גדליה ז"ל

ה מוזה

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo117.gif גדליה ז"ל ../images/Emo117.gif../images/Emo104.gif

אין לי מילים... כשאני כותב את השם שלך בצירוף ז"ל אני בוכה, כשאני נזכר בך, כשאני קורא את השירים שלך...... הכרתי אותך בחצי שנה האחרונה שהיית איתנו היינו חברים אמיתיים, למדתי ממך המון.... אני לא אשכח איך הדרכת תלמידים מלא רעל להתגייס לצה"ל להיות לוחמים, ובסוף זה אתה שנהרגת בג´נין ....... אני מניח שלא תכעס אם אני שם לינק לשיר שכתבת על חבר, שבסוף גם רלבנטי גם עליך........ היום שנודע לי שכבר אינך איתנו הפך ליום המקולל בחיי חשכו עיני....... מתי אתעורר ואדע שזה היה רק חלום רע?............ נ ו צ ה . . . . . ------------------------------------------------------------------- תוקן ע"י ה מוזה היות והכיל לינק לתמונות אישיות של החייל ז"ל ללא רשות מפורשת של משפחתו .

ה מוזה

New member
נוצה .. לאבד חבר ,אין לי מילים ..

לזכרו של חברך גדליה ז"ל
_______________________________ "תשמור על העולם ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם ילד אם תראה תפסיק להיות גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים תשמור על העולם ילד אל תגזים במחשבות כי כמה שתדע יותר ילד אתה רק תבין פחות ובשעה מסוימת נסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת רק אתה ממשיך לתהות תשמור על העולם ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם ילד אם תראה תפסיק להיות גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים גיבור של העולם ילד .." נוצה - הייה חזק , חברך שוכן בכנפי מלאכים ומשם שומר עליך ..ובליבך קיים הוא לעולמי עד . יהי זכרו ברוך .

מיכלה

New member
בשביל הקרובים של גדליה...

הגעתי לפורום הזה וראיתי את ההודעה על גדליה. הצצתי בשיר על הסתיו המקולל והיה בזה משהו טוב, במיוחד הקטע עם השורה "אין שלכת במלחמה". לצערי לא הכרתי את גדליה בחייו אבל המשכתי לקרוא את שאר הכתבים והשירים היו באמת יפים והמילים שלו היו חמות וטובות והצליחו לגעת בי. היה מין כאב כזה בעובדה שאני רק למדתי להכיר את הילד המוצלח הזה כשהוא כבר לא פה, רציתי לקרוא עוד שירים, רציתי להגיד לו שהם יפים, רציתי לדעת איזה מין שירים הוא היה כותב בעוד כמה שנים. כשקראתי את התגובות של הקרובים, של רחלי, בכיתי. והמשכתי לבכות כשקראתי את השירים הבאים. הרגשתי שאני חייבת לכתוב לכם, אני מאוד נזהרת במילים מחשש שאוכל לפגוע בזמן שהפצעים עוד פתוחים. קשה לי למצוא עכשיו את המילים הטובות והחמות כדי לנחם. "שלא תדעו עוד צער" נשמע כל כך חלש, לומר שזה לא הוגן גם לא יעזור, כל מה שאני יכולה לומר הוא שאני חושבת שהוא היה פשוט מקסים.

למעלה