חזרנו
סיקור-->

Ghostmize

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo160.gifחזרנו../images/Emo160.gif../images/Emo104.gifסיקור-->

אז חזרנו ! והיה ממש ממש ממששששש מטורף ! ואין לי כוח לרשום הכל אז אני ארשום בנקודות. אז ככה:
איה נאפה זה מקום שא-י-ן בו גנבות ! זה מטורף אנחנו השארנו את המזוודות פשוט בלובי ולא עשו להן שומדבר שעות ! (כמובן שזה בתנאי שאתם לא במלון מלא בישראלים אנחנו היינו ב PANAS VILLAGE)
השכרנו טוסטוסים כאלה משתלם בטירוף, אפשר להגיע לאן שרוצים מתי שרוצים כל היום, ושוב לא צריך לקשור זה משהו החוסר גניבות האלה!
הסקוור כייפי ושווה ! הבארים: מ9 וחצי עד 1 וחצי בול ! המועדונים: מ1 וחצי עד 4 אפטר פארטי: מתחילות בתקופה הזו מ4 וחצי ככה
המועדונים שהיינו והכי שווים : Bagles(עם מכונת הגשם) Club Ice מסיבת קצף מטורפת
הבארים הכי שווים : Coyote's = לרקוד על הבר ! Senior Frog's = מוזיקה כייפית שקצת מזכירה את הארץ ולזה אני מתכוון כי רוב המוזיקה שם היא Funky House ודיסקו, ונחמד פתאום לשמוע קצת מוזיקה פחות מציקה שמנגנים גם בארץ
החופים ! אז באיה נאפה יש חופים מדהימים ! צריך רק לדעת איפה. קודם כל, הNissi Beach, או איך שבישראל אוהבים לעוות כל שם ולעברת אותו אז קוראים לזה "ניסים ביץ'", ז-ו-ו-ע-ה
לא מספיק שהוא מלא ישראלים בכל חור, חוץ מהמסיבות הלא משהו שיש שם במהלך היום שעושה את החוף הזה כמו ה Village באילת, המים שם מגעילים, ירוקים, דברים נוגעים בך וזה גועל נפש! החופים שהיינו בהם ששווים : Agia Thekla, 10 מטר אחרי הפארק מים (צפונה) חוף מדהים כמו אי בודד ! Kermia Beach, חוף פרטי של מלון, אבל תיכנסו(ישראלים :) המערות !, זה היה ה-ד-ב-ר ! תסעו דרומה, זה איזה 10 דקות נסיעה ותראו שלט Kavo משהו. תיכנסו ימינה ויש שם את המערות הכי מדהימות שיש ! צוקים יפים בים ואחד מהם שהוא בגובה 10 מטר ככה משם קופצים לים ! איזה מטורף זה ! החוף הכי יפה בעולם - Fig Tree Bay: למי מביניכם שישכירו אופנועים, זו עיירה שנקראת Protaras, צפונה מאיה נאפה, אותו כיוון של המערות רק רחוק יותר. יהיו שלטים לעיירה הזו, שוב - PROTARAS. שמה תיכנסו ותיפנו ימינה איפה שיש מקדונלדס, תמשיכו ישר עד הסוף שתראו שלט קטן שרשום עליו Fig Tree Bay שמאלה לכיוון הים. וזה חוף מדהים! שידוע שהוא אחד היפים בעולם, אסור לפספס ! מים כמו קריסטל בריכה ענקית ! חול לבן...מדהים !
דבר אחרון, The Water World - עולם המים! אל תפספסו, עולה 14 פאונד כניסה(140 שקל-תכפילו תמיד ב10) וזה אחד הפארקים הכי שווים שהייתי בהם, לא עולה על אורלנדו :) אבל יש שם דברים מטורפים ! תההההההההההננננוווווווו !

