מושג האם עדיין פועלת תחנת רדיו פרסית-זה גם יכול להיות מקום טוב לפרסם בו....

אשאיג

New member
אפשר אולי לפרסם אותו באיראן?

נראה לי שיש שם הרבה פרסים...

פרויז1

New member
תיכנסי מהר לפורום הפרסים שם באמריקה

ותפרסמי את הכתובת הזותי : תפוז > פורומים > ת > תרבות פרס ותמליצי שמה שיכתבו בפורום. לא רק צופים סמויים. אנחנו יש לנו שאלות והם יכולים לסייע לנו בתשובות ובחברותה של פרסים. שבוע טוב. פרויז.

דוטקצי

New member
נפרסם את אתר הפרסי

אולי כראי לפרסם במסעדות הפרסיות שבתל -אביב. במלחמה האחרונה כשברחנו מהטילים שנחתו כאן,היינו אורחי כבוד במסעדות עמוסי פרסים,,, אז מי שגר קרוב שיפרסם,יהיה נחמד שהפורום יתעשר באנשים, גם כשיש ארועים משפחתיים נספר ונתגאה שיש אתר אייכותי לפרסים

פרויז1

New member
היה לי מתשבה בכיוון זה.

נראה איך יתקדם. פרסום בפורומים של פרסים בלוס אנג'לס - יביא לתוצאות מדהימות. יש למישו קשר לשם? וואי ! וואלה נזכרתי!!!!!שני אחיינים לי באר"הב. מחר אשלח מיילים ואראה. שבוע טוב. פרויז.

פרויז, יש יהודים ממוצא איראני...

בIRANPROUD אבל לא בטוח שהם יודעים לקרוא עברית-ורוב טקסט כאן בעברית....אבל בהחלט אפשר לבקש את עזרתם לפרסם בקהילה פרסית ואז מי שדובר עברית בנוסף לפרסית יכנסו לפורום

פרויז1

New member
אמריקה. יש שם ים יהודים.

שיהיו בריאים.אנחנו צריכים 10 פעילים. שבוע טוב. פרויז.

niya

New member
מק../images/Emo78.gif

מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק

תכנסו לפורומים של האוכל, מתכונים, חלבי, בשרי

בטוח שם יש חברים וחברות מהעדה הפרסית, ותכתבו להם שקיים פורום תרבות פרס בהצלחה.

למעלה