סיכום יום העצמאות ה-63!

Hadar way

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gifסיכום יום העצמאות ה-63!../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

אז..... איך היה?! מה עשיתן ואיך עברה עליכן היומולדת הלאומית? ספרו חוויות, תמונות, מה שיש (; וכמובן- חג עצמאות שמח!!!!!!!!!!

Rose131

New member
יש לי מסקנה אחת מערב יום העצמאות:

מסיבות רחוב בתל-אביב, ובפלורנטין בפרט- הן פשוט נוראיות. זהו. [בסופו של דבר די נהניתי, אבל הייתי נהנית הרבה יותר מבלי להסתובב ברחוב צפוף מדי כשכולם דורכים עלי ויש בירה ושתן מעורבבים על הרצפה בכל מיני מקומות]

NoAmItA ChAn

New member
הבנתי שהמסיבה הייתה נוראית,

אבל רק שתדעי לך שמסיבות רחוב בתל-אביב זה אחד הדברים (אם לא ה-).

XoLilMissLolaoX

New member
בואו נגיד...שלא הלך כמתוכנן...

חברות שלי חושבות שלצאת שעתיים וחצי אחרי הזמן שקבענו זה בסדר ולהשאיר אותי לחכות להן ועוד לשמוע ליאור נרקיס....הן יודעות שזה לא עושה לי טוב (אני לא סובלת מזרחית
) לפחות יום אחרי פיקניק עם המשפחה... עם האחיינים הפיצים שלי היה כיף

Hadar way

New member
כמו כל שנה

עוד פעם לרוקע"צ... היה נחמד אבל קצת נמאס לי כבר >< וביום עצמו היה ממש נחמד ומצחיק כי באו אלינו מלא משפחה! וזה אפילו שהרבה ביטלו... שנזכה לעוד שנה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה, חרא?

בסיס, שמירות, איכסות וכאלה. סתם, ביומעצמאות עצמו עשינו על האש מכלולי, היה כיף למרות שאני לא אוכלת בשר חח אבל היה סלטים וחומוס ודברים נחמדים וסתם היה כיף להיות עם האנשים
אבל ערב יום העצמאות היה נוראי. ובכלל כל השבועיים האחרונים היו מזוויעים אבל זה כבר לא קשור~

RachelVull

New member
הפלורנטין

יש כאלה שאומרים שהיה נוראי, אני אישית נורא נהנתי, כל מה שצריך זה את האנשים הנכונים, להסתובב במקומות הנכונים ולשתות את הכמויות הנכונות;]

למעלה