Ghostmize

New member
אופס הנה עם הדגשה נכונה

אז חזרנו ! והיה ממש ממש ממששששש מטורף ! ואין לי כוח לרשום הכל אז אני ארשום בנקודות. אז ככה:
איה נאפה זה מקום שא-י-ן בו גנבות ! זה מטורף אנחנו השארנו את המזוודות פשוט בלובי ולא עשו להן שומדבר שעות ! (כמובן שזה בתנאי שאתם לא במלון מלא בישראלים אנחנו היינו ב PANAS VILLAGE)
השכרנו טוסטוסים כאלה משתלם בטירוף, אפשר להגיע לאן שרוצים מתי שרוצים כל היום, ושוב לא צריך לקשור זה משהו החוסר גניבות האלה!
הסקוור כייפי ושווה ! הבארים: מ9 וחצי עד 1 וחצי בול ! המועדונים: מ1 וחצי עד 4 אפטר פארטי: מתחילות בתקופה הזו מ4 וחצי ככה
המועדונים שהיינו והכי שווים : Bagles(עם מכונת הגשם) Club Ice מסיבת קצף מטורפת
הבארים הכי שווים : Coyote's = לרקוד על הבר ! Senior Frog's = מוזיקה כייפית שקצת מזכירה את הארץ ולזה אני מתכוון כי רוב המוזיקה שם היא Funky House ודיסקו, ונחמד פתאום לשמוע קצת מוזיקה פחות מציקה שמנגנים גם בארץ
החופים ! אז באיה נאפה יש חופים מדהימים ! צריך רק לדעת איפה. קודם כל, הNissi Beach, או איך שבישראל אוהבים לעוות כל שם ולעברת אותו אז קוראים לזה "ניסים ביץ'", ז-ו-ו-ע-ה
לא מספיק שהוא מלא ישראלים בכל חור, חוץ מהמסיבות הלא משהו שיש שם במהלך היום שעושה את החוף הזה כמו ה Village באילת, המים שם מגעילים, ירוקים, דברים נוגעים בך וזה גועל נפש! החופים שהיינו בהם ששווים : Agia Thekla, 10 מטר אחרי הפארק מים (צפונה) חוף מדהים כמו אי בודד ! Kermia Beach, חוף פרטי של מלון, אבל תיכנסו(ישראלים :) המערות !, זה היה ה-ד-ב-ר ! תסעו דרומה, זה איזה 10 דקות נסיעה ותראו שלט Kavo משהו. תיכנסו ימינה ויש שם את המערות הכי מדהימות שיש ! צוקים יפים בים ואחד מהם שהוא בגובה 10 מטר ככה משם קופצים לים ! איזה מטורף זה ! החוף הכי יפה בעולם - Fig Tree Bay: למי מביניכם שישכירו אופנועים, זו עיירה שנקראת Protaras, צפונה מאיה נאפה, אותו כיוון של המערות רק רחוק יותר. יהיו שלטים לעיירה הזו, שוב - PROTARAS. שמה תיכנסו ותיפנו ימינה איפה שיש מקדונלדס, תמשיכו ישר עד הסוף שתראו שלט קטן שרשום עליו Fig Tree Bay שמאלה לכיוון הים. וזה חוף מדהים! שידוע שהוא אחד היפים בעולם, אסור לפספס ! מים כמו קריסטל בריכה ענקית ! חול לבן...מדהים !
דבר אחרון, The Water World - עולם המים! אל תפספסו, עולה 14 פאונד כניסה(140 שקל-תכפילו תמיד ב10) וזה אחד הפארקים הכי שווים שהייתי בהם, לא עולה על אורלנדו :) אבל יש שם דברים מטורפים ! תההההההההההננננוווווווו !

אהה אני חזרתי משם ב12 :)

היה פשוט שולט!! המסיבת קצף באייס הייתה בתתת זונה והסיום שלה היה פשוט מושלם שכל הישראלים התחילו לשיר מזמורי ארץ ישראל
איי היה כזה כיף בא לי לחזור

batell101

New member
וואי נשמע שנהנהתם! יש לי כמה שאלות.

כמה זמן נסיעה מהמכרז-הסקוור למערות שציינת? וכמה זמן נסיעה זה לחוף שציינת?.. Fig Tree Bay הקטע שלא יהיו לנו טוסטוסים, אז.. ניקח מונית או משהו, השאלה כמה זה יעלה, יש לך מושג כמה בערך עולה?

Ghostmize

New member
../images/Emo27.gifתשובות../images/Emo27.gif

הסקוור קרוב יותר למערות מהמלון שלנו, אני יכול אפילו לפרט בדיוק איך להגיע זה לא בעיה כי כל האזור הזה כולל כביש אחד ועוד סעיפים שלו, תחשוב שבכל איה נאפה יש רמזור אחד :) בקיצור זה בערך 10 דקות נסיעה זה לא הרבה... לחוף Fig Tree Bay (שבעצם אתה צריך לנסוע קודם לעיירה) זה 13 ק"מ זה לקח קצת יותר איזה 20 דקות נסיעה גם אנחנו לא ידענו איפה זה אז הסתבכנו קצת אבל רשמתי קודם בדיוק איך להגיע זה קלי קלות שיודעים. ולמה לא יהיו לכם טוסטוסים
איך לכם רישיון לאוטו
זו בעיה, מוניות זה דבר י-ק-ר. ביום האחרון שלא היו לנו טוסטוסים כי החזרנו, נסענו לפארק מים במונית. ש-ח-ט-ו אותנו ! נסיעה של 2 דקות, אפילו פחות 8 פאונד, 80 שקל ! בדרך חזור קצת פחות, 5 פאונד, אבל עדיין ! זה יקר מוניות... אוטובוס עולה חצי פאונד לנסיעה בערך...

batell101

New member
בעיה קצת..

אני בת [: קודם כל חח.. ואממ יש לחלק רשיון.. אבל מה עם כל השאר? יש הרבה אוטובוסים באיזור שם?

Ghostmize

New member
כן,

רישיון של אוטו שם(B) מקנה אוטומטי רישיון A ל50 סמק.

NerNer

New member
כמה עולה להשכיר טוסטוס?

ל-5 ימים? ואגב, נותנים את הקטנועים האוטומטיים נכון?

The Bugi

New member
בטח אוטומטיים

עם מיכל דלק מלא. (אתה צריך גם להחזיר מלא) הקטנוע יעלה לך ל-5 ימים בסביבות ה300 שקל, אולי קצת יותר.

Ghostmize

New member
../images/Emo26.gifלא בכל מקום חייבים להחזיר מלא

אצלינו לא דרשו...והביאו לנו מיכל מלא...

Ghostmize

New member
בדרך כלל במקום שהשכרת עולה

2 פאונד, ובתחנות דלק מסויימות אפשר להשיג לפעמים ביותר זול.

Enigma M

New member
יש גנבות

לפני שנה היינו באיה נאפה, פרצו לנו לחדר או שאולי שכחנו את החלון פתוח (היינו בקומת קרקע). בקיצור נכנסו לקחו לנו מלא כסף וזה... ואיכשהו כל הישראלים באיה נאפה שמעו על זה. ביום שעזבנו חיכינו להסעה מחוץ למלון, שתי ישראליות שאנחנו לא מכירים ומן הסתם הגיעו אחרינו, אומרות לנו אתם אלה שגנבו להם את הכסף? ואני לא זוכר כמה עוד ישראלים שאלו אותנו על זה. אבל מה, היה בן זונה. כולה לפני שנה היה כל כך טוב, עכשיו תקועים בחרא של הצבא.......

Ghostmize

New member
תלוי באיזה מלון אתם...

לא צריכים להיות בקטע של "אין גניבות בואו נשאיר את הכסף על השולחן". למשל כשיצאנו בערב כן קשרנו את האופנועים אבל ביום לא...

Ghostmize

New member
תלוי איפה---->

אצלינו קיבלנו שרשרת אחת ארוכה שאיתה קשרנו 4 אופנועים יחד ומנעול. וזה נרשם כמובן שקיבלתם שרשרת אחת, כמו שרושמים כמה קסדות קיבלתם קסדות אפשר 2 לאדם(בשביל הרכבה).

למעלה