ביום שני - חצי גמר גביע המדינה.

Thierry Henry

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo106.gif ביום שני - חצי גמר גביע המדינה.

מכבי נגד עפולה חולון נגד הפועל ירושלים מה לדעתכם יהיה הגמר? נצלו את השרשור הזה גם כדי לדבר על המשחקים עצמם.

אידי32

New member
אני מהמר...

על גמר של מכבי נגד חולון. אבל הייתי מעדיף את ירושלים. כי לירושלים אין שום דבר בצבע שיכול לעצור את הגבוהים של מכבי לעומת זאת נגד חולון יהיה יותר קשה למרות שמכבי צריכה לנצח כל קבוצה...

יו45

New member
../images/Emo45.gif

בכל מקרה נחזיר את הגביע למקום הראוי לו.

יו45

New member
אסור לזלזל במשחק מחר

למרות שמדובר ב``עפולה`` כבר היו דברים מעולם. אם היה מדובר במשחק בית הסיכויים להפסד היו אפסיים אבל מחר לא מדובר במשחק בית(במקרה הטוב יהיה חצי היכל צהוב) ככה שצריך לקחת את המשחק ברצינות. להערכתי יגמר 10-15 הפרש למכבי ובמשחק השני 5‎-‎10 לחולון.

יו45

New member
נגמר 9 ...

היה קצת יותר צמוד ממה שחשבתי, ועדיין כשמכבי העלתה את רמת האינטנסיביות פלוס הכנסה של החמישיה החזקה עם ניקולה, הלפרין, שארפ וגארסיה כשהחמישי מתחלף העסק נסגר מהר מאוד.

אידי32

New member
משחק לא טוב כל כך של מכבי...

אבל מה שחשוב כרגע זה התוצאה...

נחל

New member
שאלה דחופה

המשחק היום ( מכבי עלית תל אביב-גלבוע/עפולה) משודר היום בערוץ כלשהו?

modz0r

New member
אחחח, איזה כיף שידור נטרלי

"כן תמיר! תשמור על הכדור! יפה מאוד! כל הכבוד!" "אין מה לעשות, מכבי תל-אביב תנצח את המשחק הזה"

modz0r

New member
התכוונתי עמית בן דוד

בראש שלי עמית ישר מתקשר עם תמיר.. בגלל זה יצא ככה :) בכל מקרה, הוא אמר עמית, לא תמיר.

אידי32

New member
משחק לא טוב כל כך של מכבי...

למרות שלמונט ג`ונס מעפולה קלע מכל מצב כמעט. והם קלעו הרבה סלים בלתי אפשריים. אבל בכל זאת מכבי היתה צריכה לשחק יותר טוב. אבל מה שחשוב זה הניצחון...

יו45

New member
מה שמרשים במיוחד אצל הלפרין

זו העובדה שהוא הגיע למספרים האלה, למרות יום קליעה לא טוב מהשלוש על ידי חדירות נחושות והרבה תנועה ללא כדור. הבחור הולך ומקבע את עצמו כשחקן הטוב ביותר של מכבי בקו האחורי.

אידי32

New member
היה לו 1 מ 5 אני חושב...

אין ספק שהוא כיום הגארד הכי טוב של מכבי...

למעלה