יום עצמאות

Nielle

New member
רוק עצמאות../images/Emo152.gif

רציתי לשאול אם דנה תופיע גם לבד מלבד ההופעה שלה עם מטרופולין? ואם כן, איזה שירים נראה לכם שהיא תשיר? מהחדש?

דנה תופיע גם בירושלים ביום העצמאות

שיא של זיקוקין בירושלים: העיר תציין את יום עצמאות ב-14 מפגני זיקוקין די-נור בקרוב ל-20 מוקדים בעיר. בשעה 22:00 ובחצות יתקיימו מופעי הזיקוקין מעל מלון פלאזה. את הזיקוקין ניתן יהיה לראות בין השעות 22:15-22:45 ברחבי העיר. הבמה המרכזית תפעל בכיכר ציון החל מהשעה 21:00, שם יופיעו דנה ברגר, אביהו מדינה,דוד דאור ו-DJ. בנוסף תתקיים הרקדה המונית עם מיטב המרקידים בכיכר ספרא, החל מהשעה 22:00. ראש העיר ישתתף באירועים הממלכתיים ויסייר בין במות הבידור השונות. כנראה לרוק"צ היא תגיע מאוחר יותר
תהנו ירושלמים! הא, הילה ירושלמית!!

כתוב שדנה ברגר

מתארחת במטרופולין. כלומר השיר הוודאי הוא לישון בלי לחלום. לדעתי היא תשיר עוד כמה שירי להיטים ואולי את "היום זה אנחנו". בדר"כ ברוק עצמאות כל אומן נותן להיטים שלו כי זה קהל מגוון ולא קהל שבא ללהקה ספיצפית. ככה כולם נהנים

hilali1

New member
../images/Emo41.gifירושלמית אבל לא מתאבדת שיעית

מה שאומר שאני לא אלך לראות אותה מופיעה. אתם לא יודעים, או שאולי כן, מה שילך שם - מלא ספריים ופטישים וכאלה. אין סיכוי בחיים. סורי

BurningUp10

New member
ככה

דנה עצמה אמרה לי שהיא תשיר 6 שירים! 5 לבד ו1 עם מטרופולין!

אחלה../images/Emo47.gif

אני מהמרת על -לישון בלי לחלום. טוב זה לא הימור אלא עובדה.. -מלך -חמימות חולפת -היום זה אנחנו -חמש בבוקר -תוך כדי תנועה -עוד משהו מהדיסק החדש.

omerikooo

New member
זו ההופעה שהייתה בכיכר רבין..

זה יהיה אותו הסטליסט. (חמימות חולפת, עד הקצה, בא והולך..)

../images/Emo104.gif../images/Emo165.gifיום עצמאות ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

יום עצמאות. הופעות שאלות מכירות ורוק"צ. הכול לכאן

omerikooo

New member
לא. נצל"ש: דנה תופיע בערב יום

העצמאות, גם בגני תקווה (ליד פתח תקווה) - היא הארוע המרכזי שם.

למעלה