שלומי והשאלונים...די!!!!
* שם:חזי * זכר/נקבה:זכר * גיל:14 וחצי * גובה:1.74 מ' * משקל:54-55 * מידת נעלים:43 * כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 וזה הדבר היחיד שאני מספק לכם * מהו מספר המזל שלכם?6 * כמה חברים טובים יש לכם?אממ 5-6 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?תום פטרובר ויובל מנדלסון * מי הזמרת המועדפת עליך?אורית שחף ואיימי לי * מי הלהקה המועדפת עליך?יש 3...שייגעצ,היהודים ואוונסנס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?אם כבר-היהודים * מה השיר המועדף עליך בכלל?אם כבר-היהודים * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?-מזרחי כבד ופופ
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?המון * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?כנ"ל זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגי * ספגטי או מקרוני?זה לא אותו דבר?:O אממ ספגטי נשמע יותר טוב
* גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה...לא אוהב שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד...כאילו רק אוראו מה * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלוואח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?רוק * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?שימותו שניהם
* בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון סטפאני...בהחלט * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה... * משינה או כוורת?משינה עדיף * קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41?בלינק * רוק כבד או רוק רגיל?תלוי מה מתחשק * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית..לטינית זה לרוב זבל * ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה...היא כוסית * אשר או אמינם?אמינם * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?סיינס פיקשן נו מד"ב * בידור או דרמה?תלוי * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * ערוץ 3 או סטאר וורלדז?תלוי...לרוב עדיף סטאר אבל השידורים בו מחזוריים מדי * מכושפות או באפי?
מכושפות!!!!!!! האם אי פעם...: * שברת פעם שן?לא * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?ען * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כמו לכל אחד אחר... * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)-כן...לא זוכר על מה אבל בטוח שעשיתי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?-יצא?!!?!? עדיין יוצאאתם לא רוצים לדעת כמה פעמים קראתי ת'ספרים * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)-אממ לא חושב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?-כן...בכיתה ב'-ג' פעם אחת ונחנקתי * טעמת קליק XL?-לא אם כן,מהו המועדף עלייך?-לא יודע * פגשת אי פעם את מתי אטלס?-מי זה?!?!?!?! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?-כן אני חושב * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?-כן...חלמתי שאני שותה פיפי
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)-את אח שלי...תאונה בקארטינג...תאונה קצת הרבה מאוד חזרה * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?-אה הא * רצית שיהיה לך זנב?-כן זה שקסי * ראית סרט כחול?-אממ בואו לא נדבר על זה
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?XD לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?-כןןןן גם את המורה ללשון פעם על שגיאה בדיבור XDDDD * נתקעת במגלשה?-כן XD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?-כן..שיר בעיקרון זה השם * התאהב פעם במורה?-לא מה
אמאל'ה * באבא\אמא של חבר\ה?-כנ"ל * בדמות מספר\סרט?-לא ספר! סדרה אליסה מילאנו
* במישהו מאותו מין?-לא * חווית אהבה חד צדדית?-כן משני הכיוונים...גם של מי שאוהב וגם של מי שלא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?-יכול להיוית * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?-דה * ואחת אהובה שפשטה רגל?-אממ לא יודע * צבע שיש לכם סלידה ממנו:-ורוד
* יש לך חיית מחמד?-היו פעם דגים והם מתו
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)-ערבית וספרדית * הורים גרושים?-כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?-בובה של התינוק של במבה
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)-אין לי ממש * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?-לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\לא-תלוי על מי
* מה סקסי בעיניך?-קצפת
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?-שקטה ורומנ טית...אני חושב * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?-שדיים
* זכית בהגרלה כלשהי?-כן ווינר... * שומע עכשו מוסיקה?כן...מלך האריות
* היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?הפוך...לא אוכל לרוב בבצפר אני לא אוהב לאכול ובבית רק אם אני קם * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? בהחלט לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים?-לא * שומע מוסיקה?-כן * מלטף חיה?-לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?-לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?-לא...למי אפכת ממנו * על מי אתה חושב עכשו?-על מופאסה אבא של סימבה * מה אתה חושב על אותו אדם?-הוא לא אדם!!! הוא אריה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?-כן! לתת לאח שלי ת'מחשב