|חמסע בין כוכבים - נמסיס

../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif|חמסע בין כוכבים - נמסיס

ראיתי את הטריילר של הסרט פשוט חבל על הזמן הם חוזרים לאותו תפקיד שהם עשו בסידרה גלאים ---- אקספלוררס מישהו יודע מתי הסרט יגיע לאקרנים בארץ

DDN

New member
גם אני ראיתי!

נראה מדהים. ובגיא פינס אמרו שבדצמבר. (אחת ההפקות הכי מהירות שראיתי)

אילן די

New member
רק למה הרומולנים הם הרעים ?

חשבתי שאחרי חלל עמוק, הרומולנים הם חלק מהפדרציה.

rdaffi

New member
רחמנא ליצלן, לא!!!

(חלק מהפדרציה?!) למה הרומולנים הם הרעים התורנים (שוב) מוסבר ע"י סלואן בפרק Inter Arma Enim Silent Leges.

Bajoran Preist

New member
רק רציתי להוסיף...

חלק מהפדרציה?!?!?!?!?!?!?!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?! הרומולנים?!?!?!?!?!!!?!? איך הגעת לרעיון המחריד הזה??? אלהים, נבהלתי לשנייה.

Bajoran Preist

New member
הברית הזאת הייתה תקפה רק לגבי

המלחמה כנגד הדומיניון. הרומלנים הועילו בטובם לעזור רק אחרי שגראק עבד עליהם ובכל מקרה אפשר היה לראות איך היחסים לא ממש הולכים חלק לאורך כל שתי העונות האחרונות, למשל המקרה עם דרמה, הירח הבאג´ורי וכו´. ובכל מקרה, למה מי היא הפדרציה שתיקח קרדיט על הצלת רביע אלפא ותשכין לנו פה שלום בין כוכבי? אנחנו רומולנים ואנחנו נועדנו למשול! (או משהו אחר, תלוי איך תלך העלילה)

rdaffi

New member
והם כבר קבעו עובדות בשטח...

מוזכר בפרקים הראשונים אחרי הצטרפות הרומולנים למלחמה שהם "שחררו" כמה מהכוכבים של הפדרציה. בכלל לא בטוח שהרומולנים יעזבו אותם. ומה עם השטחים הקרדאסיים הכבושים? בלי ספק הרומולנים ידרשו מחיר גבוה על זה שהם אלו שבעצם הצילו את רביע אלפא והם יגדילו במידה ניכרת את השטח שלהם.

Bajoran Preist

New member
וואלה, עכשיו שאני חושב על זה...

הסרט הוא הזדמנות נפלאה לעדכן אותנו בכל מה שקרה אחרי שדיפ ספייס ניין הסתיימה מבחינת מאזן כוחות ברביע, מבחינת איך הקרדסים הסתדרו, האם הבאג´ורים הצטרפו לפדרציה סוף כל סוף, וכו´... אני מקווה שמישהו בהפקה זכר להגיד את זה לתסריטאי!!

../images/Emo58.gif ושאלה

לפני כמה חודשים קראתי את תקציר העלילה לפי האתר מה שאמור לקרות בסרט כל הסנט ברומולס מופצצ עי´ גורם מיסתורי (מה שמחסל את כל המנהיגות הרומולנית) האם זה עדין תקפ? -זה מסביר אגב למה הם רעים .

איזה חתימה

בוא פינקי בחזרה למעבדה נתכונן למחר בלילה למה מוח מה אנחנו עושים מחר בלילה מה שאנחנו עושים כל לילה פינקי ננסה להשתלט על העולם

מה?!

א-מתי דיברו על זה בגיא פינס? אני רואה כמעט כל יום! ב-בדצמבר זה יוצא בארה"ב ( אגב, טריילר מדהים אכן, הוציאו אותו באתר הרשמי לפני שבועיים בערך ), בקיצור-תאריך היציאה בארה"ב הוא גם התאריך בארץ? בטוחים?

pelegs

New member
טריילר מדהים? סליחה?

הטריילר מראה כמה הסרט הולך להיות רע לדעתי, בעיקר פעולה ומה שבא איתןם ביחד - שטויות. אני לא מסכים שדברים כאלו יפגעו בסטאר טרק שלי

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי שזב יקרה! זה תמיד קורה! כל פעם שיש סרט של מב"כ שיוצא משהו קורה שאני לא אוכל לראותו: דורות-קטנה מידי, אסור לי לצאת לבד ואף אחד לא ראה מב"כ חוץ ממני. המפגש-היינו באמצע מעבר דירה ליישוב נידח נטול קולנוע. המרד-יצא למסכים ביום שבו סבא שלי נפטר, והפעם-אני מתגייסת במרץ 2003 עם המזל שלי בדיוק ביום שבו הסרט יצא לאקרנים או שזה יהיה בסופשבוע של הטירונות שבו לא יתנו לי לצאת!!!!!!! מה לעשות?!?! גורך אכזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה