../images/Emo104.gif../images/Emo160.gifחזרנו../images/Emo160.gif../images/Emo104.gifסיקור-->
אז חזרנו ! והיה ממש ממש ממששששש מטורף ! ואין לי כוח לרשום הכל אז אני ארשום בנקודות. אז ככה:
איה נאפה זה מקום שא-י-ן בו גנבות ! זה מטורף אנחנו השארנו את המזוודות פשוט בלובי ולא עשו להן שומדבר שעות ! (כמובן שזה בתנאי שאתם לא במלון מלא בישראלים אנחנו היינו ב PANAS VILLAGE)
השכרנו טוסטוסים כאלה משתלם בטירוף, אפשר להגיע לאן שרוצים מתי שרוצים כל היום, ושוב לא צריך לקשור זה משהו החוסר גניבות האלה!
הסקוור כייפי ושווה ! הבארים: מ9 וחצי עד 1 וחצי בול ! המועדונים: מ1 וחצי עד 4 אפטר פארטי: מתחילות בתקופה הזו מ4 וחצי ככה
המועדונים שהיינו והכי שווים : Bagles(עם מכונת הגשם) Club Ice מסיבת קצף מטורפת
הבארים הכי שווים : Coyote's = לרקוד על הבר ! Senior Frog's = מוזיקה כייפית שקצת מזכירה את הארץ ולזה אני מתכוון כי רוב המוזיקה שם היא Funky House ודיסקו, ונחמד פתאום לשמוע קצת מוזיקה פחות מציקה שמנגנים גם בארץ
החופים ! אז באיה נאפה יש חופים מדהימים ! צריך רק לדעת איפה. קודם כל, הNissi Beach, או איך שבישראל אוהבים לעוות כל שם ולעברת אותו אז קוראים לזה "ניסים ביץ'", ז-ו-ו-ע-ה
לא מספיק שהוא מלא ישראלים בכל חור, חוץ מהמסיבות הלא משהו שיש שם במהלך היום שעושה את החוף הזה כמו ה Village באילת, המים שם מגעילים, ירוקים, דברים נוגעים בך וזה גועל נפש! החופים שהיינו בהם ששווים : Agia Thekla, 10 מטר אחרי הפארק מים (צפונה) חוף מדהים כמו אי בודד ! Kermia Beach, חוף פרטי של מלון, אבל תיכנסו(ישראלים המערות !, זה היה ה-ד-ב-ר ! תסעו דרומה, זה איזה 10 דקות נסיעה ותראו שלט Kavo משהו. תיכנסו ימינה ויש שם את המערות הכי מדהימות שיש ! צוקים יפים בים ואחד מהם שהוא בגובה 10 מטר ככה משם קופצים לים ! איזה מטורף זה ! החוף הכי יפה בעולם - Fig Tree Bay: למי מביניכם שישכירו אופנועים, זו עיירה שנקראת Protaras, צפונה מאיה נאפה, אותו כיוון של המערות רק רחוק יותר. יהיו שלטים לעיירה הזו, שוב - PROTARAS. שמה תיכנסו ותיפנו ימינה איפה שיש מקדונלדס, תמשיכו ישר עד הסוף שתראו שלט קטן שרשום עליו Fig Tree Bay שמאלה לכיוון הים. וזה חוף מדהים! שידוע שהוא אחד היפים בעולם, אסור לפספס ! מים כמו קריסטל בריכה ענקית ! חול לבן...מדהים !
דבר אחרון, The Water World - עולם המים! אל תפספסו, עולה 14 פאונד כניסה(140 שקל-תכפילו תמיד ב10) וזה אחד הפארקים הכי שווים שהייתי בהם, לא עולה על אורלנדו אבל יש שם דברים מטורפים ! תההההההההההננננוווווווו !
אז חזרנו ! והיה ממש ממש ממששששש מטורף ! ואין לי כוח לרשום הכל אז אני ארשום בנקודות. אז ככה: