מגוון היום בתפוז אנשים

../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif מגוון היום בתפוז אנשים

היום בשעה 16:00 יתארח משה גרין, יו"ר מפלגת צומת וממשיך דרכו של רפאל (רפול) איתן, ויענה לשאלותיכם על המפלגה המתחדשת. האירוח יצולם וישודר בשידור חי בבלוג TV ניתן להעלות שאלות בפורום תנועת צומת כבר עכשיו
היום בשעה 17:00 יתארח הפסיכו-סקסולוג ד"ר אילן בירן, ויענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע לזהות מינית, ולסוגיה אם ניתן להפוך הומוסקסואל לסטרייט. ד"ר בירן מנהל את המרכז למיניות, ובו למדו לדבריו עשרות רבות של הומוסקסואלים, כיצד ניתן לבנות קשר זוגי עם נשים, באמצעות טיפולי סרוגייט.זהו האירוח הראשון בסדרת אירוחים בנושא, בה ננסה להציג דיעות שונות. שאלות בנושא ניתן להעלות בפורום זהות מינית כבר עכשיו
יעקב וינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ישיב לשאלות הגולשים בנושאים הקשורים לנעליים, אימונים, וקשיים וכאבים נפוצים החל מהשעה 20:00. שאלות ניתן להשאיר כבר עכשיו בפורום מתגייסים גלישה נעימה

מנצל"שת!../images/Emo3.gif

סתם רציתי לעשות הפתעה לפעתי!
פעתיייייי
דיי, אני שיכורה];

jack 1

New member
מנצל"ש

שאלון * שם: * זכר/נקבה: * גיל: * גובה: * משקל: * מידת נעלים: * כמה סוכר בקפה/תה? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? * מהו מספר המזל שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? * בריטני ספירס או גוון סטפני? * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? * משינה או כוורת? * קולד פליי או דה קולינג? * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * ביונסה או אלישיה קיז? * אשר או אמינם? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? * ערוץ 3 או סטאר וורלדז? * מכושפות או באפי? האם אי פעם...: * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? * רצית שיהיה לך זנב? * ראית סרט כחול? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? * בלעת כפתור? * תיקנת מורה על שגיאה? * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\אמא של חבר\ה? * בדמות מספר\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית? וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? * חוטיני זה סקסי? כן\לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? עכשיו: * צריך לשירותים? * שומע מוסיקה? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

jack 1

New member
תשובות

* שם:שלומי * זכר/נקבה:זכר.נראה לי * גיל:18 וחצי * גובה:174 * משקל:לא זוכר * מידת נעלים:46 וחצי * כמה סוכר בקפה/תה? 2 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?4 * מהו מספר המזל שלכם?5 * כמה חברים טובים יש לכם?0 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?כל דבר שהוא לא מזרחית או פופ מתקתק. * מי הזמר המועדף עליך?אין. * מי הזמרת המועדפת עליך?איימי לי אני מניח * מי הלהקה המועדפת עליך?אוונסנס,שייגעצ,היהודים * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?ממ זה תמיד משתנה * מה השיר המועדף עליך בכלל?מממ זה משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ופופ * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?נממ תנו לי לספור * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?2 זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה.מה זה לביבה? * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה אוף קורס * מגנום או מגנום לבן?מגנום לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה. * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד. * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה על מקל * רוק או פופ?רוק * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?neither * בריטני ספירס או גוון סטפני?neither * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה. * משינה או כוורת?משינה אוף קורס * קולד פליי או דה קולינג?קולדפליי * בלינק 182 או סאם 41?neither * רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * ביונסה או אלישיה קיז?neither * אשר או אמינם? neither * המומינים או דרדסים?המומינים כמובן * טלנבלות או מדע בדיוני?מד"ב * בידור או דרמה?תלוי * אמטיוי או וי אייג' ואן?neither * ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ3 * מכושפות או באפי?פי שאלה קשה.שניהם אני מניח. האם אי פעם...: * שברת פעם שן?לא שזכור לי. * עשית טיפול שיניים?כע * הקאת במקום ציבורי?במקום ציבורי לא.באמצע הרחוב כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?הא? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?הא?הא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)הא? * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כע * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כע אבל לא אומר למה * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?חחח עוד לא אם כן,מהו המועדף עלייך?לא טעמתי! * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?הא? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?XD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)הא??.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כע * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?XD * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?XDDD * בלעת כפתור? XDDD * תיקנת מורה על שגיאה?חח לא זוכר * נתקעת במגלשה?חחחחחחחחחחחחח * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כע * התאהב פעם במורה?*מקיא* * באבא\אמא של חבר\ה?*מקיא שוב* * בדמות מספר\סרט?נו באמת? * במישהו מאותו מין? :S * חווית אהבה חד צדדית?כע וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?ממ כע אבל אני לא זוכר מה... * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?סטימצקי * ואחת אהובה שפשטה רגל?חנות ספרים לייד הבית שלי * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ורוד * יש לך חיית מחמד? לא.אח שלי נחשב? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כע * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)גבהים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא מרכל בד"כ * חוטיני זה סקסי? כן\לא:לא. * מה סקסי בעיניך?:S * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?:S * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אולי תניחו לי וזהו? * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כע * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כע עכשיו: * צריך לשירותים?כע * שומע מוסיקה?כע * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כע.על ללכת לשרותים * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כע * על מי אתה חושב עכשו?לא מגלה. * מה אתה חושב על אותו אדם?לא מגלה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

yaya1989

New member
אתה הכנת ת'שאלון לא?????

אז למה אתה שואל שאלות כאילו אתה לא מבין תשאלה... ולא עונה על חצי....

jack 1

New member
מן הסתם העתקתי אותו מפורום אחר

נדמה לך שאני באמת אשב ואכתוב שאלון?אני לא עד כדי כך משועמם

yaya1989

New member
אני עונה...

שאלון * שם:יערה * זכר/נקבה:נקבה * גיל:16 עוד 11 ימים * גובה:165 * משקל:50 * מידת נעלים:38 * כמה סוכר בקפה/תה?2.5 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?4 * מהו מספר המזל שלכם?3 * כמה חברים טובים יש לכם?מזה טובים? יש הרבה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?אוהבת הכל * מי הזמר המועדף עליך?אין מועדף * מי הזמרת המועדפת עליך?אין מועדפת * מי הלהקה המועדפת עליך?אין מועדפת * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?nobodys home של אבריל לאבין * מה השיר המועדף עליך בכלל?אין מועדף * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?טראנס * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?הרבה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?המון זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?חמאה * סלט ירקות או סלט פירות?סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?פופ * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?ג'סטין * בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון סטפני * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?גם וגם * משינה או כוורת?משינה * קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41?סאם 41 * רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?גם וגם * ביונסה או אלישיה קיז?אלישיה קיז * אשר או אמינם? גם וגם * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?גם וגם * אמטיוי או וי אייג' ואן?mtv * ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3 * מכושפות או באפי?מכושפות האם אי פעם...: * שברת פעם שן?חחחח אח שלי שבר לי בטעות חלק קטן * עשית טיפול שיניים?אורטודנט עד כיתה ח' * הקאת במקום ציבורי?לא איכססססס * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן... בקיבוץ שלי משנים המון מילים!!!!!! * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חחחח היה לי מורה רוסי שכל הזמן היה מחקה אותה בשיעורים * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)עוררנו מחאה על חולצות בטן...נגד חולצות אחידות * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא... ראיתי ת'סרטים * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)ליומולדת שלי עוד 11 ימים * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא מעשנת זה דוחההההההה!!! * טעמת קליק XL?לא... ולא מתחרטת על זה... אם כן,מהו המועדף עלייך?אין מועדף חחחח התשובה שלי להכל * פגשת אי פעם את מתי אטלס?יש אחד כזה???? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?מי רואה ת'תוכנית שלה?? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?ממש לא * ראית סרט כחול?חחחחח לא!! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?בטעות * בלעת כפתור?מזה השאלה הזאת? לא!! * תיקנת מורה על שגיאה?כן וזה היה מצחיק המורה שלנו חשב שהמחשבון של אחד הילדים זה הפלאפון שלו והוא רצה להחרים לו אותו (את הפלאפון) והוא לקח לו את המחשבון חחחחחחחחחח * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן ילדה שאני שונאת מ*** * התאהב פעם במורה?לא כולם זקנים * באבא\אמא של חבר\ה?לא... * בדמות מספר\סרט?כן!!!! * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?אין... וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?היה כזה לא זוכרת מה * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?friki... חנות בגדים * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא... * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ירוק זוהר... * יש לך חיית מחמד?3 כלבות מתוקותתתתתתתתת *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)אממממ.... לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)נחשים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?בדרך כלל * חוטיני זה סקסי? כן\לא לא * מה סקסי בעיניך?לא משו מישהו חחחח * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודעת להחליט * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אני נמשכת לעיניים... * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?תלוי בדר"כ לא עכשיו: * צריך לשירותים?לא * שומע מוסיקה?כן * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כן * על מי אתה חושב עכשו?חברה שלי * מה אתה חושב על אותו אדם?מתה עליה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא סתם משעמם לי

danielle23

New member
שלי ../images/Emo3.gif

* שם: דניאל * זכר/נקבה: נקבה * גיל: 12 וחצי * גובה: בערך 1.59 ככה.. לא זוכרת בדיוק * משקל: אמממ.. לא נשקלתי מלא זמן.. * מידת נעלים: 37-38 * כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? הרבה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ * מי הזמר המועדף עליך? ג'סטין טימברלייק.. גם קצת אשר * מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל לאבין.. היא דיי צבועה אבל שרה מהמם! * מי הלהקה המועדפת עליך? בלווו
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Boulevard Of Broken Dreams * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין.. זה משתנה.. אבל ל U make me wanna, השיר הישן של בלו, יש תמיד מקום אצלי!
* איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 10 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה.. הרוב במחשב.. אולי 4 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? האמת שקרטיב.. חחח * מגנום או מגנום לבן? כלום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד.. * בשר או עוף? תלוי איזה.. עוף בעיקרון * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? גם וגם.. שוקולד צ'יפס הכי טעיןם! * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? אני לא אוהבת אף אחד מהם * מסטיק או סוכריה על מקל? תלוי איזה.. מסטיק יותר * רוק או פופ? גם וגם! אבל רוק קל, לא כבד. * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין! * בריטני ספירס או גוון סטפני? בריטני * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? שניהם!! * משינה או כוורת? משינה * קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41? שניהם!! זה תלוי בשירים! * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * ביונסה או אלישיה קיז? מכירה יותר שירים של ביונסה אז.. * אשר או אמינם? אשר! * המומינים או דרדסים? דרדסים! * טלנבלות או מדע בדיוני? תלוי איזה * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערץ 3 פשוט יותר נוח אבל שניהם.. אני יותר רואה 3 * מכושפות או באפי? אמממ.. מכושפות האם אי פעם...: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא. חח * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן.. עד שהגעתי ל-5 ושם התייאשתי! חח * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא! אף פעם.. * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? לא טעמתי * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא חחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? קצת.. אבל בכל זאת אני צדקתי.. זה היה בכתה ב או ג או ד.. חחחחח * רצית שיהיה לך זנב? לאא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כמעט * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן!!!! תמיד!! הכי כיף לתקן מורים! חחחח * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\אמא של חבר\ה? לא * בדמות מספר\סרט? כן!!!!
* במישהו מאותו מין? לא! * חווית אהבה חד צדדית? לא ממש.. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן!! קורנפלקס אחד.. או שפשוט אין אותו בחיפה
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בטח!!! טאוור רקורדס!!! אני חולה על מוזיקה! * ואחת אהובה שפשטה רגל? ?? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אממממ... לא יודעת * יש לך חיית מחמד? כן! כלבה מהממת שקוראים לה סנדי! *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אמממ.. לא ממש * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) גובה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן! בדרך כלל * חוטיני זה סקסי? כן\לא לא.. אני לא מתה על חוטיני * מה סקסי בעיניך? לא יודעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא יודעת! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיינים וחיוך!!!!!
* זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- אמממממ... משתנה לגמרי! תלוי במצברוח * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? קצת.. טוב מאוד! עכשיו: * צריך לשירותים? לא * שומע מוסיקה? כן. כבר שאלו לא? * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? ידיד שלי! * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא כל כך חמוד ומהמם!!! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

Hezi The One

New member
שלומי והשאלונים...די!!!!

* שם:חזי * זכר/נקבה:זכר * גיל:14 וחצי * גובה:1.74 מ' * משקל:54-55 * מידת נעלים:43 * כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 וזה הדבר היחיד שאני מספק לכם * מהו מספר המזל שלכם?6 * כמה חברים טובים יש לכם?אממ 5-6 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?תום פטרובר ויובל מנדלסון * מי הזמרת המועדפת עליך?אורית שחף ואיימי לי * מי הלהקה המועדפת עליך?יש 3...שייגעצ,היהודים ואוונסנס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?אם כבר-היהודים * מה השיר המועדף עליך בכלל?אם כבר-היהודים * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?-מזרחי כבד ופופ
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?המון * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?כנ"ל זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגי * ספגטי או מקרוני?זה לא אותו דבר?:O אממ ספגטי נשמע יותר טוב:) * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה...לא אוהב שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד...כאילו רק אוראו מה * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלוואח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?רוק * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?שימותו שניהם:) * בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון סטפאני...בהחלט * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה... * משינה או כוורת?משינה עדיף * קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41?בלינק * רוק כבד או רוק רגיל?תלוי מה מתחשק * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית..לטינית זה לרוב זבל * ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה...היא כוסית * אשר או אמינם?אמינם * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?סיינס פיקשן נו מד"ב * בידור או דרמה?תלוי * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * ערוץ 3 או סטאר וורלדז?תלוי...לרוב עדיף סטאר אבל השידורים בו מחזוריים מדי * מכושפות או באפי?מכושפות!!!!!!! האם אי פעם...: * שברת פעם שן?לא * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?ען * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן:) * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כמו לכל אחד אחר... * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)-כן...לא זוכר על מה אבל בטוח שעשיתי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?-יצא?!!?!? עדיין יוצאאתם לא רוצים לדעת כמה פעמים קראתי ת'ספרים * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)-אממ לא חושב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?-כן...בכיתה ב'-ג' פעם אחת ונחנקתי * טעמת קליק XL?-לא אם כן,מהו המועדף עלייך?-לא יודע * פגשת אי פעם את מתי אטלס?-מי זה?!?!?!?! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?-כן אני חושב * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?-כן...חלמתי שאני שותה פיפי
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)-את אח שלי...תאונה בקארטינג...תאונה קצת הרבה מאוד חזרה * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?-אה הא * רצית שיהיה לך זנב?-כן זה שקסי * ראית סרט כחול?-אממ בואו לא נדבר על זה
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?XD לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?-כןןןן גם את המורה ללשון פעם על שגיאה בדיבור XDDDD * נתקעת במגלשה?-כן XD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?-כן..שיר בעיקרון זה השם * התאהב פעם במורה?-לא מה
אמאל'ה * באבא\אמא של חבר\ה?-כנ"ל * בדמות מספר\סרט?-לא ספר! סדרה אליסה מילאנו
* במישהו מאותו מין?-לא * חווית אהבה חד צדדית?-כן משני הכיוונים...גם של מי שאוהב וגם של מי שלא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?-יכול להיוית * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?-דה * ואחת אהובה שפשטה רגל?-אממ לא יודע * צבע שיש לכם סלידה ממנו:-ורוד
* יש לך חיית מחמד?-היו פעם דגים והם מתו:p *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)-ערבית וספרדית * הורים גרושים?-כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?-בובה של התינוק של במבה:) * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)-אין לי ממש * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?-לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\לא-תלוי על מי:) * מה סקסי בעיניך?-קצפת:p * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?-שקטה ורומנ טית...אני חושב * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?-שדיים:) * זכית בהגרלה כלשהי?-כן ווינר... * שומע עכשו מוסיקה?כן...מלך האריות
* היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?הפוך...לא אוכל לרוב בבצפר אני לא אוהב לאכול ובבית רק אם אני קם * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? בהחלט לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים?-לא * שומע מוסיקה?-כן * מלטף חיה?-לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?-לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?-לא...למי אפכת ממנו * על מי אתה חושב עכשו?-על מופאסה אבא של סימבה * מה אתה חושב על אותו אדם?-הוא לא אדם!!! הוא אריה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?-כן! לתת לאח שלי ת'מחשב:p

Billy4

New member
../images/Emo11.gif

·שם: הגר * זכר/נקבה: נקבה * גיל: 13 * גובה: 1.68 * משקל: לא יודעת * מידת נעלים: 38 * כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 * מהו מספר המזל שלכם? 10 * כמה חברים טובים יש לכם? 5 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? גרין דיי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? GreenDay-Bouulevard Of Broken Dreams * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית דיכאון ו-R&B * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מממ....בסביבות ה-50 (רציני) * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 2
זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? דובדנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי * בריטני ספירס או גוון סטפני? --- * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה * משינה או כוורת? --- * קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41? בלינק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? --- * ביונסה או אלישיה קיז? --- * אשר או אמינם? אמינם * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 * מכושפות או באפי? --- האם אי פעם...: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? זה שבעטיפה הסגולה
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? מי? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? לא (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? XD כן * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן...הילה(
) * התאהב פעם במורה? לא * באבא\אמא של חבר\ה? לא * בדמות מספר\סרט? ג'וני דפ
* במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? במבה פרפר * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? דיסקים * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד
* יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? ספרדית(חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הדיסק הראשון של בלינק 182 * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא תמיד * חוטיני זה סקסי? לא * מה סקסי בעיניך? עצמות לחיים בולטות
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עצמות לחיים בולטות וורידים בולטים
* זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? יש ימים שכן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * שומע מוסיקה? כן * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? **** * מה אתה חושב על אותו אדם? **** * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? מי לא

למעלה