גם אני טסה!!!

../images/Emo104.gif../images/Emo26.gif גם אני טסה!!! ../images/Emo26.gif

לאנגליה לשבועיים ואולי אולי אני יצליח לשכנע את אמאבא לזוע למוזיאון הביטלס בליברפול.... הרי גם הם אוהבים אותם ובכל מקרה נהיה ליד!!! אחלו לי בהצלחה!!!

לזוע - הסבר

אין לי מושג איך המילה הזאת נכנסה להודעה שלי, ואני מחליפה אותה ב- לבקר.

Another Girl

New member
ווואו כיף לך,תהני ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

ותעבדי עליהם חזק...אנחנו מצפים לתמונות ומזכרות!
נעימה

Miss CB

New member
איזו נטישה...

אשכרה כולם עוזבים! לא נורא, תחזרי במהרה, תחלקי חוויות ו... אני מחזיקה לך אצבעות שבאמת תלכו למוזיאון הביטלס... בכלל, בליוורפול יש עוד כמה דברים מגינבים לראות, כמו הקיוורן קלאב, זה צריך להיות די מעניין...! ואם את בלונדון, תסעי לאבי רואד. סביר להניח של יתנו לך להיכנס לשם לראות איך מקליטים וזה, אבל לפחות תוכלי להצטלם על מעבר החצייה
וזהו! תהני!

Shinobi

New member
את יכולה גם ללכת למקומות בהם

הביטלס עשו את ההופעות הראשונות שלהם יש איזה מקום שקוראים לו קאוורן נראה לי... כדאי גם ללכת לpenny lane.

Miss CB

New member
איך עלית על זה...

חחח כן זה גם מה שאני אמרתי: לך לקאוורן קלאב.

איך עבדתי עליכם!!!!!!!!!

אני רק אמרתי שאני טסה כדי להיות באופנה.... חי חי חי חי חי אני נשארת ב-
!!!

Miss CB

New member
חלקית

לא נראה לי שיש בו הופעות אבל שווה להיכנס ולהרגיש את המקום, לדמיין שהם שם ולקבל הרגשה של מה זה ליהות שם...

דוגרי

הלוואי ומה שעבדתי עליכם היה אמיתי... איזה נאחחחחחס!!!!!! נ.ב אני מתפלאת שהם לא עושים מהמקום הזה אתר מבקרים או משו כזה הם יעשו הון!!

ערןלוי

New member
לגבי הקאוורן:

את הקאוורן המקורי הרסו בתחילת שנות ה 80 (החלטה מטומטמת של העיריה). יש מועדון חדש בשם קאוורן שהוא מין שחזור של הקודם ונמצא קרוב לאיפה שהמקורי היה, אבל הוא לא המקורי...

ביטלס באנגליה

אם את תהיי בלונדון כדאי לך לעבור בחנות של הביטלס שנמצאת ב-baker st. לי המוזיאון של שרלוק הולמס. חנות די קטנה שמכילה תקליטים, מזכרות, חולצות ומה לא. גם המון דברים נדירים ומגניבים. כמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי שום דבר שם ולא קניתי שם כלום כשהייתי שם לפני שבוע, אבל אם יש לך כסף בזבזי אותו שם. יש אלבומי זהב, פיקצ'ר דיסקים וסינגלים ותקליטים בהוצאות ראשונות ונדירות.

למעלה